Petr Paulczyňski: homepage

Zase jeden idiot

Už mám těch pitomečků dost. Věčně věkův mi nějaký  kříží cestu. Někteří jsou jinak aspoň tochu inteligentní, jejich ujetost má jiné příčiny než IQ tykve. Jeden mně ale pronásleduje už asi patnáct let. A nejen mně. O jeho švihlosti by mohli vyprávět i ti co mně jinak nemusí. O co jde?

Byl jsem informován, že jeden kandidát Zelených v Židenicích, který býval zastupitelem a který podával furt neboli porád nějaká trestní oznámení na každého, kdo nesdílel jeho kverulantský pohled na svět, se zase vybarvil. Podal žalobu na neplatnost voleb v Židenicích a to proto, teď si sedněte, že já i moje paní jsme neoprávněně použili ve svém jméně nad písmenem n háček. Ten blb si myslí, že ví líp jako my jak se jmenujeme. Že jsme zkrátka kandidovali na nevolitelných místech, já na 11 a paní na posledním 29 abychom naplnili kandidátku pod neplatným jménem. Kam až může jít schíza některých jedinců je neuvěřitelné. A úředníci pátrají a volají a mně otravují abych ukázal doklady. Ty vole jeden , ten ztracený čas ti nedaruji.

Mimochodem, háček tam mám. V rodném listě, občance, v řidičáku, ve zbrojáku a moje paní taky. Přestaň ty chorý mozku otravovat lidi. Můžeš mi zase poslat nějakou choromyslnou básničku a rozeslat ji na všechny možné adresy jako už několikrát.

A vy Zelení, udělejte si doma pořádek. Takovíto fešáci Vám rozhodně reklamu neudělají.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1767x, známka: 3
Kategorie:
online: 32
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist