Petr Paulczyňski: homepage

Hlody pondělní aneb miluji naše média

Tak jsem o víkendu přemýšlel, o čem bude úvodník. Myslel jsem, že to bude o zasedání socanů. Ale tam to proběhlo tak, že na skutečný výsledek si ještě počkáme.

Zato nám zahýbala internetem jedna paní ředitelka, která zakázala muslimkám nosit na hlavě ten jejich hadr. Ihned se vynořilo plno sluníčkových obhajovačů svobod a diskuze byly vskutku výživné. Jeden by až čekal, až se tu stane normou že za krádež pachateli useknou veřejně ruku a za nevěru vás ukamenují. Že přeháním? Stačí se rozhlédnout po zvyšujícím se podílu muslimského obyvatelstva na starém kontinentě a zavlékání jejich zvyků do našich končin. Přitom si zkuste u nich doma jenom nakouknout do mešity v kraťasech či ženy s krátkým rukávem trička. Vyjedete ani si nepšouknete. Oni ovšem u nás nehodlají respektovat nic. V Anglii už dokonce začali uplatňovat nároky na šaríju. Ovšem sebevražedná politická korektnost jakoby to nevnímala. Zákaz burek ve Francii, referendum ve Švýcarsku o stavbě mešit, či politika Geerta Wilderse jakby neexistovaly. Úřednický moloch Bruselu se prostě pomátl na rozumu. Odvolávám se na Benjamina Kurase, který napsal: Politická korektnost by se dala nejjednodušeji popsat jako myšlenková tyranie vůči normální většině, fungující tak, že předstírá ohleduplnost a soucitnou laskavost vůči všem možným nenormálním menšinám, které vnímá jako tak či onak znevýhodněné, a musí je proto zvýhodnit. Těch si dokáže navymýšlet tolik, až z nich udělá privilegovanou většinu a z normální většiny znevýhodněnou menšinu". Vzbuďme se dokud je čas. V Evropě dnes žije na   pětapadesát milionů muslimů. Universita v San Diegu nedávno odhadla, že během pouhých dvanácti let vytvoří muslimové šokujících 25 % evropské populace. Jenže to jsou jen čísla – čísla, na nichž by nebylo nic špatného, kdyby muslimští imigranti upřímně usilovali o asimilaci. Tomu ale naznačuje máloco. Pewovo studijní centrum [the Pew Research Center] oznámilo, že u poloviny francouzských muslimů převyšuje loajalita k islámu loajalitu vůči Francii. Třetina francouzských muslimů není proti sebevražedným útokům. Britské Centrum pro společenskou soudržnost [British Centre for Social Cohesion] hlásí, že třetina muslimských studentů v Británii by si přála žít ve světovém kalifátu. Podle jedné holandské studie plná polovina holandských muslimů připouští, že „pociťuje pochopení“ vůči útokům z 11. září. Muslimové po nás chtějí “respekt”. A my jim náš respekt prokazujeme. Naše elity se nebrání ústupkům. Kapitulujeme. A tak běžte a kupte manželce burku, nebudou. My ostatní hupsneme na pár titulků.

  • Muslimky opustily školu v Praze, zakázali jim nosit šátek. Na zajímavý a ojedinělý případ upozornila v pátek Česká televize. Byl u nás zaregistrován první případ, kdy dvě muslimky ukončily studium, protože jim jejich škola nedovolila nosit šátek zakrývající hlavu. Podobné spory zatím známe spíše ze západní Evropy. Podle lidskoprávních organizací jde o diskriminaci a zásah do osobnostních práv. Jenže zákony v Česku povolení nošení šátku, v tomto případě z náboženských důvodů, nijak neupravují a školy si mohou vytvářet pravidla samy. Na samotné škole jakékoli pochybení odmítají. Nošení pokrývek hlavy tu totiž zakazuje školní řád. Studentky navíc nesouhlasily s povinným tělocvikem a podmínkami povinné praxe. Tento v Česku zatím ojedinělý případ v nejbližší době doputuje na stůl ombudsmanovi. Právníci zvažují také antidiskriminační žalobu.
    A co na to veřrejnost?  Dvě holky nerozchodily školní řád. I povstaly desítky poťapaných aktivistů a začaly řvát o diskriminaci, islámu, víře a svobodě.....Školní řád platí pro všechny. Kdyby jim udělli výjimku s odkazem na Islám, šlo by o porušení Listiny základních práv a svobod, protože stát se nesmí vázat na žádné náboženství.... Když tu debatu neutneme hned v začátku, už se nikdy nezastavíme... Už tím, ze žijí v zemi nevěřících psů, příčí se Islámu. Tak hezky hajdy domů.... Kdybych z nějakých důvodů bydlela v některé arabské zemi, nedovedu si představit, že bych svoje dcery mohla poslat do arabské školy v jeansech, triku s krátkým rukávem a bez hidžábu. A už vůbec si nedovedu představit, komu bych si v arabské zemi stěžovala na to, že někdo porušuje moje práva. Naprosto absurdní!!! Každý člověk má výsostní právo na svoji víru, ale nepleťme si to se standardy a zvyky té či oné země. Pokud se někdo rozhodne žít v České republice, tak ma ctít zákony, pravidla a zvyky této země. Stejně tak jako bychom my všichni museli ctít zákony, pravidla a zvyky v jakékoli jiné zemi, a to nemluvím jen o arabských zemích. A jak by mohlo vypadat zanedlouho školní foto? Koukněte na obrázek.
  • Do venezuelských obchodů vtrhli vojáci, bylo v nich moc draho. Venezuelskému prezidentovi Nicolási Madurovi se znelíbily praktiky obchodního řetězce s elektronikou. Tamní spotřebiče byly prý předražené, do prodejen proto vyslal vojáky národní gardy. Výrazné slevy, které muži v uniformách rychle zajistili, přilákaly do obchodů davy lidí."Děláme to pro dobro našeho národa. Nenechte nic v regálech, vyprázdněte sklady!" vybídl prezident Maduro občany ve svém pátečním projevu s tím, že doporučuje zejména nákup automatických praček a plazmových televizí. Venezuelané prezidentovu výzvu vyslyšeli a o víkendu vzali prodejny útokem.
    Levičácká loupež v přímém přenosu. A nejlepší jsou prezidenta o spravedlivých cenách. Jejich vojenské vynucení znamenalo, že lidé obchody fakticky vyrabovali. Ale zloději jsou podnikatelé. Jak napsal EUportal: "Jsem si jistý, že kdyby se tahle flagrantní zvrhlost udála v ČR, tak by celá řada mých spoluobčanů rovněž hlasitě tleskala. Maduro a spol. mohou po dalších volbách říkat, že oni diktátoři nejsou, protože za tuhle akci si jistě získají nekonečnou přízeň drtivé většiny voličů. Naprosto dobrovolně a s neutuchající radostí je budou volit všichni obyčejní lidé, kterých je v každém národě bohužel většina. A já se jen bojím, kdy na něco podobného přijdou Filipboys. Oni mají k těmhle režimům silnou afinitu.
  • Brusel: Přes 220 Romů, včetně 90 dětí, bylo vystěhováno z budovy bývalého kláštera.  V pondělí 4. listopadu v 5:45 do budovy vnikli policisté, aby obyvatele vystěhovali. Obyvatelům budovy kláštera Gesu bylo minulý týden prostřednictvím písemného oznámení vyvěšeného na dveřích budovy sděleno, že mají 24 hodin na to, aby si sbalili svůj majetek a budovu opustili. Lidé žijící v této rozpadající se budově jsou většinou přistěhovalci, kteří nemají žádné finanční prostředky. Byl jim přidělen veřejný obhájce, aby je vedl a zastupoval v celém procesu. Obyvatelé žijí v budově Gesu od konce ledna 2010. V tuto chvíli má však na pozemku o celkové stavební ploše 32 800 m2 vyrůst pětihvězdičkový komplex „Royal Botanic“ se 75 pokoji, 77 apartmány, 179 místy k parkování, restauracemi a bary, zahradami, lázněmi, kinem nebo divadlem s asi 150 místy v hledišti. Není třeba dodávat, že s 220 lidmi a 90 dětmi se v plánovaném luxusním komplexu nepočítá. Informovala Romea. A přidala: Nicméně když si v dnešní době dáme dohromady vyhánění, vyhošťování, deportace, extrémní chodobu a podobné problémy, musíme k tomu jednoznačně přidat Romy, neboť tím získáme perfektní evropskou rovnici, v níž žádná řešení nikdy nejsou pro Romy příznivá …ale zato perfektní pro to, aby většinová společnost mohla uskutečnit své „královské projekty“.
    Hezký komentář na FB přidal JM: Proboha, co řešíte? Tihle lidé tam neměli co dělat. Tak co chcete dělat? Byli to lidé naprosto nepotřební pro společnost, neužitečné pijavice. Kašlu na to, zda jsou Romové či zda jsou puntíkovatí. Zásah nebyl proti Romům, ale proti nepřizpůsobivým... většinou přistěhovalci. Tedy někdo, kdo se tam nakvartýroval a cizopasil. Nikdo není povinen trpět cizopasníky. Vsadím se o vše, co mám, že kdyby ti lidé pracovali, byli přínosní společnosti, kdyby bydleli normálně v bytě, tak si jich nikdo ani nevšimne. Jestli nepochopili, tak jsou někde, kde o ně nikdo nestojí... takže šupky dupky domů..
  • A ještě něco z EU: Nizozemští producenti květin zažívají jaké je to žít v socialismu EU. Zatímco celé generace jejich otců budovaly tvrdě svůj byznys s květinami, oni dnes své firmy po letech ruší. Důvod? Z jejich daní jsou prostřednictvím evropských dotací subvencovány výstavby rozhlehlých skleníků s moderní technologií v Polsku. A protože náklady na tyto investice nemusí polští pěstitelé kalkulovat do svých cen, získávají na trhu výhodu. A Holanďané ztrácí práci...
    Nevím jak to říci slušně, ale strčte si své dotace do zadele!! Ničíte trhy a lidem životy, bruselští hlupci!!
  • A trocha bulváru: Muži prý za své milenky prostě nemohou. Během svého manželství je 64 % ženatých mužů nevěrných zjistil a podle průzkumů Institutu partnerských vztahů má více než polovina žen zkušenosti s rolí milenky. Muži mají milenky, protože monogamie je vzácná. Ze 4000 druhů savců vytváří trvalé dvojice jen tři procenta z nich. Z 1154 lidských společenství bylo nebo dosud je 87 procent polygamních. Někteří vědci se shodují v tvrzení, že monogamie je pro člověka nepřirozená. Svědčí o tom i existence zákonů, které chrání monogamní manželství, protože v opačném případě by tyto zákony nemusely existovat. Jedna z milenek se svěřila. Milovala se v pozici opice ve třetím měsíci jara, v pozici králíka cucajícího svou srst a úspěchy slavila i s temnou cikádou přimknutou ke stromu. A její šéf prý bušil svým nefritovým stvolem způsobem, kterým statečný generál prolamuje nepřátelské řady. Když do ní pronikal, nechal údajně svůj stvol klouzat jako kované železo pod kladivem. Když jsem tento poznatek svěřil mamuš, ptala se, kde bych vzal to kované železo. Tak fakt, asi zůstanu dál monogamní, i když jsem teda asi menšina. Nakonec Fejsbuk je dobrý ukájedlo.

A zprávy o počasí: Od jihozápadu prý přijdevýběžek tlakové výše. A s ním chladný vzduch. Bude sviňsky. Počasí na čiču. Oblačno až zataženo, občas déšť nebo přeháňky, dokonce sněhové. Taky budou vanout větry. Doufejme, že ne jako na Filipinách. Pavouk se mne ptal, co je to tajfun. Musí počkat. Po té polední huse se možná dostaví v nočních hodinách.                                                                                                                                   
A z mého života:  Na Twitteru začala soutěž Ukaž ptáka. Autor ale myslel martinskou husu, takže se holky netěšte. Jedna multikulturní příhoda. Moje máti, model 1926 bydlící na pokraji Bronxu, pustila do domu 3 snědočechy, neb řekli ke komu jdou. Asi 16 letý jinoch se slušně nabídl, že jí k výtahu vezme tašku s nákupem, že je jistě těžká. Doma pak zjistila, že je lehčí o peněženku se dvěma tisíci, všemi doklady, včetně karty k účtu. Máti to hodnotila slovy:Kurva černá. A teď jí můžete nadávat do rasistů.

A na Fejsbůku napsali:

  • Odchod Michala Haška, Jeronýma Tejce a Zdeňka Škromacha z vysokých stranických funkcí je negativním signálem pro velmi silnou skupinu voličů ČSSD, která věřila, že právě Haškova frakce může v budoucnu změnit ČSSD na moderní levicovou stranu západního typu. Odchodem Michala Haška tato naděje pohasla. Současná ČSSD se sociálnědemokratickým stranám v zavedených evropských demokraciích ani vzdáleně nepodobá a svými nepochopitelnými výstřelky spíše připomíná polokomunistický spolek s blíže nevyjasněnou orientací.
  • Nevýrazný Bohuslav Sobotka, který na tiskových konferencí donekonečna opakuje naučené fráze, je podle jejich názoru slabý lídr a bude i velmi slabým premiérem. A šéf nového vládního kabinetu bude veřejností ostře sledován. Kromě toho zřejmě Sobotka navíc povolá do vlády Lubomíra Zaorálka a Jiřího Dienstbiera. K tomu není třeba víc dodávat.
  • Život nás učí dělat kompromisy. Například já coby zavilý odpůrce odvolatelnosti politiků, si dovedu představit výjimku v případě současného prezidenta
  • Sociální demokraté si výročí Křišťálové noci připomenou Nocí dlouhých nožů v předsednictvu srany
  • Miliardář Babiš: Neumím skoro nic! Tak to by po vládě odborníků mohlo znamenat značné zlepšení.
  • Ten slušný člověk Sobotka prosazuje zrušení zákazu spolupráce s KSČM. Vy, co jste za něj demonstrovali, podepisovali petice a smolili články : nepřipadáte si trochu jako volové ?
  • Švýcarští vědci potvrdili, že radioaktivní polonium se do Arafatova těla dostalo z otráveného vepřového.
  • Ten slušný člověk Sobotka prosazuje zrušení zákazu spolupráce s KSČM. Vy, co jste za něj demonstrovali, podepisovali petice a smolili články : nepřipadáte si trochu jako volové ?
  • 50% nezaměstnaných žen? Tak to je správná genderová kvóta.
  • Sobotka považuje bohumínské usnesení za zastaralé. Lídr sociální demokracie Bohuslav Sobotka považuje bohumínské usnesení, které zakazuje jeho straně vládní spolupráci s komunisty, za zastaralé. Není lepší den pro takové sdělení, jako je výročí výstřelu z Aurory
  • Néééé..... to Nova fakt nemyslí vážně!!! Nadívané kuřecí kůžičky???? Ale ten řezník byl kouzelný... "od té doby, co jste odvysílali tu reportáž, tak řezníci nestíhají nám uřezávat kůžičky..." Trochu se děsím, jaké kůžičky budou použity příště...

A jeden únik odposlechu

A na konec něco veselého:

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3020x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 53
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist