Petr Paulczyňski: homepage

Vraťte se do Rakous kníže Schlafenberku

Ještě nám ani neodezněla hrozba pádu vlády kvůli církevním restitucím a už tu máme aféru další. Kníže se probudil a vypustil (nelekejte se, žádný plyn) výhrůžku. Prý pokud ČR nepřistoupí k nové evropské smlouvě, ministři z TOP 09 opustí vládu.

Překlad: buď budeme součástí Německa, nebo kníže odejde do Rakouska. (Už aby to bylo). Jak číst tuto novou vyděračskou taktiku člena Bilderbergu a příznivce NWO?

Že by výhrůžka odchodem z vlády byla záminkou k akci o níž si vrabci cvrlikají, že TOPka chce tuto vládu shodit a začít budovat tzv. "proevropské" spojenectví s ČSSD?

Nemohu si pomoci, ale takovéto snahy o naše rozpuštění v eurokadlubu považuji skoro za vlastizrádné. Jde o ústup vydírání Německem a Francíí aby platil  rozpočtový zákon, nařizující z Berlína a Bruselu, co máme dělat s našimi penězi.

Jen tak na okraj. Na tento nový eurovlezdop*delizmus už zareagoval i prezident Klaus, který toto konečné vítězství mnichovské dohody nepodepíše.

Rozumíte někdo tomu proč by měla probíhat kontrola státního rozpočtu v Bruselu, kam by měla rozpočet být dodán dřív než do Poslanecké sněmovny?

Není tato nová knížecí iniciativa cesta k omezení státní suverenity? Přitom žádná smlouva zatím není. Zatím ji jenom Merkozy pořád přepisují.

A tak si myslím, že by premiér Nečas měl bouchnout do stolu a nechat pány z TOPky se vycukat a pana knížete se nechat vrátit do Rakous. Oni už mu to ti jeho jak sám říkal "magoři" spočítají sami.

Psáno pro blog.iDnes.cz


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2401x, známka: 2.8
Kategorie: Politická scéna
online: 43
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist