Petr Paulczyňski: homepage

Hlody páteční aneb miluji naše média

Mele pantem jak šlejfíř, řekla by babička. Slova, slova, slova, říkal Hamlet, kralevic dánský. A skutek utek, říká přísloví. Jak to jde dohromady? Muž který v životě zatím dokázal jediné, postavit si z poslaneckých náhrad byteček, u církví neuspěl.


 Po setkání se zástupci církví přiznal, že jednání žádný posun nepřineslo. To, že se obě strany dohodly na sestavení expertní skupiny ČSSD a církví, která posoudí návrhy na možné změny restitucí, je mu platný jak praseti kecky. "Nedošlo ke sblížení postojů,” konstatoval Sobotka. No, to je teda překvapení. On se nám totiž Bohouš pokouší vlámat do dveří, na která předtím maloval geometrické obrazce (kosočtverce). A čekal, že pan domácí ho za to pochválí. Jen blbec by mu dělal ústupky. Zákon je zákon, i téměř socanský Ústavní soud věc posvětil. A to nemluvím o nedohodě s dalšími stranami případné koalice. Prostě socan hraje divadlo pro neználky. Levici se (a to už před volbami) podařilo zhysterisovat naši sekulární veřejnost, že se má začít rozdávat v době, kdy stát peníze nemá. A přitom roční platba, která by měla jít všem církví a náboženským společnostem, představuje ročně DVĚ PROMILE státního rozpočtu. A prý kvůli tomu nebude na důchody. Kompenzace církvím představuje 59 miliard vyplácených postupně během třiceti let. Na důchody se vyplatí prakticky shodná částka (57mld.) za dva měsíce. A tak nakrmíme voliče kydy o hrabivé církvi, kterou i papež nabádá ke skromnosti. Kdyby se tak Bohouš a jeho boys staral o to, že solárním baronům stát ročně vyplatí zhruba pětkrát vyšší částku. To by ale asi musely ukázat i na kmotry ve vlastních řadách. A ten papež, co hlásá chudobu, s tím je to taky jinak. Papež František totiž apeluje na chudobu jednotlivce, nikoliv instituce. Protože jak známo - kdo nic nemá, nemůže nikomu nic dát. Papež nebrojí proti penězům, které církev potřebuje na údržbu nemocnic, hospiců, sirotčinců a škol. Takže Bohouši, vyprdni se na expertní komisi a přestaň oblbovat národ. Není každý blbá bečící ovce.  A pojďme na titulky.

  • Michal Hašek: Velmi oceňuji, že dnes nepadl ze strany ODS návrh na odvolání hejtmana Jihomoravského kraje. Šéf pučistů si pochválil, že ODS odpískala tento nápad svého regionálního šéfa Jiřího Kadrnky. Byl to nápad, který by znamenal zanesení politikaření do práce krajského zastupitelstva. ODS fakticky couvla s návrhem na odvolání hejtmana především proto, že žádný jiný politický klub nebyl toto připraven podpořit.
    Upřímně řečeno, Kadrnkův nápad hodnotím pouze jako mediální pšouk, protože nevím, jak chce s pěti poslanci z 65 někoho odvolávat. Na druhé straně Haškův výrok, že někdo začal politikařit , a tahat témata vládní politiky do komunální, je ze stejně blbé kategorie. Asi zapomněl, kdo vtáhl do krajských voleb třicetikorunové poplatky. Milý Michale, zkuste si raději srovnat poměry u sebe a nestarejte se o ODS, abyste se po nezdařených pučích vzájemně nestříleli. A sejmi už konečně toho Bohouše. 
  • Složitá hydra vztahů v podnikání a politice nás překvapila, tvrdí Šlachta. Veřejnosti podle šéfa Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Roberta Šlachty stále uniká podstata kauzy kolem exšéfky kabinetu premiéra Jany Nečasové (dříve Nagyové). Netkví prý v jednotlivých větvích případu, ale v jejich vzájemném propojení. Detektivové narazili na obří klientelistickou hydru, tvrdí Šlachta. Prý se podařilo odhalit nebezpečný klientelistický systém založený na propojení mnoha aktérů. "Se znalostí celé kauzy říkám otevřeně, že všechny větve - zneužití rozvědky, trafiky a kmotři - spolu souvisí. A to přes některé osoby a informace ve spise. Nebojím se říct, že klientelistický systém sahal tak hluboko do společnosti, že nás to udivovalo," říká Šlachta. Značná část možných důkazů je zašifrovaná a policejní "ajťáci" se k nim snaží dostat.
    Já zas mám takový pocit, že hoši pořád mají velký kulový, tak nám s ním trochu zamávali před nosem aby aspoň zasmradili. A tak na nás přišli s hydrou. A zatím jsme neviděli ani vydru. A taková to byla krásná tiskovka poté co stovky polišů zabavovali stamiliony a zlato a odnášeli pytle dokumentů a počítačů A ony jsou mrchy už 5 měsíců zašifrovaný. A z celého divadla zbyla akorát kauza Nagyová a jsem přesvědčen, že i tato bublina splaskne. Hlavně, že padla vláda. Zbývá tak už jen jedna otázka. Cui bono?
  • Za problémy s Blankou stojí diletantství z Bémovy éry, tvrdí primátor Hudeček. Konzervace stavby, oddálení termínu otevření plánovaného na 1. května 2014. To vše hrozí tunelu Blanka poté, co magistrát oznámil, že smlouvy se firmou Metrostav jsou neplatné od samého počátku. Primátor Tomáš Hudeček vše přičítá právnímu diletantství předchozího vedení města za vlády Pavla Béma. Blanka a černá stavba? Jde o infantilní Hudečkovu hru, kontruje Bém. Je to hra s primitivním cílem: pokusit se zastřít svoji totální politickou hloupost a manažerskou nezodpovědnost," reagoval Bém v SMS pro server Lidovky.cz na poslední vývoj kolem Blanky. Že by smlouva mezi Prahou a firmou Metrostav byla od začátku neplatná, je podle Béma nesmysl. "Uzavírání smlouvy o stavbě tunelu Blanka dohlížela desítka právníků a kontroloval jej Úřad pro ochranu hospodářské soutěže," napsal Bém. Metrostav magistrátu ve středu oznámil, že stavbu přerušuje. Chybí mu totiž platba ve výši 2,1 miliardy korun. Magistrát si nyní nechá vypracovat právní stanovisko k závěru kontrolního odboru.
    Tak to jsem zvědav, který exekutor tu díru zabaví. A že jde o černou stavbu? Tak to by měl pane Hudečku stavební úřad stavbu nechat z moci úřední odstranit, ne? Bože můj. Do čehos to dušu vrazil.
  • Všechna média mají na paškále mord sociálně demokratického kmotra  Housky. A já myslel, že kmotry má jen ODS díky hloupému výroku jistého Topolánka. Ale ODS je na JIPce, tak moc nikoho nezajímá, naši kmotři se rozhlížejí na koho se nalepí, a do světel ramp kráčí oranžoví hoši. Zatím obrovský succes. Presstitutky se tetelí blahem. Napřed krabice se sedmičkou, pak puč a teď i mordy. Socani sklidili místo očekávaných 35% bídných 20, pak si dali přesdržku a teď po Kočkovi jim někdo zamordoval dalšího šíbra. Akorát nějak neslyším stejné vytí šakalů o mafiánech. Jo, to kdyby se stalo v ODS to by bylo jiný kafe. o
  • Pravá frakce se definitivně odtrhne od ODS. Janeček zakládá konzervativní stranu O.K. Vnitrostranickou Pravou frakci založil v ODS letos v únoru. V srpnu exposlanec Jiří Janeček vzdal snahu o "zlepšení obrazu" mateřské strany a vystoupil z ní. Teď zakládá vlastní konzervativní uskupení. Součástí programu O.K. je i "eliminace přistěhovalectví a postupné islamizace Česka".  "Politická scéna je podle Janečka v Česku žalostná, chaotická a chybí jí silná autorita".
  • No to mě vomejou, jestli tenhle pán má být tou autoritou co spasí pravici. Další perlou je, že na iHnedu "zasvěceně" píšou, že "Pravá frakce se definitivně odtrhne od ODS". Úžasný titulek.  Zakladatel té frakce už je z ODS dávno pryč, takže s ním nemá kdo odcházet a těch pár co eventuelně do jeho O.K. nebo K.O. nebo jak se to jmenuje vleze tam odejde tak nejvýš ze zkrachovalého Hlavu vzhůru kam už nalezli. Největší sranda je, že hlavním programem má být boj proti islamizaci a přistěhovalectví. To budou mít u Okamůry a v DSSS radost. Ale některé body toho programu by mohly být zajímavé, jak je vidno z dokumentačního obrázku.
  • Rusnok rozhodl o vyřazení Halíkových knih. Co na to Halík a Solis? Knihy Tomáše Halíka budou vyřazeny ze seznamu vědeckých prací. Rozhodla o tom Rada pro vědu, výzkum a inovace, které z titulu funkce předsedá premiér Jiří Rusnok. Rusnok o tom informoval v dopise zahraničně-politického experta a vysokoškolského učitele Daniela Solise, který prvotní podnět Radě adresoval. "Po obdržení dopisu jsem se ujistil, že názor pana Dr. Stodoly na pochybnou akademickou hodnotu ´vánočních´ knížek profesora Tomáše Halíka byl správný, jak jsem se domníval," tvrdí Solis. "Reflektuje to bezútěšnou situaci, která v určitých klíčových segmentech v naší zemi stále ještě panuje. Mezi elity národa se hned po listopadu 1989 pohotově infiltrovaly elementy pochybných charakterových vlastností a kvalit, které se vynořily ze stínů totalitní společnosti a usídlily se na výsluní vrcholu společnosti. Zabývám se dlouhodobě otázkou, zdali to byl jen ´duch doby´ - Zeitgeist, nebo nějaká předem připravená agenda. I kdybychom připustili, že by komunističtí kádři, které někdejší sociolog Halík, paradoxně, až do roku 1985 školil na institutu pro výchovu vedoucích pracovníků Ministerstva průmyslu ČSR, museli být nahrazeni novými elitami, je sporné, jestli tyto polistopadové elity mají mít dodnes jakýsi blanko-šek k rabování veřejných zdrojů a statků tohoto státu," uvedl v reakci na rozhodnutí premiéra Rusnoka politolog Daniel Solis. Solis Halíka také označil za představitele Nového světového řádu. Tomáš Halík je pak podle Solise čítankovým příkladem takového "šálení a opájení davu hezkými, leč prázdnými slovy".
    Tak tato zpráva má ještě jednu stránku.  Halík tedy pro svoji katedru svými vánočními knížkami získal 600 000 Kč z peněz daňových poplatníků. Takže za vánoční kecy duchovního, jehož svěcení dokonce je rovněž zpochybňováno se vydává tolik peněz ze státního rozpočtu. Jak říká Petr Hájek:  Prostě pan Halík je mimořádně pravdomluvný, mravný muž, pravý havlistický intelektuál - a tento rozhovor to konečně pěkně dokládá. Není nad kouzlo nechtěného.
  • A trocha bulváru: Dneska skoro nic. Iveta prý už zas vypadá dobře a Patrasová rozevřela sako a odhalila zařízlé kalhoty! Jinak všude plno vily Vyhulených. Cvičně jsem to chvíli pustil a nestačil jsem se divit. Tak jsem se raději začetl do nejpotrhlejších výzkumů o sexu a vztazích. Tak Vás taky poučím. Teplé ponožky zajistí vaší milence orgasmus, orální sex působí jako antidepresivum a to, zda žena dosáhne orgasmu, se dá odvodit z její chůze. Hlasité páry prožívají mnohem lepší sex. V Michiganu zase zjistili, že čím vyšší je hladina testosteronu, tím častější je masturbace. Z čehož vyplývá, že muži mají rádi nejen sex, ale i masturbaci. Orálním sexem proti depresi.  Při orálním sexu zkonzumuje vaše milenka estrogen, oxytocin, prolaktin a serotonin. V důsledku toho příznivkyně orálního sexu údajně trpí méně často depresí. A většina žen myslí častěji na jídlo než na sex. No prosím, na co ti vědci nepřijdou. Tak to jsem asi žena. Jo a jestli myslíte, že jsem prasák, tak tyhle moudra jsem našel v rubrice X-man na i dnesu.

A zprávy o počasí: Slunce se objeví až po neděli. A s ním přijde ochlazení a sníh. Ale akorát někde. Převažovat bude oblačné počasí s občasným deštěm či přeháňkami. Taky bude prý proudit studený vzduch. Asi se zasukují izobary. Přeháňky budou sněhové i v nížinách.  Rtuť se  dostane na nulu až pět stupňů.Pavouk se ptal, co jsou izobary. Hodil jsem mu tam ajfoun ať si to vygůglí. Díky počtu noh, kterými šmejdil po displeji, mi ho zasekl. Přitom se i vyfotil. Prej ho mám dát na blog. Tak jo.
                                                                                                                                  
A z mého života: Na Twitteru jsem se dozvěděl, že dokonalá vejce natvrdo se dělají 15 min na páře, pak šok v ledové vodě. I nová vejce se pak loupou bez jediné trhlinky. Prohlašuji odpovědně, že svá vejce nehodlám podrobovat takto drsným zkouškám. Také jsem se dočetl, že nějaká soudružka v Ojrosajuzu chce ve firmách půlku žen ve vedení. Přinesl jsem si na mamuš pilu, ale nepochodil jsem. Prý ji mám přeříznout klasicky. V souvislosti s europrojektem na gender ve vedení firem jsem nucen se teda zamyslet, zda bych mohl ženu nahradit hermafroditem.

A na Fejsbůku napsali:

  • Tak jsem právě z úst 1. místopředsedy KDU- ČSL zaslechl, že chtějí prosadit do vládního programu výpočet důchodu ne pouze podle odpracovaných let a příjmů, ale i podle počtu vychovaných dětí...no potěš Tě pán Bůh...to se bude ve vyloučených lokalitách souložit jako na závodech .
  • Ať si reportéři ČT klidně vyčkávají před domem, kde bydlí jakýsi Kott. Ale proč to mám já platit?
  • Nebylo by nejlepší majetková přiznání rovnou přeskočit a prostě vlastnictví a soukromý majetek zrušit? určitě by ČSSD a ANO našlo v otázce znárodnění "stále větší shodu"
  • Sobotkova snaha je jen hra, pro ještě větší blbce než je on sám, pro jeho voliče. Sám musí dobře vědět že s platnými smlouvami nemá šanci nic udělat, ale chce si zachovat přízeň bolševické lůzy.
  • Myslím, že všichni levicově smýšlející voliči jsou určitě hodně rádi, že Michal Hašek za program ČSSD bude bojovat jako lev, i kdyby měl přitom ty koule, co je teď tak pevně svírá, Bohoušovi urvat... Čekají nás týdny a měsíce dělného obhajování té správné levé politiky a s tím spojené kopce srandy..."...Přeji našim vyjednavačům, aby vyjednali maximum z hlediska volebního programu soc. dem. Věřím, že jednají se stejnou razancí, s jakou jednali v posledních čtrnácti dnech..."
  • Teď má strana sice relativně hodně čistejch gesichtů, ale já vůbec nevím, co od ODS očekávat. Adopce dětí homosexuály? Podporu Prague Pride? Přijetí Eura? Zákaz hracích automatů? Tohle ideový rozplizávání mě štve a neskromně si troufám tvrdit, že o voliče jako jsem já by ODS prostě stát měla...jenže mně se zdá, že se ta tvoje "čistá" ODS akorát snaží, abych ji už nikdá nevolil...
  • S manželkou si často vyměňujeme názory. Já přicházím se svým a odcházím s jejím. Ale dneska jsem poslední slovo měl já. Jooo, a cos jí řekl? Tak si ty botičky teda kup.
  • Kdyby Pecina najal na policejní stanice 500 sekretářek s 60 úhozy za minutu, mohl by stát policajt na každém rohu a v ghettech dva.
  • Pořád jsem se nemohla rozhodnout, jestli se mi čin NB líbí nebo nelíbí. Už to vím a beru to osobně. Šetřili jsme, abychom na stará kolena nikomu neviseli na krku. Byla to blbost, všechno jsme měli prožrat a spoléhat na dávky .Podpis: senioři bez budoucnosti a bez vkladů.
  • "Církev má žít v chudobě," řekl před setkáním se zástupci církví Slávek Sobotka, načež odjel do svého bytu koupeného z poslaneckých náhrad.
  • Ateista Sobotka tluče církev po hlavě papežem a jihomoravská ODS vyčítá Haškovi jeho chování k Sobotkovi...To je blázinec!
  • Včera jsem to neviděl, ale zajímalo by mě, co je veřejnoprávního na faktu, že byl v Hyde Parku snad už podruhé primitivní křikloun Zavadil. Čím může tato hubatá nestvůra obohatit diváky ČT? Co může říci tak zajímavého, že mu dává naše/vaše ČT hodinový prostor k sebeprezentaci? Komu tohle, sakra, prospěje? Kdo za tím stojí?

Poslanec Martin Komárek otevřeně o orálním sexu na pracovišti.

Taky si dal kuřátko.

Asi máme kliku, že Agrofert nevyrábí hajzlpapír.

A další díl uniklých odposlechů:

A něco veselého:

Dle rozhodnutí příslušného pražského stavebního úřadu musí Metrostav do 30.11. černou stavbu na vlastní náklady odstranit.
Aleksandra Udženija: Zastavení prací na komplexu Blanka je nevídaným amatérismem pana Hudečka a spol. Odnesou to opět pouze a jedině Pražané! Když neumí řešit takto závažné otázky a nést za ně odpovědnost, tak nemá na primátorském místě co dělat. Zastavení stavby Blanky přinese více náklady pro Prahu v miliardách – komu to asi zase vyhovuje? Tohle všechno nikdy nechtěl dopustit ex-primátor Bohuslav Svoboda – není to také jeden z důvodů, proč byl TOPkou a ČSSD odvolán? Z vlastních zkušeností vím, že pokud má Hudeček nějaký velký problém, který nechce řešit veřejně a chce ho ututlat, tak vytáhne buď smlouvu na tramvaje nebo hospodaření v Dopravním podniku a nebo problémy s Blankou. Tak se nechám překvapit, co za tím ještě je. Že by sestavování městského rozpočtu na rok 2014?

A nová rubrika -  fór na konec: Do lékárny vstoupí ustaraný chlapík a povídá paní magistře: "Prosím vás,mohla byste mi něco dát na...víte,no...totiž já trpím soustavnou erekcí."
Magistra: "Tak to vám mohu dát byt,stravu a pět tisíc měsíčně."

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3004x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 43
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist