Petr Paulczyňski: homepage

Diskuzní forum

Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.

Zaslat dotaz do diskuze

Starez a Rondo

Jméno: Tomas

Dotaz:
Dobrý den pane
Ing. Petře Paulczyňsky. Když shrnu váš názor ohledně kvalitě ledu tak z něj chápu: Že stojíte zásadně za Starezem(přitom si myslím že by se tahle firma mohla více snažit. Vy když se nebudete snažit v práci tak v ní asi dlouho nezůstanete. Ale jelikož máte svůj web z toho usuzuji že děláte svoji práci zodpovědně) A že hokejisté Komety Brno jsou namachrovaní debílci kteří si vymýšlejí že je špatný led.(přitom tenhle problém tu je už hodně dlouho pouze ted vychází více najevo. Ti hráči si asi nevymýšelejí že je kvalita špatná a sami říkají nechceme se vymlouvat na led, ale kvalita ledu by mohla být lepší. Což mají pravdu)
A že by se měli hledat problémy jinde? To je výrok jako z jiného světa u postupu do extraligy rozhodují maličkosti. A zkuste si hrát každý domácí zapás na špatném ledě týmy co sem jedou tu hrají jednou nebo dvakrtát do sezony. A zajímalo by mě kdo má na starosti systém turniketů protože když si koupím pernamentku tak si myslím že mám určitý komfort a příjdu k turniketům a zjistím že musím jít zrovna tam k tomu turniketu protože jiný mě permici neveme a navíc je jich hodně málo.
Aopravdu nevím co si o téhle problematice myslet jedna strana říká to a druhá ono. předem děkji za odpověd
Odpověď:
Já myslím, že to co jste mi napsal byste měl adresovat vedení města a panu Zlatuškovi jako šéfovi STAREZU

10.12. 2007

Starez

Jméno: Luděk

Dotaz:
Zdravím Vás pane Paulczyňski
Po přečtení pár posledních diskuzí před Váni již tradičně smekám.Neznám jiného politika co by reagoval na podobné výpady anonimů, ubožáků pod nickem. A teď k věci. Můj dotaz bude směřovat ke společnosti Starez, která se mimo jiné stará i o chod hokejové haly Rondo.V posledních dnech se medializuje kvalita ledu. Bude to problém který provází halu Rondo již dlouhou dobu a vypadá to, že řešení je v nedohlednu.Já osobně jako pouhý divák, při pohledu na stále stejné týpky kteří vybíhají na led při hokejových zápasech mám pocit, že Starez nemá nejmenší snahu něco změnit.Kromě kroku investičního charakteru" nová rolba", se neděje nic hmatatelného.Od společnosti Starez, jsem osobně neviděl žádné prohlášení k dané problematice.Že by pánům docentům a doktorům nezbyl na vedení společnosti čas? Když pominu problémy týmu Komety Brno která na takovém ledě musí hrát i trénovat a pohlédnu na situaci nezaujatě,tak mám před očima firmu ve které jsou zaměstnaní zaměstnanci a měli by odvádět práci, jak nejlépe umí.Děje se to? Když něco neumím, tak se to někde naučím, nebo musím od válu.Když něco nejde, tak to nechám posoudit odborníky a vydám prohlášení typu" snažím se ale nejde to". Jako starý pravičák, těžko smiřující se se sociální politikou toto nechápu. Až nad stadionem uvidím nápis Charita Brno, chráněná dílna.Tak to snad pochopím.Myslíte si že by obcí vedená společnost měla nést zodpovědnost za vedení a výsledky hospodaření? Nebo obecní firmy jsou tu pro to aby jejich zaměstnanci nemuseli takřka nic dělat a vedení se mohlo vymlouvat na málo času a nekompetentnost.Díky za odpověď.Luděk S.
Odpověď:
Vážený pane. Váš dotaz je jako na zavolanou.. Před malou chvílí jsem k dané problematice pověsil článek, k němuž mne inspirovala sobotní MF. Třeba v něm najdete některé odpovědi. Skutečně odpovídat by však měl pan Zlatuška a pan primátor - soudím, že to je ten vybíhající týpek z Vašeho příspěvku. Tak uvidíme, bude-li se něco dít. Myslím, že jsem trošku poodhalil zákulisí.

8.12. 2007

( Nějak Vám to tady zvadlo !! )....Nebo ne ??

Jméno: Tom

Dotaz:
Dotaz: "A co Vaše svědomí (a minulost)....??

Tak co Vaše svědomí? Špatný nebo dobrý?... Na to jste v odpovědi nic nevypotil. A to mluvíte o výpotcích druhých.
Jinak ale,díky! V tom duchu a zabarvení se Vaše žlučovitá odpověď dala jen očekávat. Nám z toho žluč nepraskne. A měl byste také vědět, že slušný člověk by nikdy neměl šlapat na bebínka(nebo do otevřených ran) těch druhých lidí. Že po někom šlapete, v řadě případů, sám přiznáváte. Jenže, jak známo, rovněž i po slušných lidech. Nebo to hodláte popřít?
Šos Vám líbat určitě nebudeme, čtenáře Vašeho webu nijak neurážíme a nedeklasujeme. Bylo uvedeno jen, že většine slušných a....nečtou Váš web. Kdo tvrdil, že všichni?? A aroganci jste zvolil viditelně sám, jak je to již Vaším zvykem.
Ještě ale něco k Vašemu webu a náhledu na jeho úroveň. Technicky a graficky, dobrý! Jste zajisté šikovný, snaživý jedinec, v některých směrech velmi schopný(bohužel, někdy asi až "všehoschopný").
Negativní stránkou je ale řada Vašich podivných reakcí a výpadů s použitím hrubšího slovního výraziva, což úroveň Vašeho webu(včetně diskusí) snižuje až na...(??). A tou náhražkovou latinou úroveň určitě nezvýšíte. Vy ale víte nejlépe sám, proč to tak děláte a za jakým účelem. Ale dozajista Vás to baví nebo se v tom snad i vyžíváte.
O Vašich konkrétních výrazech "hrubého zrna" a vulgárním vyjadřování možná až příště, aby to tak nevadlo.
Je však na pováženou, že toto vše konáte jako osoba dosti veřejně činná, která zastávala a dodnes zastává četné posty, nejen třeba v ODS, ale také v zastupitelstvech Brna. Jak tím zvyšujete či snižujete pověst i naší samotné ODS, to zhodnotí jiní a historie. A jak se také říká: "boží mlýny melou, někdy sice pomalu, ale jistě".
Občas se rád předvádíte, jakoby nějaký "rudobijec" a komunisty "utlačovaný" člověk (málem snad disident?).
Tak na závěr Vám, už jen připomenout ten "rudý pozdrav", který jste Vy , tak aktivně, používal v duchu tehdejších komunistických tradic(není-li pravda?). ..."Se soudružským pozdravem",....

(Doufejme jen, že Vás ten bývalý, vlastní pozdrav neurazil !?)

A jinak Vám přejeme příjemný den!

b+t 5.12.2007
Odpověď:

Pane co si říkáte Tom  Tom a jehož skutečné iniciály asi nejsou TT ale PP.Nechodíte snad psát své "vejžmoly " na veřejný internet  "dělňáku" ? Jednoho takového kokota tam viděli.

Ale ať už jste kdokoliv, oznamuji Vám, že jste první, koho již  do diskuze nepustím. Odepisovat na ty Vaše stále tematicky stejné a  opakující se výpady, které ani nedokážete inovovat  považuji za ztrátu času. Své nenaplněné ambice a frustraci sii laskavě napříště budete muset vylévat jinde.

S pozdravem polib mně idiote (co píšeš v množném čísle aby to vypadalo, že je Vás víc) šos.

5.12. 2007

Néste nějaké smutné?

Jméno: Vladimír

Dotaz:
Ten šekar nebo jak se menuje si z tebe dělá normálně prču.Co ty s tym jako?Máš to tady takový smutný,asi tě nikdo negóme.Ale kemo neházé flintu do žita.Takové špicové borec jak ty,kterýmu oprašuje fógla cigoška prachovkó -ten není k zahození.Seš kořeň, nedé se!!!
Odpověď:
Sice negómu kdo má byt ten šekar, ale gdyš si dělám prču já, musím byt takové borec co to snese i na sebe. Co se té cigošký týká, oprašuje mně stůl a sicnu a né fógla. Na foprašování fógla nemá už věk ani ona, ani já.
Ale jako správné plotňák určitě znáš tu pravdu, že gdo nelupal cigošku, neví co je šukačka.

3.12. 2007

"Nějak Vám to tady zvadlo !" .... Bodejť by ne !!

Jméno: Tom

Dotaz:
Dotaz:....A co Vaše svědomí a minulost, pane Paulczyňski?
Vy tak rád a zanícenš "tepete" téměř do všeho, skoro do každého a poukazujete na kde co. Tak, jak se Vám a kdoví ještě komu hodí. O sobě ale pravdu neříkáte, bodejť by také ano. To by mohl být průšvih, že?
Víte nejlépe sám, že ten Váš "ŽIVOTOPIS" je neúplný a pro mnohé směšný. Vždyť Vaše skutečná minulost /i ta politická/ je poněkud pestřejší a závažnější. Tak se ani nelze divit tomu, že většina slušných a rozumných lidí Váš web už dávno nečte, natož aby tam ještě třeba psali.
Ale Véš web lze brát též jako nějaký barometr politické a občanské neslušnosti, vulgárnosti a arogance moci, proto tento dotaz.
Dík za odpověď do této diskuse !
b.t.
Odpověď:

Vy toho víš anonyme b.t.. Dejte teda k lepšímu nějaké konkrétno, jinak pokrarčujete pořád dokola ve svých ublíženeckých výpotcích. Asi jsem Vám  v minulosti přišlápl bebínko, co? To jsem samozřejmě v řadě případů udělal, ale nikdy slušnému člověku. Takže se budete muset zamyslet sám nad sebou. A když tedy arogance, tak arogance. Polibte už mně šos.  Anonymů co se tváří jako spasitelé je plný web. Proč urážíte Vy ubožáku čtenáře mého webu tím, že je deklasujete tvrzením, že nejsou slušní a rozumní?

Normálně končím korespondenci přáním příjemného dne. Dnes udělám výjimku.  ať ti praskne žluč.

3.12. 2007

Nějak Vám to tady zvadlo!!!:-)))

Jméno: Shekhar

Dotaz:
Musím říct vážený pane, že stačí baf a z velkého je malý haf....
Jen doufám, že Vaše spodní prádlo zůstalo bez poskvrny :-)
Good luck!
Odpověď:
Polib mně blbečku šos. Kvůli tobě bych nesměl ani na dovolenou. Kdybys četl pořádně, tak by ses dočetl, že jsem si od všech podobných hňupů jel odpočinout.

21.11. 2007

Češi nejsou rasističtí

Jméno: František

Dotaz:
Dobrý den pane Paulczyňski,
jsem potěšen, že se najde člověk, mající odvahu říkat věci jak jsou, navzdory a proti vší evidenci. Považuji rasismus za jednu z nejhorších vlastnosí člověka, ale ať hledám, jak hledám, ve Vašich stránkách nic takového nenalézám. Slyšel jsem nedávno v rozhlase mluvit pana Fedora Gála na téma Cikáni. Ten řekl zajímavou, a podle mého soudu, naprosto pravdivou větu. Češi nejsou rasističtí a jejich postavení vůči Cikánům nelze nazvat rasismem, ale spíše anticigánismem. Co na to říkáte?
Anticikánismus je zde vyvolán úrovní Cikánské populace, ve které je zarážející vysoké procento práce se štítících, nevzdělávatelných, nepravdomluvných, a na systému parazitujících lidí. Vyvolávají proto dojem méně kvalitní populace. Znal jsem v minulosti, kdy museli všichni chodit do práce mnoho cikánských rodin, které mohly být příkladem všem. Jejich potomci dnes pracují a bydlí v okolí a nikdo je nechápe v nějaké jinakosti. A nikoho ani nenapadne se vůči nim nějak vymezovat. Spíše naopak, jsou našimi ctěnými a váženými spoluobčany, protože víme, že to měli v životě těžší a to vyžaduje od rozumných lidí uznání. Tito naši úctyhodní spoluobčané však utíkají, co jim síly stačí od těch svých početných, zaostalých soukmenovců, jen aby si je s nimi někdo "nespojoval". Přitom tito lidé jsou jediní, kteří by mohli být všeobecněji, a skutečně respektováni těmi zaostalejšími. Cikánští aktivisté, krátce řečeno, nejsou k ničemu. Hlavně to nejsou lidé práce, a proto nemohou mít od sobě podobných patřičný respekt. Jen rozšiřují řady příživníků, jelikož postrádají tu důležitou vlastnost, kterou musí člověk na jejich úrovni mít, a to je nefalšovaná přesvědčivost. A ta je dána pouze minulou praxí. Žádný darovaný "papír" ji nenahradí. Naši pseudohumanisté se rovněž opírají o "papír" mající hodnotu tak nanejvýš papíru toaletního. Proto ten žalostný výsledek. Je to jak s těmi komunisty. Taky to mysleli jenom dobře. A kam to dotáhli...
Odpověď:
Tady není co dodat.

11.11. 2007

nemám dotaz, spíš glosu

Jméno: iPatek44

Dotaz:
Dobrý den, souhlasím s předešlým názorem pana Jury. Díky vám, panu Čunkovi, a vám podobným mají lidé co zažili nacismus opět po desetiletích strach z tzv. "křišťálové noci". Možná si ani neuvědomujete, co děláte, ale to, že je vám 60 a že jste byl v Rusku mi jako argument k omluvě nepřipadá nijak legrační. Chápete, že jakékoliv urážení a ponižování kohokoliv, ať už jde o Romy, Židy, atd. je cestou do pekel? Jenže vy to víte, víte to stejně jako Čunek, a hlasy se počítají, ať přijdou odkudkoliv, že? Odpovídat mi nemusíte, stejně bysme si asi v této věci nerozuměli.
Odpověď:
Neodpovím Vám, když si to nepřejete. Ale protože se ještě nestalo, že bych nezveřejnil co mi přišlo, činím tak i teď.

10.11. 2007

myslim, že jste to s tema cikanama prehnal

Jméno: jura

Dotaz:
Pane zastupiteli, cele se mi to jevi jako vas peclive pripraveny tah. V dobe, kdy se na forech o cikanech snadno ziskavaji politicke body si dat na svuj web vtipky o jejich nemakačenkovosti se mi nezda byt nahoda. Ano, vetsina Romu nemaka, ale znam i takove, kteri makat chteji ale praci kvuli sve povesti nedostanou. Vy byste patricne kvalifikovaneho Roma ve sve kancelari zamestnal? Vsadim se ze ne. Je smutne, kdyz si politici jako jste Vy, pan Cunek a Vam podobni, delaji z nekoho srandu, hraji si na ochrance lidu s temi kristalove nejcistcimi umylsy, a nejsou schopni videt priciny problemu a hledat reseni. Je mi z Vas na nic. Zkuste se nad tim zamyslet, nez si zase budete delat z nekoho srandicky. To je to stejne jako kdyby romove na svych strankach psali, ze vsichni politici jsou uplatni. Ano, takovou ma vase profese povest. A muzete si za to sami!!! A nelzete mi tu prosim, ze vy jste nikdy nic nevzal. Vim svoje.
Odpověď:

Tak popořadě.
1. Nikam nekandiduji, zviditelňovat se nepotřebuji
2. Z uvedeného etnika zaměstnávám asi 8  osob, 1 pracovnice uklízí i moji kancelář. Kdo chce opravdu pracovat, má u mne dveře otevřeny i kdyby byl fialový.
3. Jestli víte něco o tom, co jsem kdy přijal, tak sem s tím.

8.11. 2007

rasismus

Jméno: Martin

Dotaz:
Dobrý den, četl jsem, že na Vašem webu je spousta rasistických urážek, rasistických textů a vtipů o cigánech, ale nikde nemůžu najít něco, co by byť vzdáleně připomínalo rasismus. Asi jsem se špatně díval. Byl bych rád, kdybyste mi ukázal, čím zde porušujete zákon nebo dobré mravy.
Odpověď:
To nechť Vám pane ukáží ti, kteří tu kampaň rozpoutali. Ani já, ani řada ostatních to samozřejmě tak jak ti hysterici nevidím. Ale i tak jsem to, nač poukazovali odstranil. Jinak stačí zadat ve vyhledávači slůvko cikán a ono už Vám to vz internetu vyskáče samo.

7.11. 2007

Fandím Vám!

Jméno: Fricián

Dotaz:
Nejste rasista, ty vtípky neurážely jejich barvu kůže, ale jejich chování a to se snad nelíbí nikomu ne?
Odpověď:

Přidělení nálepky je to nejjednodušší, co chytráci humanističtí jsou schopni a ochotni udělat.Web je plný těchto narážek a sdělení. K tomu všichni ti křiklouni, filozofové a přízunivci pravdy a lásky mlčí jako zařezaní. Když to vytáhnete na světlo boží, dostanete do držky, protže to ohrožuje jejich klid. Problém tím ovšem nemizí. Všichni hledají jak je uplatit. Co všechno sežerou různé podpůrné spolky. Těch dotací. Kdyby se to dalo na smysluplnou věc namísto placení různých darmožráčů co si z toho udělali byznys, bylo by celému etniku možná líp. Jedna děvčice z tohoto etnika mi uklízí moji kancelář. A dobře si spolu splkneme. To ovšem ti blbouni nejapní nevědí. Chtějí jim dát rybu. Já je chci naučit ryby chytat.

Díky za podporu.

7.11. 2007

Deník rasistický ?

Jméno: Paparac

Dotaz:
Deník (dříve Rovnost) pomocí tzv. diskuze napadá Rómi!
Na internetové adrese http://www.denik.cz/z_domova/politik_urazi_romy.html#diskuse otiskuje deník Rovnost, nekomentované, tudíž ztotožněné názory svých čtenářů. Mohu si to vykládat tak, že se Rovnost rozhodla podporovat rasismus?



Převzato:


Pro pravdu se lidé hodně zlobí..
A mnoho pozitivního se o nepřizpůsobivých občanech říci nedá a lhát se nemá ! Pokud bude pravda trestána.....tak to potěš pámbu, jsme na tom tedy takhle už dost špatně, ale ještě být nařčen z rasizmu za pravdivá data a nebo za vtipy, tak to jsme jako v araqbském světě, kde napíšete, že nějaký mohamed...nebo nakreslíte vtip a budete ukamenován. Předpokládal jsem, že jsme v 21. století a ne ve středověku a že říkat pravdu je povinnost.



Presne tak ... citim se diskriminovany cikanskou mensinou.Je mi spatne z toho ze penize z dani jdou pro takove lidi a ne pro ty co to opravdu potrebuji.


Všichni čitatelé. Proč se zde stále jen hovoří o nějaké diskriminaci Romů? Ví kolik občanů naší republiky se při posledním sčítání lidu přihlásilo k romské národnost? Kolik občanů má ve svém rodném listě uvedenou Romskou národnost? Myslím, že o těchto nemnoho občanů romské národnosti není třeba ztrácet čas z jakéhokoliv důvodu. Tito opravdu občané romské národnosti jsou většinou již na takové občanské úrovni a vzdělanosti, že sami uznají, že je nikdo nediskriminuje. Nejvíce o rasové diskriminaci však křičí občané, kteří mají v rodném listě českou národnost a v menší míře slovenskou národnost. To,že tito občané nemají úctu k majetku a vztah k práci a překřičují to slovy o rasové diskriminaci je jen zakrývání jejich vychytralosti jak získávat více příspěvků z našeho sociálního systému. Vzkazuji tedy všem, co mají cosi společného s těmito občany, cosi že musí s nimi jednat, konat či jinak být kontaktu. Zejména majitelé domů, kteří je mají z nutnosti v nájmu. Před jakýmkoliv jednáním s nimi, nahlédněte do jejich rodného listu. No a dál ........ Přece, působí-li nějak čech na čecha nejedná se přeci rasovou diskriminaci. Oba jsou přece češi a ani jeden nemůže být rasově diskriminován. A tak ani politici, či novináři nemohou Vás napadnout za rasovou diskriminaci.


Vážení,projděte se večer parkem.Bojíte se? A to není diskriminace.Nebo se podívejte na výplatní pásku kolik platíte na cikánský blahobit.Podívejte se na televizní reportáže o krádežích silničních poklopů a měděných výrobků.Pořád je tam jenom cikán a cikán .Tak co Vy na to?



Pane Hudec,nejsem rasista a už vůbec ne nácek , ale blbec,který dělá 12 hodin denně a platí daně.A cikáni čekají na výplatní termín sociálních dávek ale makat nepůjdou.Proč taky?
Odpověď:

Milý tazateli. Je to přes opírák můj případ. Já něco našel na webu a převzal to. A udělali ze mně rasistu. Oni na svém webu mají mnohem horší věci a nikoho to nezajímá.

Alespoň nemám důvod cítit se provinile.

7.11. 2007

Vyjádření podpory.

Jméno: Jiří

Dotaz:
Dobrý den pane Paulczyňski,
chtěl bych Vám vyjádřit podporu a konstatovat, že text, který byl ještě včera uveřejněn na této stránce ohledně našich nepřizpůsobivých spoluobčanů, byla jedna velká pravda! Nemyslím si, že se jednalo o projev rasismu či xenofobie. Toto byla realita představená v celé svojí nahotě. Realita, kterou bohužel ještě mnoho lidí není schopno nebo nechce vnímat...
Přeji Vám mnoho úspěchů v politice, pravda zvítězí!
Odpověď:
Věřte, nevěřte, ale hodně těch co mi píší, nebo volají, vyjadřují mi podporu. A ti, kteří by měli pomoci toto odstraňovat - media (některá, ale uvidíme zítra) pořádají pogrom na mne. Ale už když jsem zvažoval, zda to pověsit, nebo ne, tak jsem to podvědomě očekával. Tak co si stěžuji. Ale i tak Vám děkuji.

6.11. 2007

VÁŽENÝ PANE

Jméno: JAN

Dotaz:
Nevím jestli jen chcete získat právě ztracené body
P.Čunka každopádně vám nevěřím že tím že urážíte Romy na svém webu jste jen chtěl upozornit na Romský problém,to jste 100let spal?Každý přeci vím že tu je!
Netuším jak jak chcete urážkami,prezentováním rasistických a nacistických článků řešit tuto situaci?Na co jste v politice?aby jste jednou dělal s Romy "konečná řešení"?
Pane pro mě jste rasista a xenofob!
Vy se nesnažíte vyvolávat diskuse ale rasovou nenávist a nesnášenlivost.
Jinak každý rasista dnes nadává všem do pseudohumanistu!
P.S.Jinak sám jsem Rom ne cikán (pro toho kdo mě uráží)
pracuji platím daně nechci nic navíc.
Takových je nás více ale pro vás je to jen vtip!
Odpověď:
Váš názor na moji motivaci Vám asi nevyvrátím. Proto se ani nebudu k Vašim obviněním vyjadřovat. Na svůj názor máte právo, mně ponechte moje. Zdá se, že jste nepostřehl, že nejsem autorem ani jednoho článku nebo "vtípku". Přeji Vám, abyste byl pro tu skupinu, o které ty příspěvky byly, pozitivním vzorem.

6.11. 2007

Anketa s ministrem školství

Jméno: Ilona

Dotaz:
Dobrý den, nedávno jsem na Vašich stránkách sledovala výsledky ankety ohledně Jiřího Zlatušky a jeho potenciální kandidatury na ministra školství. Budete se ke konečnému stavu té ankety ještě nějak vyjadřovat? Z Vašeho komentáře mi totiž přišlo, že Vás ty výsledky překvapují.

Děkuji.

Ilona

PS: Já blondýna nejsem:-)
Odpověď:
Myslím, že nebudu. Výsledky jsou uchovány a jsou k nalezení nakliknutím na Všechny ankety. Proč by mne měly překvapovat? Já nikdy neřekl, že můj politický protivník není ve svém oboru odborník. Pokud si to myslí i účastníci ankety, nemám důvod to zpochybňovat. Jenom mám obavy, aby to všechno pan senátor stíhal. Výsledky anket na dané téma nechť si interpretuje každý sám.

6.11. 2007

< 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
online: 48
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist