Petr Paulczyňski: homepage

Skandál - Rathův kancl za čtyři miliony, hejtmane odstup!

Když jsem slyšel, že redaktorka Blesku Květa Kočová, kterou dobře znám z jejího dřívějšího novinářského působení, vlezla ke středočeskému hejtmanovi Davidu Rathovi přímo do jeho doupěte, říkám si, co ta holka blbne.

Ale nyní se ji omlouvám, odhalení nehorázné a předražené rekonstrukce hejtmanských kanceláří za čtyři miliony korun bylo na místě. Protože to není jen nehorázností, ale přímo do nebe volajícím svinstvem.

Pan Rath – politický turista, který momentálně zakotvil v ČSSD, často bojovně napomíná jiné, uráží kdekoho a moralizuje kde se dá. Nyní jej však přesně vystihl úryvek z proslulého hitu písničkářského barda Karla Kryla „na rohu ulice vrah o morálce káže.“

Nechat si rekonstruovat kancelář za tak nekřesťanské peníze a ještě pomocí známého triku, kdy s jedna velká zakázka rozdělí na dvě, aby se nemuselo vypisovat výběrové řízení, to nepotřebuje žádné komentáře a lze jednom doufat, že Středočeši vyvodí z jednání svého hejtmana ty správné důsledky a v příštích volbách mu vystaví účet za to, jak hospodaří s jejich penězi.

Působení páně Ratha v čele středních Čech je víc než tristní, krajské silnice jsou rozbité tak jako nikdy předtím, Rath neustále chodí a brečí, že mu stát dává málo peněz a vyhrožuje, že ústavy sociální péče vrátí státu. Nyní je patrné, že pan hejtman má peněz dost, ale utrácí je velmi svérázně, tu téměř čtyři miliony korun za luxusní kancelář, tu padesát milionů za jídelnu pro neexistující školu a tak bychom mohli pokračovat.

Daňoví poplatníci byli okradeni samolibým narcisem o velké peníze a David Rath by měl ze své zlodějny vyvodit jediný správný důsledek, abdikovat z postu hejtmana.

A ještě něco slečno redaktorko Kočová, posílat hejtmanu Rathovi sms „vylez srabe“ i když se dlouho znáte a tykáte si, opravdu není profesionální. Ale na druhé straně Květo, bylo to super.

Pro pořádek, informace jsem čerpal ze serveru Parlamentní listy.

http://ziegler.blog.idnes.cz/c/156049/Skandal-Rathuv-kancl-za-ctyri-miliony-hejtmane-odstup.html

 


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2154x, známka: 2.9
Kategorie: Komentáře odjinud
online: 50
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist