Petr Paulczyňski: homepage

Chcete si zahulit ?

Nevíte kde trávu nakoupit? Server www.informacezbrna.cz Vás k prodejci navede . Mně osobně je to šumafuk, už jsem deklaroval jednou, že ať si každý hulí jak nezbedný kamna, je to jeho problém. Pokud se nechce léčit za moje peníze.  

Obávám se ovšem, že legislativa je trochu méně tolerantní.
Zatímco když já napíši to co si myslí skoro každý o tom nebo onom, přetisknu pár fórků co normálně běhají internetem, někdy dobrých, někdy blbých, upozorním na ten či onen článek který patří do názorového spektra a hned jsou "ruky hore". A už mám přívlastky: kontroverzní, xenofob, homofob, jednou antisemita, jindy sionista. Jedna kráva jordánská dokonce napsala , že jsem křupan.
A tady se propaguje droga, byť lehká a všude ticho po pěšině. Kde jste vy všichni korektníci? Nebo si taky chcete zahulit?

Tajný e-shop s marihuanou

[www.prohibice.com] Zboží je velmi dobrá kvality. Máme přesné váhy, cílem je oboustranné uspokojení jak na straně nabídky, tak pochopitelně i poptávky... Prodáváme zásoby ročníku 2008. Jedná se o super kvalitu, poměrně silnou na THC. Anonymita a bezpečnost zaslání je zaručena... Více...

 

napsal Redakce dne 06.10.2008 / 10:09:25

06.10.08 red.: http://www.novinky.cz/clanek/151088-koureni-marihuany-je-udajne-bezpecnejsi-nez-piti-alkoholu-a-koureni-cigaret.html

Přidat komentář    Komentářů: 1

 

http://www.informacezbrna.cz/clanek.php?id=4822

předchozí | následující


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2507x, známka: 2.8
Kategorie: Z brněnského dění
online: 34
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist