Petr Paulczyňski: homepage

Diskuzní forum

Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.

Zaslat dotaz do diskuze

Homotématika

Jméno: Krásná

Dotaz:
No,nerad(a) bych se toho vpravo i v levo dožil(a).
Vaše Hermafrodit(ka).
Odpověď:

Vážený(á) podepisující se Krásná? Neznámá?

Buďto už mi v pátek večer dochází intelekt, nebo jste na mně příliš komplikovaný(á). Fčulejky nevím co vpravo a co vlevo máte na mysli. Vpravo a vlevo jsme probírali ježdění a režimy, které ho určovaly. Prostě - tápu. Jo a hermafrodit nemá ženský rod. Je to jenom on. I když je současně ona. Pro ty, kdo nevědí, kdoje to hermafrodit předvedu názorně.

18.7. 2008

Homotématika

Jméno: Krásná...

Dotaz:
Milý diskuzní přátelé homotématiky.
Kdysi!Stačilo 24hod.na to,aby se jezdilo vpravo,přestaly drogy a homosexualita.
No,a teď se do mě pusťte...
Odpověď:

Jéžiši osobo bezpohlavní ( bez podpisu nelze usoudit, zda jste žena či muž a řádně Vás oslovit), Vy nám tu vzpomínáte na dobu, kdy se poroučelo také větru a dešti. To néééé. To ať si raději pochoduje kdo chce, kde chce a kdy chce a hulí u toho jak nezbedný kamna.

I když... to ježdění vpravo... žeby to bylo ještě dřív? 1939? Tak to taky nééé. To je skoro to stejný.

Že Vy to myslíte jako provokačku, tomu rozumím, dělám to často i já (zvyšuje to návštěvnost webu a to je pro blogera svatá věc). Že byste chtěl(a) poskytnout tuto službu mně?

17.7. 2008

Nemam dotaz

Jméno: Pavel

Dotaz:
jen chci politovat Brnaky, ze maji na radnici takoveho dusevniho chudaka, ktery neumi nic jineho, nez vsechny urazet a vysmivat se. Styl, kteremu on rika hyperbola neboli nadsazka, je neco tak udesneho, ze se za to nemusi stydet tak akorat stamgasti ze 4. cenove. I nadsazka jde napsat slusne. To, co predvadi tento homofob, je, myslim, za hranici a verim, ze se za neho musi stydet vsichni okolo. Zajimalo by me, co na tento clanek a na popisky pod fotkama rikaji jeho pratele "homolidi", kterych, jak tvrdi, ma nekolik. Ja takovemu cloveku neverim ani slovo, fasista jeho typu je z duse nenavidi, jelikoz ma s nejvetsi pravdepodobnosti sam nejaky komplex.
Odpověď:

Pane Adamec( jmenujete-li se tak), představte, si, že většina ohlasů je pozitivních, a pro ty já to píši. Váš názor vnímám, ale to je tak všechno. A nechte už těch nálepek, co všechno jsem. Zjevně nečtete, co k tomu poznamenávám. Melete si všichni to svoje, tak prosím. Abych Vás uklidnil, posílám Vám obrázek. Asi se začnu od zítřka tak oblékat, abych Vás a Vám podobné uklidnil.

17.7. 2008

Homofobní článek

Jméno: Igor

Dotaz:
Vážený pane zastupiteli, na jedné straně respektuji Vaše právo vyjadřovat své názory a postoje - včetně těch homofobních. Na druhé straně, nevidím nejmenší důvod, proč by vás skupina, kterou urážíte, měla platit ze svých daní. Jak píšete v záhlaví svého webu, chcete uvádět virtuální realitu na pravou míru - pokusím se tedy udělat vše pro to, abyste se v budoucnu živil výhradně ZA SVÉ PENÍZE a ne za peníze lidí, jimž se vysmíváte.
Odpověď:

Milý pomýlený pane. Nějak to máte pomíchané. Já se živím za své peníze, víte? Za práci v zastupitelstvu mám odměnu ani nevím přesně ale kolem 1600 Kč. Myslíte, že to je ta suma z níž žiji? Ta funkce je totiž v podstatě téměř dobrovolná a vzhledem k času který jí musím věnovat, mám asi několik haléřů na hodinu. Tak laskavě přestaňte plácat o živení se za něčí peníze. V tom jste zdá se zcela "mimo mísu".

Co se homofobie týče, obracím Vaši pozornost k předchozímu příspěvku v tomto fóru. Zdá se, že buď neumíte číst, nebo obtížněji chápete. Já se nevysmívám lidem s jinou sexuální orientací. Já se vysmívám podivným individuím, která s ní lezou na náměstí místo do pelíšku. Prostým okem bylo zřejmé a moje fotodokumentace to dokazuje, že účastníci byli nejenom menšinové sexuální orientace, ale i jinak odlišní. Jejich oblečky totiž připomínaly spíš průvod šašků, než čeho jiného. A taky jsem se vysmíval politikům, kteří se na tuto akci přilepili s cílem sbírat v této komunitě hlasy, když už nemají kloudný program.

Také nevím, jak souvisí můj soukromý web s nějakými penězi. Ten si vydávám za své, nikolv za veřejné peníze.

A jestli to co opakovaně sděluji nechápete, pak je to Váš problém. A uklidněte se prosím.

17.7. 2008

Napadlo vas?

Jméno: Alice

Dotaz:
Jestlipak vas uz napadlo, ze jste se mohl i vy narodit jako homosexual? Ja jsem mela podobne jako vy stesti, ze se mi to nestalo, ale na rozdil od vas mam pochopeni pro ty, kteri podobne stesti nemeli....(doufam,ze nenapisete, ze si tu orientaci dotycni sami vybrali?...)
Odpověď:

Určitě nenapíšu a opakuji posté. Homosexuálové ani lesby mi nevadí a mám mezi nimi ipřátele a známé. Co mi vadí, je veřejná prezentace této orientace na veřejnosti navíc na obskurní akci, k níž se přilepí vychytralí politikové chtějící na tom parazitovat. Ani jeden z mých přátel, této orientace na ní nebyl. Proč asi?

Články, které jsem k tématu, které chviličku hýbalo médii jsem sesbíral různě po webu s uvedením zdrojů, protože svůj web považuji za informační. Dal jsem je tam proto, poněvadž jsem je z nějakývh důvodů považoval za charakteristické.

Nařčení z homofobie, homofašismu a já nevím čeho proto důrazně odmítám. To ovšem mé kritiky zdá se nezajímá. Nálepka a šmytec.

17.7. 2008

Tupost šíleného neonacisty? Nebo zvrhlost Židenického hlupce

Jméno: Ondřej

Dotaz:
Nevážený, tupče...
v duchu neonacistické ideologie a idiocie, přiléváte ve své prostoduchosti do témat, kterým nerozumíte, které neznáte a které vás vlastně nezajímají, jen další močůvku do pobrindané stoky ODS. Tak si to užívejte, podporu přece máte ve své vlastní jednoduchosti, ve své nepodařené výchově a ve svém mindráku (nejen tom sexuálním o kterém ví celé Brno). A až budete chtít být vtipný, poproste svou matku ať vám něco důležitého vysvětlí. Třeba vám to všechno zapadne do normálního rámce. Ostatně - je trefné, když zločinci vulgarizují menšiny. Zakrývají tím cosi nechutného, amorálního, zvrhlého...
Tak křupane, teď si dřepněte na tlustou prdel a sekundu přemýšlejte o "čem to všechno je"...
Ondřej Vondra
Odpověď:

14.7. 2008

Ve

Jméno: Petra

Dotaz:
Vašem homočlánku máte homochybu. Mě, poslední věta, 4. pád.
Odpověď:
Nevím, jestli je to homochyba, ale chyba to určitě je. Asi jsem si zapomněl říci mnemotechnickou pomůcku. Kaji se, na druhé straně to smysl článku snad nezměnilo. Přiznám se , že čas po sobě číst napsané moc nemám. To za horší chybu považuji, když jsem si spletl bisexuála s heterosexuálem a zařadil se nesprávně. Ale i tak dík za upozornění, člověk se má učit i po šedesátce.

3.7. 2008

Queer Parade

Jméno: David

Dotaz:
Vážený pane, Váš článek o Queer Parade je otřesný. Nemá cenu reagovat na jednotlivosti, jen bych Vás chtěl poprosit, abyste příště přemýšlel o každé větě, než ji vypustíte do světa. Například svou definicí "zoofilní nekrofilní pedofilové (to jsou ti co znásilňují malá mrtvá prasátka)" jste urazil velké množství slušných lidí, kteří mají danou poruchu diagnostikovanou a přesto nikoho neznásilňují. Pedofil nerovná se člověk znásilňující děti. Tím se stane teprve tehdy, když někoho znásilní! A budete se divit, ale většina pedofilů v ČR nikdy nikoho neznásilnila. Mají většinou silnou sebekázeň a za to jim patří naše úcta, nikoliv posměch. Dále, uniká-li vám smysl celé akce, zkuste se někdy zamyslet, jaký smysl má majáles studentů, demonstrativní výjezd vozíčkářů na Sněžku, atd. atd. Ne každé shromáždění lidí musí nutně demonstrovat za něco konkrétního.
S pozdravem
David Regner
Odpověď:

Vážený pane Regnere.

 Váš smysl pro nadsázku a žert (a možná blbý) je prakticky nulový. Demonstrujte si za co chcete, mně nechte právo to zhodnotit jak chci já. Nikdo Vás nenutí mé výpotky číst. Řada lidi zase mé postřehy čte aniž by z těch kratičkých noticek vyvozovali filozofické závěry. Je to holt MÉ vidění světa okolo sebe a nikomu ho nevnucuji.

Za názor i tak děkuji.

2.7. 2008

Homofoby za hranice, tedy i vás

Jméno: Občan

Dotaz:
Podle příjmení máte zřejmě předky v Polsku. Hm, možná byste měl za hranice k Polákům zpátky, tam se homofobie drží jako klíště.
Tady se spousta lidí snaží o toleranci, akceptaci třeba práv občanů ČR, kteří jsou gayové, lesby, bi..
Navrhuji vám:
1) zpátky do Polska nebo prostě odejít pěšourem kamkoliv mimo a nebo se v ČR zavřít do kostela a zkusit najít portál do středověku
2) zůstat tady a přihlásit se otevřeně k náckům

Bylo by pro vás asi nechutné, kdybyste zjistil, že i mezi vašimi voliči jsou ti s homosexuální orientací:-) Předpokládám, že jste nikde před volbami nepsal: "buzeranti, mě laskavě nevol" :-))
Odpověď:

Do kostela néé. Tam je taky dost úchylů. Jinak kromě jména nemám s Poláky nic společného, takže tady jste se netrefil. Nácky taky moc nemusím. Proč  jste mne neposlal do pr**le. To by bylo stylové.

Myslím, že byste se divil, že mezi homosexuály mám i pár přátel. Ale ti s tím nelezou na náměstí a netvrdí, že je to norma chování.

30.6. 2008

Socani se v Brně mydlí

Jméno: Norbert

Dotaz:
Tolik bych si přál pokračovat v humorném duchu minulých diskusních příspěvků na Vašich mnou oplývaných stránkách.V případě jména TEJC toho nejsem schopen.
Je to smutný případ volebního slibovače,snůžka kreací pokřiveného charakteru,kohouta likvidátora na smetišti polit.slepic.
Tento VYHROŽOVATEL(posl.odst.čl.)je tou příčinou krize,stagnace,páprdovství(už jsme doma),a hlavně pochybné koaly.
Bohužel,ten nejvyšší(už to vidím napsané),je do něj zahleděný.Až si dělam určité obavy... Oni se také žení...
Tejc,Tejc,Tejc!A můžete to vykládat komu chcete,celá PALETA BAREV na to nestačí.A bude-li tam jeho stínová pozice,to se budeme všichni divit.Modré na nebesích se zakalí.ZAKALÍ.
Odpověď:

Vážený přispěvateli. O panu Tejcovi toho moc nevím tudíž nemohu k Vaší charakteristice ani nic přidat, ani nesouhlasit. Znám ho z dob kdy byl opozičním zatupitelem, který se moc navenek neprojevoval. Možná o to usilovněji pracoval za kulisami. Jeho kariéra v celostátní politice je raketová, člověku se skoro nechce věřit rok narození a dosažená pozice. Ale asi na sobě intenzivně pracoval.
Má setání s ním byla a jsou pracovní a tam vždy to, na čem jsme se dohodli platilo.
Pokud však je předsedou socanů v Brně a ta se mu drolí pod rukama, musí něco udělat. A na to něco jsem zvědav. Zdá se mi zatím, že v Brně je moc kohoutů a kohoutků na jednom smetišti a na tolik slimáčků je málo kapustičky.
Že by se s příchodem Tejce kalilo Modré na nebesích bych se nebál. To bude muset Jeroným ještě spapat moc polívčičky. A navíc je to pragmatik.

Ale Vy ho moc rád nemáte, což?

28.6. 2008

ad Spravedlnost

Jméno: Josef

Dotaz:
Jestli ovšem spravedlnost v České republice také není trochu recese. Jinak ta socha je ještě větší pičovina než pražský blob. Pokud mají na radnici prachy na takovéhle hovadiny, tak jim nechme tu radost. I oni budou muset kolem té hromady hoven chodit a říkat si to jsem rozhodl já blb.
Odpověď:

Milý Josefe K. Doufám, že nejste z Kafkova Zámku. Nevím, jestli srovnání těchto dvou jak říkáte píčovin je možné. Každá je totiž z jiného soudku. Ten náš brněnský, je takový přízemnější. Ale co mně vadí úplně nejvíc, že kousek dál bude socha Jošta na koni, kterou si zase vymyslel senátor Svoboda. Sousedství těchto tak rozdílných děl mi přijde ještě uhozenější, než tato hovadina z kanalizačních rour sama o sobě.

K Vašemu zhodnocení těch co budou chodit kolem a říkat si: to jsem rozhodl já blb, si dovolím uvést Vám seznam Vámi vyhodnocených potenciálních "blbů":

Řádní členové poroty závislí 

             - RNDr. Barbora Javorová, 1. náměstkyně primátora města Brna 
             - PhDr. Jiřina Belcredi, členka Rady města Brna, předsedkyně Komise Rady města  Brna pro kulturu 
             - Mgr. Jasna Flamiková, členka Zastupitelstva města Brna 
             - PhDr. Mgr. Martin Reissner, vedoucí Odboru kultury Magistrátu města Brna  

Řádní členové poroty nezávislí  

            - JUDr. Josef Baxa, předseda Nejvyššího správního soudu 
            - Mgr. Rostislav Koryčánek, ředitel Domu umění města Brna 
            - Mgr. Marek Pokorný, ředitel Moravské galerie v Brně 
            - PhDr. Ing. Pavel Liška 
            - Ing. arch. Josef Pleskot  

Náhradníci poroty závislí  

             - MUDr. Daniel Rychnovský, člen Rady města Brna a Zastupitelstva města Brna 
             - Karel Hledík, člen Zastupitelstva města Brna 
             - Ing. David Bartůšek, člen Zastupitelstva města Brna 
             - Ing. Vladimír Adam, vedoucí Úseku sociálně kulturního Magistrátu města Brna  

Náhradníci poroty nezávislí

             - JUDr. Marie Žišková 
             - PaedDr. Radek Horáček, Ph.D., předseda Poradního sboru RMB pro kulturní politiku; 
             - doc. Ing. arch. Petr Hrůša; 
             - Ing. arch. Petr Uhlíř; 
             - prof. PhDr. Jan Sedlák, CSc., Fakulta výtvarných umění VUT v Brně.

27.6. 2008

Jen tak....

Jméno: Norbert

Dotaz:
Milý pane Ing.
No vážně.Né,že bych Vám chtěl někam rektál.turistovat,ani v rámci zítřka,AU...!Ale věřte mi ,že od doby co jsem prvně Vaše stránky otevřel(cca měsíc),je otvírám každodenně,hned po načtení seznamu,a protože povětšinou vstávám kol 5h ranní,jsem nešťastný,že ještě nejsou aktualizované(někdy i nikdy).JSOU PARÁDA.
Škoda,že až na pár vyjímek,které znám,jsou tam NAHOŘE všichni zapšklý PÁPRDOVÉ a PÁPRDY.Tím nemyslím nějaký staroslovan.obrat.
Ani: "Tam,kam chodí vítr spát..."
Ale Vy už to určitě krásně okomentujete.Těším se...N.J.
Odpověď:

Váš pseudonym Norbert Jung je zajímavý. Nejste Vy příznivec Daniela Landy?

Děkuji za pochvalu. Potěší. Protože dostávám řadu mailů, které mi pěkně dávají. Jeden takový zapšklý i s odpovědí jsem před chvílí zveřejnil.

Jinak Vás musím zklamat, v neděli si jedu na 10 dní odpočinout. I od svého webu a zlostných reakcí na něj.

Takže 10 dní si můžete přispat

27.6. 2008

O přistřihávání křídel

Jméno: Míťa

Dotaz:
Po přečtení článku paní Kubíčkové mne napadá jediné. Takto psalo Rudé právo jen místo přistřihnutí křídel vyměnit slova zakroutíme jim krkem a jsme něco po únoru 48 po gen. Stávce:-) kde lichváři, spolu s kulaky a továrníky ožebračovali lid.
Odpověď:
No právě. Proto jsem se rozepsal. A jak se rozepsali čtenáři Českých médií v diskuzním fóru zavěsím jako samostatnou aktualitu

27.6. 2008

Vezměte plechový trenky...

Jméno: Norbert

Dotaz:
Svet sa ve velků RIŤ obracá....
Odpověď:
NOJO, ale proč to začíná zrovna v Brně na náměstí? :-)

26.6. 2008

Jen tak...

Jméno: Norbert

Dotaz:
Fakt,toto jsou perfektní stránky.Cítím se tady jako doma...
Pardon,já vím,že museli stát,po našem,majland.
Odpověď:
Děkuji za poklonu. Ty prachy nejsou zas tak hrozný. Něco majiteli serveru a provozovateli příjemného redakčního systému, ale kdybych měl spočítat ten čas, možná máte pravdu.

26.6. 2008

< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
online: 38
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist