Petr Paulczyňski: homepage

Dynínská výzva

Ahoj lidičky, jsme Dynínská výzva a přinášíme vám komplexní program k napravení všech oblastí našeho života aby bylo dobře a hlavně pohoda a levný vejce.

Ekonomika

Pět vajec stojí jako litr benzínu a to nikdy nebývalo. Opatření: Zdražit benzín.
Požadujeme přestavět slepičárny zpátky na staré rozměry, protože když měly slepičárny menší rozměry, byla vejce levnější.
Fčely jsou povyny snášet vejce. Tím se vyřeší problém s vejcema a klesnou ceny, protože včel je víc než slepic. Mezi slepicí a fčelou je jen minimální rozdíl, protože obě mají dvě křídla. Slepice budou snášet med.
Školení čmeláků v kokrhání bude hrazeno z operačních fondů Evropské unije.
Chceme hlavně podporu rodin, protože rodina je hlavní.
Dál chceme podporu důchodců, mládeže, studentů, pracujících, matek, otců, dětí, žen a mužů, gayů, leseb, cyklistů. podnikatelů, zaměstnanců a nezaměstnaných. Tedy hlavně podporu všech, některých i víckrát.
Voláme k zodpovědnosti všechny, kdo pomáhali zadlužit naší zemi. Bohužel se jedná o zhruba šest miliónů lidí a tak doufáme, že nepřijdou.
Manažeři státních podniků jsou povyni podat demisi. Z důvodu zajištění budoucí prosperity podniky povedou odbory.

Daně

Zbohatlící, manažeři a intelektuálové budou platit vyší daně. Zhohatlík je každej, kdo má západní auto, protože si na něj určitě nakrad. Manažer je ten, kdo nechodí do práce v teplákách. Intelektuál je ten, kdo si nemíchá turka šroubovákem a nezajímá se o fotbal.
Všichni musí jednou ročně jet povinně stávkovat do Prahy a tam jezdit na kolotoči.
Na pomoc zkrachovalému Řecku se zavádí daň z Pythagorovy věty. Kdo použije byť neúmyslně Pythagorovu větu, zaplatí za každé takové použití 5.000 Kč na podporu řeckého sociálního státu a byrokracie.

Chceme zůstat v EU, protože Unie ví, jak se dělají velký peníze. Z papíru a barvy.

Politika
Prezident voctoupí, protože se nám nelíbí.
Chceme bojovat s korupcí. Válka s korupcí proběhne v neděli 27.4. od 13:00 na Letné. Za uspořádání děkujeme paintballovému klubu Rambo.
Chceme vládu složenou z odborníků. Nejvíc odborníků je v odborech, protože to mají v názvu.
Chcem zastavit církevní restituce. Když tuneláři něco ukradnou, tak je to špatně a měli by to okamžitě vrátit. Když stát něco ukradne, tak je to správně, protože to ukrad pro nás pro všechny.
Uplatňujeme prvky přímé demokracie. Relevantní politický názor je ten, který má na Novinkách nejvíc kladných hlasů. Kdyby Novinky nejely nebo to vyšlo špatně, pak lze použít úvodník z Blesku.
Zavádí se znova MDŽ, protože to zvýší odbyt kytek a podpoří zemědělce. Nejlepší kytka k MDŽ je řepka.
Všechna existující letiště se přejmenují na letiště Václava Havla.

Zákon o zásluhách prezidenta se mění takto:
§ 1  Václav Havel se zasloužil o stát.
§ 2  Aneta Langerová vyhrála Superstar.
§ 3  Baníček nedáme.
§ 4 Když slepice lítaj k sousedům, ustřihněte jim křídla.

Naše vláda
Ministerstvo průmyslu: Přemek Podlaha Přemek zná moderní technologyje a jezdí hodně po výstavách. Umí to s médijema.
Ministerstvo kultury: Václav Kočka Umění má hlavně sloužit lidu. Václav ví, jak obveselit proletariát, hlavně lochneskama, kolotočema a houpačkama.

Ministr dopravy: Stanislav Huml Soudruh Huml má hlavně zkušenosti a taky vzdělání. Celý život až doteď buzeroval lidi jako policajt, pak toho nechal a začal je buzerovat jako polytik. Kromě toho má fízlí vysokou parodii na školu.

Ministr zdravotnictví: Ladislav Frej Je sice povoláním herec, ale jeho otec byl primář Sova. Má atestaci v mnoha oborech: ortoped (Nemocnice na kraji města) a patolog (Kriminálka Anděl). Dá se předpokládat, že během natáčení pochytil víc o léčení lidí, než toho ví ministr Hégr.

Ministr přes řepku a slepice: Andrej Babiš Pěstovat řepku je nejvýhodnější, takže pěstovat jiný rostliny ani zvířata kromě slepic nemá význam. Ministerstvo zemědělství je tedy možné přejmenovat. Andrej Babiš má velký zkušenosti s řepkou a kromě toho chce této zemi pomoct, aby se netrápila.

Ministerstvo zahraničí: Robert Rosenberg Jmenuje se podobně jako Schwarzenberg, rozdíl je jen v barvě. Pan Rosenberg přesvědčivě propaguje Českou republiku a pro její věhlas udělal víc než Schwarzenberg. Počet jeho partnerek několikanásobně převyšuje počet členů TOP09 a mnohonásobně počet členů TOP09, kteří nekradou. Narozdíl od Schwarzenberga neudělal naší zemi nikdy ostudu. V klíčových okamžicích nespal a pracoval. Kromě toho je vyučenej automechanik a mohl by zaskakovat za Humla, kdyby šel sedět.

Ministerstvo školství a mládeže: Bohumil Kulínský Pan sbormistr to s mládeží myslel dobře. Dbal o jejich vyžití, vzdělávání a hygienu. Přesně to potřebujeme.

Ministerstvo životního prostředí: Halina Pawlowská Lidi jí maj rádi a někdo to dělat musí.

Bezpečnost

Musí bejt pořádek. Pořádek se zavádí zítra od 12:00.
Policista má ve sporu s občanem vždycky pravdu, protože policista je pod přísahou a občan pod přísahou neni.
Nikdo nesmí legálně držet zbraň, protože co kdyby se s ní bránil a někoho zabil.
Místo rychlosti 50 km/h v obci se zavádí 30 km/h a místo napětí 230V se zavádí 110V, protože je to bezpečnější a sníží to počet úrazů.
Kromě zimních a letních gum zavedeme ještě jarní a podzimní gumy a tím oživíme podnikání.
Zavádí se povinně svícení v domech na chodbách v noci i ve dne, aby se snížil počet úrazů na schodech.
Děti musí pořád nosit helmy a reflexní vesty. Při mytí navíc ještě plovací vesty.

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012032301


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2769x, známka: 2.8
Kategorie: Komentáře odjinud
online: 40
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist