Petr Paulczyňski: homepage

Hlas voliče ČSSD, či zelené smažky?

Zdravím starej strupe. Tak zněl nadpis mailu, který jsem našel ve schránce po svém čtyřdenním výletu do Říma. Milí, přátelští Italové z hospůdek, prodavači suvenýrů, personál muzeí, vše zapomenuto. V  jediném mailu si člověk uvědomí, že je doma.

Doma, kde nevzdělaná (ale mnohdy i vzdělaná) lůza ovládá diskuze na internetu. Napiš, co napiš, vždy se objeví někdo jako níže uvedený darius.

Proč o tom píši? To není skuhrání nad jedním pitomým mailem pitomého autora . To je obava, kam směřuje tento národ, jehož čím dál větší část není schopna respektovat demokracii jako právo toho druhého na vyjádření názoru. Bloger je téměř vždy zahrnut nadávkami, spíláním a neskutečnou sprostotou. Řekl bych, že tato nenávist k cizímu názoru dostává až muslimský rozměr. Už chybí jen kamenování, bičování či napichování na kůl.

Milý Dariusi (či jak se vlastně jmenuješ). Do uprděného a závistivého  děduly mám daleko. Stále pracuji a poskytuji práci pár desítkám lidí. Cestuji po celém světě a do zakomplexovanosti mám hodně daleko. Udržím nejen moč, ale i meč. A jeden blog o jednom podivném byť slavném  člověku, který se proslavil kromě muzikantství více než extrémním  způsobem života o mně neříká nic, co by tě mělo vést k závěrům z tvého mailu.

Zřejmě ale žebříček tvých hodnot je jiný. A také vykazuješ obdivuhodný deficit výchovy. Takže si tě  představuji jako umaštěnou  odredovanou smažku z vily Milada. A  určitě budeš voličem oranžových chlapců. Protože na oslovení takových pablbů je jejich kampaň zaměřena. Maximálně jsem ochoten ještě připustit nějakého batikovaného vyznavače pěstování trávy a chovu koz.

A ještě jeden vzkaz pro tebe mám: latinsky bys to nepochopil, tak ti to napíši česky: Vzácná je ta šťastná doba, kdy je dovoleno myslet si, co chceš, a říkat, co si myslíš.

Pro ostatní. Tento blog je reakcí na tento mail:
Odesílatel: darius.ge@seznam.cz (ze stránek)

Text zprávy:
zdravim starej strupe.. koukam na tvuj blog, nejakej ten clanek prectu, pak se ale rozhodnu vypnout prohlizec a venovat svuj cas uzitecnejsim vecem.. predtim ti ale musim napsat, starej uprdenej zakomplexovanej dedulo.. lidi jako ty by meli zmizet z povrchu, zbytecne zde oxidujou.. ty jako existence ses celkem k hovnu, takze chapu napr. ten vyblitek o jacksonovi - jojo, zavist je zla vec.. az zdechnes, zbyde po tobe velky hovno, podivej se, co zbylo po smrti jacksona, mozarta 21.stoleti.. adios smradlavej dedulo s unikem moci!

Čas: 6.7.2009 0:07:02
IP adresa odesílatele: 84.21.110.147

Jo. A až se zase budeš unášet jedním  popovým idolem co se proslavil moonwalkem či saháním do rozkroku, tak ti ukážu, čím se unáším já. Jestli ovšem poznáš Michelangelovu Pietu či stvoření Adama.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2458x, známka: 2.9
Kategorie: Z mého života
online: 47
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist