Petr Paulczyňski: homepage

Noviny? Je to jako u blbejch

Když jsem tak přemýšlel nad dnešním blogem, zjistil jsem, že témat je víc než dost. Počínaje úvahou nad volbami-nevolbami, podivnými výsledky průzkumů o víře a nevíře v politiky,

úvahou jak by se chovala ta či ona strana v současném ekonomickém marasmu, taky tiskovka Nervu by stála za úvahu, i papežova návštěva bude stát za blog. Ale protože začal veletrh a já mám pozvánku na zajímavou akci , kde budou zajímaví lidé, udělám pokus. Takové tři miniblogy spojené společným jmenovatelem. A ten se jmenuje, jak noviny informují. Jako u blbejch.

U blbejch I.
Kde končí kamínky, kde začíná štěrk a od kdy už je to kamení?

Advokátka Klára Slámová používá velmi zajímavou šutrologickou argumentaci. Obhajuje hustopečské vrhače kamenů na Mirka Topolánka právě touto specifikací, vycházející z velikostního třídění rozdrcené horniny. Pominu-li fakt, že uvedená advokátka se nedávno pohybovala v Brně společně s další zvláštní postavou z advokátské branže Koljou Kubíčkem, aby dělali advokáty při srocení nácků, ani mi nepřijde divné, že opět obhajuje podivné ostré hochy o nichž se proslýchá, že mají blízko k Jyrkovým Kočkům.

Ale jedna podivnost tam je.  Oznámení na vrhače na policii podal šéf jihomoravské kampaně potulného cyklisty, nikoliv cyklista sám. A paní doktorka co léčí naše právo prý tohoto muže zažaluje. Protože prý Mirkovo zranění zveličil. Miluji tyhlety právníky, co zvyšují své palmáre podle toho, jak moc se jim podaří mediálně se zviditelnit. A proč ne. Vždyť už od dob starého Říma platí "Pecunia non olet." A kde že je ta podivnost? Paní doktorka je totiž členkou ODS a zastupuje její odpůrce. Ba dokonce žaluje svého stranického kolegu. No není to jako u blbejch?

U blbejch II.
Průzkumy ukazují nárůst TOPíků

V době,kdy nebezpečně stoupají preference staronovému uskupení pravdoláskovců TOP-02 a Zelených(což je totéž), je třeba si připomenout,proč tato zvrhlá Havlova elita zvolila jako svoje heslo slova PRAVDA a LÁSKA. Odpověď nám dává Orwell v románu 1984. Ministerstvo PRAVDY=dezinformace a výplach mozků médii. Ministerstvo LÁSKY=represivní složka vyučující LÁSKU k Velkému Bratru nelidským mučením. No není to jako u blbejch?

U blbejch III.
Bydlení je právo

Pravil plakát, který vyvěsili znovu se zviditeňující squatteři ve spolupráci se Zelenými - viz účast Martina Stropnického.
Ano, je to právo. Ale za svoje vy vyžírkové co děláte bordel v cizích domech. Tak jako každý normální občan této země. Zlatá Amerika, kde je možno střílet po těch, kteří vniknou na cizí majetek s cílem tento nezákonně užívat. Zlatá policie, která našla odvahu tyto odredované smraďochy z cizího majetku vypráskat. Prý bydlení je právo. No není to jako u blbejch?


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2273x, známka: 2.8
Kategorie: Politická scéna
online: 52
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist