Petr Paulczyňski: homepage

Asistovaná sebevražda trestance Petruse?

Ve věznici na plzeňských Borech sedí muž, který tvrdí, že zná pozadí dvou nejzáhadnějších vražd uplynulé doby: zabití kmotra podsvětí Františka Mrázka a vraždy majitele bezpečnostní agentury Lenia Jiřího Kubína.

Tento muž se jmenuje Vladimír Petrus a odpykává si patnáctiletý trest právě za objednání smrti Kubína. Podle něho prý Mrázek zemřel na přání politiků. Petrus tvrdí, že obě vraždy jsou vzájemně propojené a že v nich jde o jedno: o kompromitující materiály na politiky, které pořídil Kubín a prodal je Mrázkovi.

Podivné je, že se dosud Petrusovým svědectvím nikdo nezabývá, ačkoliv MF Dnes tvrdí, že poliicie to ví již od května 2010, kdy detektivové Petruse navštívili přímo ve věznici. A jak je v čechách zvykem, nějaká dobrá víla vynesla materiály a kopii výslechu Petruse má redakce k dispozici.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/mrazek-zemrel-na-prani-politiku-znam-pozadi-jeho-vrazdy-rika-vezen-1dv-/domaci.aspx?c=A120124_214307_domaci_brm

Investigativec ze všech nejinvestigativnější Jaroslav Kmenta který o kauze Mrázek napsal nejednu knihu a který nikdy neprozradil své zdroje náhle svůj zdroj zveřejní. Tak babo raď. Je to náhodná neopatrnost nebo něco jiného? Je-li pravdou, že Mrázek od Kubína koupil kompromitující CD na politiky z tehdy vládní ČSSD, protože potřeboval  za tlačit ve sporu o podnik Setuza a tyto materiály stále ještě někde jsou, může být ještě veselo. Jako třešinka na dortu je také tvrzení Marka Dalíka, který z vraždy Mrázka obvinil Andreje Babiše.

Inu počkejme, co se bude dít na Borech.

Psáno pro blog.iDnes.cz


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2709x, známka: 2.9
Kategorie: Politická scéna
online: 45
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist