Petr Paulczyňski: homepage

Hlody páteční aneb miluji naše média

Prezident Československa soudruh Klement Gottwald přijal soudruha prokurátora Josefa Urválka a vyjádřil mu poděkování za jeho náročnou práci a plnou podporu v jeho rozhodném boji proti nepřátelům naší socialistické společnosti.

 

Soudruh Urválek ujistil soudruha prezidenta, že nejen prokurátoři, ale i soudci jsou si vědomi své historické odpovědnosti a stojí a budou rozhodně stát na straně pracujícího lidu proti zlovolným silám buržoazie, světového imperialismu a proti keťasům a spekulantům...
"...Pěst dělnické třídy dopadne prostřednictvím socialistické prokuratury na každého, kdo by chtěl naši cestu k nejrozvinutější společnosti na světě ohrozit...", řekl také s. Urválek. Tak to jen taková malá historická reminiscence, která nám dříve narozeným naskočí při čtení zprávy, kterak se sešel pan prezident s panem vrchním státním zástupcem.  Prezident republiky Miloš Zeman přijal na Pražském hradě vrchního státního zástupce Vrchního státního zastupitelství v Olomouci Ivo Ištvana.
Vyjádřil mu plnou podporu v jeho práci a v úsilí odhalit klientelistickou síť, spojující politickou sféru s ekonomickou kriminalitou. Informovala o tom mluvčí hlavy státu Hana Burianová. No řekněte, že se to moc neliší? Úplně nejvíc se to líbilo Mirkovi Kalouskovi. "Tímto krokem prezident republiky otevřeně přiznal přímou souvislost mezi zásahem orgánů činných v trestním řízení a politickými změnami, které prosazuje. Domnívám se, že návštěva dr. Ištvána u prezidenta republiky je porušením nestranného výkonu působnosti státního zastupitelství zejména proto, že mezi prezidentem a vrchním státním zástupcem není žádná kompetenční vazba. Prezident republiky otevřeně přiznal přímou souvislost zásahu orgánů činných v trestním řízení před třiceti dny s politickými změnami, které prosazuje,“ dodal Kalousek. Tak jen pozor Mirdo, prej mají volný ještě nějaký medvědy. A my koukneme na titulky.

K Ústavnímu soudu míří první stížnost v kauze trafik exposlanců ODS píší Novinky. První ústavní stížnost proti rozhodnutí Nejvyššího soudu o imunitě tří obviněných bývalých poslanců ODS v kauze politických trafik je na světě. Ve středu ji podal český občan žijící v Rakousku Philipp Janýr, který dal Právu k dispozici i její kopii. Přestože není ani účastníkem řízení, ani zákonodárce, kteří mohou stížnost podat, Janýr se domnívá, že i on má právo se na Ústavní soud obrátit.
Janýr  je ten pán, co byl u nás odsouzen za podvody a teď se schovává v Rakousích, kde mimo jiné podporoval airsoftového střelce. No pokud teda stížnost podává Janýr, je naprosto jisté, že se jedná o stížnost v rámci nikoli Ústavy ČR, ale psychiatrického ústavu v Bohnicích či ve Vídni.

Věřím, že se prezident Miloš Zeman bude řídit při případném udělení druhého pokusu sestavit vládu ústavními zvyklostmi a pověří sestavením vlády vítěze minulých voleb do Poslanecké sněmovny tak, aby nepotvrdil legitimitu vlády, založené na politických subjektech, které nikdo nevolil a nesvěří sestavení vlády do rukou pochybné koalice." pravil
Bohuslav Sobotka, předseda ČSSD.
Tak Bohouš, co si myslí, že je předseda ČSSD a přitom už jede po schodech co mu mydlí hoši okolo něho, teda bude čumět  jak tele na nový vrata...

A prý má předsedkyně Sněmovny a kandidátka ODS na premiérku Miroslava Němcová přinést 101 notářsky ověřených podpisů, když chce být v druhém pokusu jmenována. Ta to rezolutně odmítla. Podle ní prezident chce ponížit Sněmovnu, což ona nikdy nedovolí. „Je to další šokující požadavek Miloše Zemana. V žádném případě nebudeme nechávat ověřovat podpisy. Poslanci podepisovali s plným vědomím ty listiny a ty jsou všem plně k dispozici,“ řekla Právu Němcová. Dodala, že takovéto prezidentské podmínce se nepodvolí, i kdyby to mělo znamenat, že ji prezident sestavování vlády nesvěří. „Buďto si pan prezident ze všech střílí a myslí to jako velkou legraci, anebo dostal nějakou prudkou letní virózu, anebo to myslí vážně a v tom případě bych se já musela zeptat, kterého notáře požádal, aby mu dal potvrzení, které by umožnilo vznik Rusnokovy vlády,” dodala Němcová ve vysílání České televize.
Přeloženo do srozumitelného jazyka povídala Němcová, že si má Zeman s ověřenýma podpisama vylízat p*del.

Novým šéfem Úřadu vlády bude místopředseda zemanovců Radek Augustin. Rozhodla o tom ve středu vláda Jiřího Rusnoka. Informaci sdělil ČTK zdroj obeznámený s jednáním kabinetu.
Jo, ještě hodně fleků čeká na kamarádíčky nestranického prezidenta Zemana!

A jeden z Francie: Městská vyhláška nařizuje respektovat ramadán a zavřít venkovní zahrádky. Městský úřad francouzského městečka Roubaix nařídil provozovatelům kaváren a restaurací během ramadánu v islamizované zóně ve dne neotvírat venkovní zahrádky, a nepokoušet a nepohoršovat tak muslimy. Za porušení nařízení hrozí pokuta 1500 euro. Radnice uvedla, že provozovatelé nařízení víceméně akceptovali, neboť do města údajně přijíždí mnoho muslimských turistů a respektováním ramadánu si radnice slibuje jejich návštěvnost ještě zvýšit. Z téhož důvodu radnice doporučila obohatit menu o rituální halal a mít otevřeno do noci.
Řekl bych, že to je multikulturní sebevražda. Nastala už doba učit se od Churchilla a připomenout si jeho slova z roku 1942: „Nikdy neustupujte, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, v maličkostech ani velkých věcech, o kus ani o kousek, ledaže byste ustoupili cti a dobrému mravu. Nikdy neustupujte před nátlakem, nikdy se nepoddejte zdánlivě zdrcující převaze nepřítele.“ A ještě jeden citát: “Multikulturalismus je zdvořilé ustupování roztahovačnému hostu, který vás postupně vytěsňuje z vašeho příbytku,” řekl zavražděný nizozemský režisér Theo van Gogh a měl zatraceně pravdu.

A jeden multikulturní od nás: Zloději kovů odřízli osmimetrový reklamní sloup i s autem na vrcholu. Zloději kovů tak překonali další hranici toho, co zvládnou ukrást. Policie je však v těchto dnech dopadla. "Krádež mají na svědomí tři kumpáni, přičemž dvěma už sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu krádeže. Jsou to muži ve věku 24 a 34 let z Mostecka," přiblížila mluvčí.
Tak schválně. I když to na iDnes nepíší, kdo to byl, kdo to byl, jak se zpívá v jedné lidové?

Zvrat v syrské válce: Stovky rebelů se vracejí k Asadovi, píší Novinky. Do řad armády syrského prezidenta Bašára Asada se v nedávné době vrátily stovky mužů, kteří proti němu dosud bojovali. Jsou totiž znepokojeni tím, že se vytratil původní duch revoluce, do bojů proti vládě se zapojili radikální islamisté přicházející zvenčí a Asad je na postupu. Napsal to ve středu britský list The Daily Telegraph. Odvolal se přitom na vládní zdroje.
Prý lepší sekulární diktátor než islámská demokracie...Cožpak nebylo jasné od samého začátku, že protivníci Asada musí být zákonitě islamisté? Nebo opravdu EU a Obama věří tomu, že se kdesi v Sýrii náhle zjevili přesvědčení demokraté, kteří chtějí ze Sýrie udělat (samozřejmě, že za pomoci zbraní) demokratickou zemi západního střihu? Copak se nepoučili z arabského jara?

A trocha bulváru: Z domácích luhů: Partyšová prý sedře Koktu po rozvodu z kůže: Dostane dva domy a balík peněz! Dobře mu tak. Toho pána neznám, ale mám pocit, že kdyby udržel ptáka v kleci, že by se mu to finančně vyplatilo. A jeden ze zahraničí: Tak prý se princ bude jmenovat George Alexander Louis, his Royal Highness Prince George of Cambridge. S tímhle jménem se mu budou fakt blbě vyplňovat formuláře. Tak velký kolonky nikde nejsou.

A zprávy o počasí: Čapí mláďata prý zahynula na většině míst ČR, kvůli počasí. Tak to buď bude méně miminek, nebo se bude muset víc lupat. Což našince mého věku může vyděsit. Zvlášť v takovém horku. Teplota v terariu dosáhla takového stupně, že zdechl teploměr. Takže jsem sklípkanovi nakecal, že je zima. Chvíli nedůvěřivě koukal a pak šel hledat zimní kožich. Vypadá to, že zas chvíli platí teze o globálním oteplení. Co na to Václav Klaus není známo.

A z mého života: Dostal jsem nabídku. Prý proběhnout se s europoslancem a kámošem Edou Kožušníkem co běží republikou. Ten Eda Kožusník se asi zbláznil. Jednak jsem nevyhrál nohy v loterii, druhak nechci aby mě v tom horku jeblo. Raději skočím do štatlu okukovat babám zadky. Ale bacha! Když už se otáčíte za babou v kraťoučkých šortkách, dávejte majzla, jestli před váma není lampa. Doma mamuš s láskou rozkrojila ty dva praváky co si přinesla z chaty, že je usuší a poté co z nich vylezlo červů jak z Vágnerovy nohy pravila jako starý námořník: ku*vy jedny a jebla je do koše. Taky jsem dostal úkol. Furt sedíš u toho počítaču tato, sežeň našemu psisku nějakou holku ať si zašuká. To je dobrej nápad, povídám. Já to zkusím taky. Prej su debil.

A na Fejsbůku napsali:

  • Petice: požadujeme, aby prezident Zeman, před každým jednáním, podepisováním zákonů, jmenováním státních úředníků, proslovem či jiným veřejným vystupováním, provedl notářsky ověřenou dechovou zkoušku!!!
  • Výrok dne: "Dnes je Poslanecká sněmovna tak nepředvídatelná, že se může stát cokoli, včetně vyjádření podpory naší vládě." Rusnok.
  • Zdeněk Škromach: Taková malá dovolená bez mobilu, s kafíčkem, nafukovacím bazénkem a pár dobrými lidmi. Trochu mě zarazila debata v rádiu, že je snad nějaké divné nosit v sandálech ponožky, Prý snad nějaká národní podivnost. No nevím, ale bez ponožek si sandále neumím představit. A co Vy? Hezký večer.
  • Petr Hájek popsal Zaorálka jako intelektuálně nemajetného....
  • Tvrzení, že v případě nedůvěry Rusnokovi dostane šanci nová 101, je podle mého jen pokus o mobilizaci zmatených jedinců s oranžovou kůrou mozkovou. Je to jen vějička. Pokud vláda důvěru nedostane, Ovar vymyslí nějakou novou bejkárnu.
  • V tom má Zeman pravdu - kdyby politik na náměstí řekl, že prezident je idiot, opravdu by za to stíhán být neměl.


Já bych navrhoval preventivně zavřít každého hned jak požádá o živnostenský list, nebo zřídí jekoukoliv obchodní společnost. A majetek samozřejmě zabavit. Ale ještě před tím zdanit, hezky progresivně daní od 100 do 150 procent. A manželku nabídnout k výměně za velblouda našimi přátelům v Dubaji, nebo tam někde na střední východ a děti prodat do otroctví. Velblouda pak využít v městské dopravě, nejlépe v Brně. Nádraží tam chtějí zrušit a tak budou mít místo na nádhernou Hlavní oázu.

A na konec něco veselého:

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2846x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 42
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist