Petr Paulczyňski: homepage

Bitka jak Brno

Dnešní sloupek je věnován nepěkné aféře z Brna (vítaná příležitost, jak odpoutat pozornost od úděsného stavu města i městské kasy a jak si odpočinout od vážných politických témat):

Dlouhodobé napětí mezi brněnskými zastupiteli Paulczyńskim (ODS) a Zlatuškou (Zlatuška, alias Brno 2006) kulminuje pěknou mediální přestřelkou. Nejprve Zlatuška v on-line rozhovoru v rovnosti napsal, že Paulczyński je žumpa, sexista a homofob, což u jeho protivníka vyvolalo značné roztrpčení a na svém webu zmínil cosi o defekaci a podobnosti Zlatušky s Ludolfovým číslem.

No, pravda, stránky zastupitele Paulczyńského zrovna nevypadají jako blog anglického gentlemana a šlechtice (ačkoliv člověk znalý terminologie by je stěží mohl označit za sexistické, i když trochu diskriminují muže, jejichž svlečeným fotografiím je nekorektně ponechán daleko menší prostor než fotografiím svlečených dam). Na druhou stranu se není čemu divit, Brno není Londýn a brněnské zastupitelstvo není sněmovna lordů.
Ovšem ani výbava multifunkčního radního Zlatušky - lhaní, neplnění slibů a zbabělost - není zrovna ukázkou vytříbené noblesy, byť na první pohled tak nebije do očí.

Odborníci na mediaci a konflikty oběma pánům doporučují jediné efektivní řešení - zápas přímo na schůzi zastupitelstva. Zbraní bude srolovaný program schůze, případně šachistická ročenka nebo pornočasopis, a bude to do první krve, pardon, do poslední krve. Straničtí kolegové a občané města mohou povzbuzovat i podávat sázky, a to i přes internet.

http://www.modernibrno.cz/clanek.htm?clanek=1094
*************************************************************
Pavoukův dodatek. Myslím, že někdo kdo sám v erotice ujíždí mimo normu (nemorální poměr v zaměstnání) nemá "gebír" posuzovat něčí sexismus. Navíc se domnívám, že to, co  uvedený pán nazývá sexismem, je ve skutečnosti vytříbený vkus estéta při výběru demonstračních fotografií, poněvadž i světové galerie ( a pár jsem jich viděl) jsou plny obrazů svlečených žen. Pokud to někdo nazývá sexismem, je třeba se zeptat, zda nejde o předstírané účelové puritánství.
Svlečené muže nemůže po mně nikdo požadovat, pokud ovšem nepatří do jisté menšiny. Zřejmě absence těchto zobrazení vede k nařčení z homofobie.

A souboj jakoukoliv zbraní odmítám. Protože bych mohl ublížit zjevně duševně nemocnému, za což bych potom mohl být popotahován.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1864x, známka: 2.9
Kategorie: Komentáře odjinud
online: 36
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist