Petr Paulczyňski: homepage

Hlody středeční aneb miluji naše média

Tak čím začít. Není to tak dávno, co u Paroubka zastřelili Kočku. Dneska socanům zastřelili Housku. Mají to ti socani divný moresy. Taky jsem se zůčastnil volebního sněmu brněnské ODS, což byla taky zaznamenáníhodná událost.


Ale na úvodník slabý. Ale už vím. Máme novou celebritu. Byť malounko cinklou. Novodobý mučedník David Rath na nás kouká z každé stránky. Není pořadu ve kterém by se neobjevil. Jeho ego opět vzlétlo do výšin. Je úplně všude. Už jen schází aby ho pozvali do vily Vyvolených. Pomalu ale jistě získává gloriolu mučedníka, kterého zlá justice pronásleduje. Napřed na něm nenechala média nit suchou, teď ho vystavují, jakoby to co se okolo jím řízených zakázek dělo se nedělo. A je mi fuk, jestli si ten vývar strkal do kapsy, nebo ho nosil do Lihového domu. Možná to bylo napůl. A jak začal nosit víc domů, tak někoho rozčilil. A teď se asi soudruzi klepou, kdy zazpívá jak to bylo doopravdy. Leccos už naznačuje. A až mu padne ta dvanáctka co mu hrozí, možná i zazpívá. A naševaše by si měla odpustit strkat nám toho pána denně na oči. Aspoň do té doby, než ho osvobodí. O čemž pochybuji. A pojďme na titulky.

  • Tak se řeší spory mezi "přáteli"...Po zastřeleném Kočkovi na Paroubkových narozeninách nebo co to bylo, padl kulkou další oranžový přítel, jak se soudruzi oslovují. Jenom Jirka Paroubek svým kmotrům říká šibalové. Zajímavé je, že média mluví o "vlivném sociálním demokratovi", nikoli o kmotrovi. Být to tak ódéesák, dovedete si představit ten virvál? Za to můžeme poděkovat Mirkovi Topolánkovi, který má na toto označení copyright. Taky na to ODS dojela, ačkoliv jsou kmotři kam se podíváš. Jenom jim tak jako my, blbci, neříkají. Dokonce si je pěstují přímo ve svých stranických strukturách, neboť pod svícnem je největší tma. Publicista a komentátor Tomáš Haas říká, že ODS si opravdu na kmotrovství postavila vlastní šibenici - ať tomu říkáme jakkoliv, voliči ODS to své straně neodpustí, voličům ČSSD to nevadí. ODS si vykopala hrob tím, že s tím problémem nic nedělala a po léta se snažila své voliče přesvědčit, že nic takového neexistuje. Až ji to "nic" přivedlo tam kde je dnes - bez důvěry voličů.  P.S. Mamuš jsem nařídil vyhodit tuhle dózu, aby si někdo nemyslel, že jsem ukradl urnu.A na závěr autentický citát: "Lidi se nemají zabíjet, i když jsou to spolustraníci." Poslanec Jandák.
  • Když už jsem v úvodu zmínil sněm brněnské ODS, tak o něm dám pár slov. Titulek hlásá. Fiala: Jsme v politické krizi a lidé se politiky štítí. Tradiční strany končí? Omyl, tvrdí politolog - a možná budoucí předseda ODS Petr Fiala. Zároveň ale varoval, že by si z toho ODS neměla vyvodit mylný závěr, že se léta slávy automaticky vrátí a že právě ODS skončit nemůže. "U řady lidí v ODS přetrvávala mentalita: My jsme velká, státotvorná strana, která třeba teď má nějaké potíže, ale to se vrátí zase zpátky. Tak jsme tam, kde jsme," popsal stav, kdy si mnoho občanských demokratů ještě neuvědomilo, jaká je realita. A do budoucna dodává: "Pokud si někdo představuje, že si teď sedneme do opozice, chvilku tam budeme, vládní strany se znemožní a nám se vrátí voliči, tak já jako politolog zcela odpovědně říkám, že to tak tentokrát vůbec nebude. Beze změny a důkladné práce na všech úrovních strany to nepůjde." Načež se strhl frenetický potlesk. Pak se pan profesor, kandidát na předsedu ODS omluvil a odjel na sněm do Břeclavi. A co na tom bylo zcela jiné než obvykle?  Nejprve vystoupil pan profesor Fiala, pohovořil o tom, jak by to mělo vypadat, všichni souhlasně kývali hlavami, pak odjel do Břeclavi a teprve pak to šlo postaru... Objevily se nové tváře. Některé. Ale až v závěru peletonu. O novosti přístupu svědčilo to, že se nekonala až na pár nepoučitelných jedinců žádná diskuze o tom, proč jsme tam kde jsme a rovnou se volilo výrazně většinově. Jak pravil jiný kolega: hvězdná pěchota si srovnala noty. Potřební dohazovači hlasů z útrob voličské základny. Bez nich to nikdy nefungovalo, vždycky to nějak domluví. Profíci každých voleb. Vždycky vysvětlí, že ten jejich součet hlasů bude jediný fungovat. A ten Josef, ten Miloš, ten Karel jde s námi. Je to v poho. Uvědomujeme si, že právě tohle nás zničilo, a že jsme to nedokázali nejen vymýtit, ale ani oslabit, dokonce ani pojmenovat? Vrátil jsem se domů, jak ten starý partyzán co říkal: Já ty mladý už ani neznám, tak co bych tam dělal. Hele, Petře, ptal se mne na FB přítel, a zvítězila láska a pravda nebo lež a nenávist? Odpověděl jsem mu po pravdě. Zvítězily dohody. Nikoliv myšlenky. Jako vždycky. A jiný přítel dodal: Takže se jako obvykle vášnivě debatovalo o potřebách změn, které by nejlépe měla provádět stará parta? Nu, počkejme na komunální volby. Bojím se, že bude hůř.
  • A koruna zažila další strmý pád. A stačilo pár vět člena rady ČNB. Člen bankovní rady České národní banky Lubomír Lízal nepovažuje možné posunutí kurzu koruny na 28 Kč/EUR v rámci devizových intervencí zahájených centrální bankou počátkem listopadu za dramatický nebo nerealistický scénář. Po jeho slovech koruna oslabila vůči euru až na 27,37, čímž se dostala na nejslabší hodnotu od března 2009.
    Nebylo by lepší celému vedení ČNB preventivně zavřít hubu? Ještě pár vět a pár blbců zlikviduje koupěschopnost většiny obyvatelstva. Neměl by ten Lízal raději jít lízat něco jinýho? Nebo příkaz z Bruselu zní zničit korunu a zavést Euro? Jak psal MM v dnešní glose. Pražský obchodník P. B. mi napsal: Přes cinty pana Singra jsme k dnešnímu datu na třiceti procentech loňské tržby…. takže se těm chytrákům podařilo před vánoci zaříznout maloobchodní obrat. Následovat budou nucené výprodeje zboží nakoupeného před intervencí a totální propad prodeje na dlouhé a dlouhé měsíce… Ach jo.
  • Sobotka jmenoval priority ČSSD. Chybí v nich církevní restituce i firemní daně. A jaké jsou nepřekročitelné podmínky sociálních demokratů? "Moje zkušenost je taková, že ČSSD v minulých vládách obětovala zákon o majetkových přiznáních, to nechci opakovat a říkám, že ten zákon nutně potřebujeme, plošný zákon o majetkových přiznáních. Druhá věc, která je klíčová, je zrušení poplatků ve zdravotnictví," řekl Sobotka pro idnes.cz. V jeho prioritách tak nejsou dva nejvíce kontroverzní body oranžového programu, které mohly u partnerů narazit. Jde o církevní restituce, které odmítají především lidovci. Druhým sporným bodem je zvýšení firemních daní, a to především u velkých společností. Mezi ty se nepochybně řadí i Babišův Agrofert. Sobotka tak evidentně chce dosáhnout kompromisu a své koaliční partnery těmito požadavky minimálně přes média neprovokuje.
    Co dodat. Zase předvolební sliby narazily na realitu. Milí voliči ČSSD,  už zase vám ten šmejd lhal !!! A zase jste mu na to skočili. Dobře vám tak.
  • Mladou ženu někdo polil žíravinou. V nemocnici bojuje o život. To není zpráva z Afganistánu. To je zpráva z Plzně. Neznámý muž ráno v Plzni polil pětadvacetiletou ženu žíravinou, zřejmě kyselinou. Zasáhla jí obličej, ruce a nohy, žena je ve velmi vážném stavu v nemocnici.
    Tak dějí se různá zvěrstva. Ale tohle je takové nějaké neobvykle nové. V našich končinách nezvyklé. Otázka zní, jestli nám tu muslimáci cvičně nezkouší zacházení s nevěrnými ženami, nebo zda už našli následovníka.
  • A jeden skoro bulvární. Bohdalová se rozzlobila: Jsme národ udavačů. Herečka Jiřina Bohdalová ve středu v Praze nestihla dobrzdit a ťukla auto před sebou. Ihned o tom věděla média, což jí neskutečně vytočilo. V České republice dle Bohdalové chybí základní úcta. Dřív, když jsem udělala přestupek a esenbák mi chtěl dát pokutu, tak když jsem mu řekla: ‚To se nestydíte, když jste vyrůstal na mých pohádkách?', tak mě třeba nechal jet, ale teď je to úplně strašné. Připadá mi, jako bych to všechno dělala zbytečně. V tom se vážně nedá žít," dodala Bohdalová.
    Milá paní Bohdalová. Vážně myslíte, že kvůli Křemílkovi a Vochomůrkovimůžete beztrestně osolit káru před Váma?? Nebo ten metál od Miuoše Vám zatemnil mozek? Nebo jste se dostala do fáze tak skvěle ztvárněné Fany?
  • A trocha bulváru: Dnes se nakoukneme na partnerské vztahy. Ne že bych brousil po webu a hledal kdo s kým koho a kde. Půjdeme na to vědecky. Podle průzkumů existují čtyři nejčastější zabijáci sexu. Zlatí průzkumníci. Inženýry nemáme, ale zato nám studují vědci, kteří nám zvyšují národní důchod těmito jistě prospěšnými zjištěními. Tak nám zjistili, že zabiják sexu je  předčasná ejakulace, ženská neschopnost dosáhnout orgasmu nebo i docela obyčejná cigareta, která má vliv jen na kvalitu mužské erekce, ale také na mužovu plodnost a v neposlední řadě i na jeho sexuální touhy. Nevím. U nás je zabiják sexu náš čokl, který si nárokuje místo v posteli a to uznáte je zcela asexuální. Ovšem ještě větší průšvih je počítač, o fejsbůku nemluvě.

A zprávy o počasí: Sněhová nadílka se blíží, Česko čeká nové ochlazení. Pobavila mě informace ve zprávách, že silničáři jsou připraveni. Tato zpráva mi připomíná doby bolševika. Tam se v létě bojovalo o zrno a před zimou byli silničáři připraveni. Když pak doopravdy napadlo, zjistilo se že jsou hovnajs připraveni. A tak je tomu dodnes. Pavouk se ptal, co je to silničář. Vysvětlil jsem mu, že podle novin je vždy připraven. Vzdělaný pavouk říkal, že to je hovno silničář. Vždy připraven je prý pionýr. Kde to vzal nevím. Protože má terárko naproti telce, tak to pochytil asi jak teď furt opakují ty bolševický seriály. Musel jsem mu slíbit na tu zimu čepici s norským vzorem. 
                                                                                                                                  
A z mého života: Dostal jsem úkol. Koupit dýně, neboť prý bude dýňová polévka. Rozhodnout se kterou koupit bylo těžké. Chtěl jsem tu vlevo, ale pak jsem dostal strach, že bych doma dostal do dyně. Další problém je kvalitní nůž, protože ty mrchy dyně jsou tvrdý. Kdybych měl všechno tak tvrdý, byl bych vyhledávaný objekt. Trochu jsem zagooglil na kvalitninoze.com a tam jsem našel nůž snů.KUCHAŘSKÝ NŮŽ DAMAŠEK GÜDE SOLINGEN 21 CM za 30.590,- Když jsem to řekl mamuš, pravila, že buď jsem se posral v kině já, nebo oni. A to ještě nevěděla, že nůž na chleba tam stojí 110.000. To se raději naučím od Chucka Norisse krájet chleba malíkovou hranou.

A na Fejsbůku napsali:

  • Neuvěřím v sojové mléko, dokud neuvidím sojový prs.
  • Takže policie kriminalizuje growshopy, které lidem umožňují vypěstovat si levně marihuanu. A ve stejné době se udělují licence na její neskutečně drahý import. To je jak před deseti lety, kdy ČSSD ničila malé a střední domácí podnikatele po tisích a zároveň velkým cizím firmám dávala mnohamiliardové investiční pobídky...
  • Jak daleko je od centrálního nákupu k centrálnímu plánování ?
  • "Zátah na growshopy byl úspěšný. Pěstitelé konopí nyní nemají hnojivo ani motyčky, produkce drog jednoznačně klesne." Plk. Mgr. Jakub Frydrych, ředitel NPC SKPV PČR.
  • V Praze probíhají policejní manévry. Kromě growshopů se PČR zaměřila i na prodejny zahradnických potřeb a drobná květinářství. Zásahovka řádí i na nákladovém nádraží na Žižkově...A zatím někdo za bílého dne v Kubeličce vyloupil poštu....Je mi pomáháno a jsem chráněn...Ministře vnitra a policejní prezidente,běžte do hajzlu.
  • Když se Izrael brání útokům palestinských teroristů, můžou se levicoví multikulti humanisti posrat. Když Izrael, na rozdíl od levicí milovaných států pomáhá na Filipínách, je ticho po pěšině
  • Chtěl bych žít v národě bratří Čapků, Antonína Dvořáka, kardinála Berana, faráře Toufara a Milady Horákové. Místo toho žiju v národě Čuby, Teličky, Martina Komárka a Vladimíra Remka.
  • Štěpán Kotrba:"Vzkaz k tomuto dni: naučte se řídit tento stát alespoň tak dobře, jako komunisti."  Není on debil?
  • Plzeňská práva se stala symbolem nekvalitního vysokého školství. Jenže dakeko větší odpad a shit produkují fakulty žurnalistiky, publicistiky a sociálních studií... Jejich absolventi nás takřka denně oblbují svými žvásty o extremní pravici a pravicových radikálech. Přitom zmiňovaní nácci a podobná svoloč nemá s pravicovými myšlenkami a principy pranic společného. Požaduje snad někdo z těch dementů trh pez přívlastků ? Nulové daně, minimální stát ? Naopak z jejich konání a proklamací levičáctví přímo vyzařuje... Kolektivismus, soudružství či kameradenschaft, myšlenky nastolení nového řádu, omezení svobod jednotlivce ve jménu kolektivu, kolektivní nepřítel, potřeba silného Vůdce...
  • A další díl uniklých odposlechů:

A na konec něco veselého:
Dnes jeden sportovní

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3063x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 34
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist