Petr Paulczyňski: homepage

Diskuzní forum

Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.

Zaslat dotaz do diskuze

Voda

Jméno: Petr

Dotaz:
Kdepak šetřič ale když vidím, jak někdo po ptopě zalévá a to za peníze daňových poplatníků
Odpověď:

Ale musíš mi přesně popsat kdy, kde a co. Můj mail máš v  kontaktech

4.9. 2009

Už zase zalévali

Jméno: Petr

Dotaz:
Ahoj Petře
Včera jsem přijel z chloupky, taky jsem zaléval ale 2metrové keře oleandrů a ty jsou v jen v květináčích tekže chlastaj jak Miloš Becherovku. Byl jsem takovej rozlítanej, kouknu z okna a co nevidím, ZASE ZALÉVAJÍ. Asi jsou správy o počasí pro někoho tajné nebo co. Nebo nám soudruzi nechtějí pána Boha strhat.To má Brno tolik peněz? Co se týče MP mrkni na portál primátora téma"značky". Můj první dotaz sice prošel ale podstatu s. primátor obešel a vůbec neodpověděl.Dnes jsem vznesl další dotaz i s podrobným vysvětlením tak uvidím. Pokud bude cenzůrován napíši ti o co jde.
Ahoj Petr
Odpověď:

Pan primátor ovládl umění, jak mnoha slovy neříct nic, natož na třeskuté dotazy. Zkrátka - vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. A co ty sakra, z tebe se stal šetřič vody? A co světla, nesvítí někde zbytečně?

4.9. 2009

Hitler s tvrdým YYYY

Jméno: Honza

Dotaz:
noo, tak to už jste se naklonil ale hodně daleko s okénka, pane inženýre, hytlermarket, Váš slovní vynález?
vtipné to není, ani nic jiného, jen Vás to zařazuje opět o stupeň níž:) jste primitiv!
Odpověď:

Vy človíčku budete rozumět srandě jak koza petrželi. A když už poučujete tak se píše "Z okénka" a ne "s okénka". Tak co, kdo z nás je primitiv?

3.9. 2009

úroveň

Jméno: Honza

Dotaz:
pane inženýre, nemám dotaz, pouze mě fascinuje reprezentativní nádech vaší stránky. reprezentativní pro úroveň české politiky a jejích aktérů, jako jste například Vy!!! Nechápete, že český politický systém má k demokracii hodně daleko a to i Vaší zásluhou, už jen proto, že nemáte ponětí o tom, jak by se měl politik (i komunální !!!) chovat, natožto jaký by měl používat slovník...
jeden dotaz bych přece měl: Váš názor na V. Klause? poroučím se
Odpověď:

Děkuji za poučení, jak se mám chovat. Vy jste kdo, že rozdáváte cenné rady? Ani nevím, proč bych zrovna Vám měl specielně definovat svůj vztah k panu prezidentovi. Co je Vám po něm? A pokud Vás mé stránky iritují, dám Vám cennou radu. To je jak s tím kovladačem u TV. nelíbí se mi program? Cvak a jsem jinde.


I já se poroučím

3.9. 2009

Vývoj 2SV

Jméno: Karel

Dotaz:
Animace 2. sv. války je opravdu pěkně udělaná a názorná, ale je dobře vidět, že ji dělali na západ od nás. Děje na východ od Prahy mají mezery a nejsou tak podrobné jako ty, jež probíhaly na západ a jihozápad od ní. Chybí např. sovětská okupace Pobaltí atd. atd.
Odpověď:

Děkuji za postřeh, ale mně se to zdálo zajímavé i tak. Musím se přiznat, že tal přehledně graficky zpracovaný vývoj, člověku oživí pozapomenutý dějepis.

30.8. 2009

Parádní klip o ZS za Lužánkami!

Jméno: Vlastimil

Dotaz:

http://www.kometazaluzanky.cz/media.htm

Doporučuji shlédnout!
Autorům patří velké díky za perfektně odvedenou práci. Je v tom obrovský kus srdce...

Odpověď:

Jdu na to

25.8. 2009

Co je to za jazyk?

Jméno: Vojtech

Dotaz:
Pamatuji si, ze kdysi se memu otci "obracel zaludek" z germanizmu rozsirenych v brnenske Cestine a ani to nemusel byt hantec. Mne to tenkrat ani moc nevadilo protoze jednak jsem nemecky neumel a jednak mne daleko vic vadily rusky vyrazy. Dnes je naopak Cestina plna zprznenych anglikanizmu ze kterejch se cloveku kterej umi anglicky opravdu dela nevolno.

“Není serveru, který by se nezabýval sutrákem ve tvári Valacha brázdícího na mountybajku Jizní Moravu.”

MOUNTYBAJKU????

To snad nemyslite vazne!
Odpověď:

Myslím. Kdybyste četl blogy pana Větvičky na iDnes psané v "ostravštině", věděl byste "vocogou" Asi budeme mít odlišně vyvinutý smysl pro humor. Jazyk Palackého vážený je mrtev.

25.8. 2009

Jen když je veselo.

Jméno: Petr

Dotaz:
Ahoj Petře, tvůj portál rád pročítám a vždy se dobře pobavím. Proto bych ti i já napsál rád něco na pobavení. Týká se to cenzurovaného portálu Primátora m. Brna. V červnu jsem vznesl dotaz na s.primátora(kupodivu prošel)na téma"plýtvání". Podle Českého hydrometerologického úřadu téměř celý červen propršel.Pršelo dokonce tak, že se opět naplnily podzemní zdroje vody. Všiml si toho snad každý,kromě jedé osoby - dne 30.6. 2009 se dokonce v Brně utopilo pár aut. O to větší byl můj údiv, když asi hodinu po přívalu který trval minimálně 20 min. a ze silnice se stala řeka, jsem při kouknutí z okna zahlédl pracovníky Veřejné zeleně, jak zavlažují stromy. Pan primátor mně asi považuje za vola, proto mě to řádně vysvětlil a můj další dotaz odkud bere takové informace, jestli mu je dávají přímo pracovníci Veřejné zeleně už neprošel a byl cenzůrován. Rovněž jsem moc nepochodil z dotazem, který jsem kdysi vznesl, a to proč při blokovém čištění jsou umísťovány přenosné značky "zákaz zastavení" přímo pod ty samé ale pevné. Prý proto, aby si řidiči všimli. Před chvíli jsem napsal další dotaz týkající se MP tak uvidím jestli projde. Tento dotaz by jste asi měly řešit na radnici-ještě se k němu vrátím.

Ahoj Petr Š.
Odpověď:

Petře, jestli to nebude tím, že v některých městských firmách přetrvává rozptýlený socialismus, pod současným vedením bohatě oživší. Co když mají plán zalévání a tam se o dešti nic neříká, ha?

A ty zdvojené značky? To dělají soukromé firmy a mají za to zaplaceno. A místní radnice jim to platí. Protože zdroje jsou.

Tu MP mi pošli, to mne zajímá.

23.8. 2009

Trouba nebo normální člověk?

Jméno: Zdeněk

Dotaz:
Vážený pane Paulcziňski,
věci, které mě trápí a týkají se mě, řeším. Ve věcech, které mě trápí a netýkají se mě se snažím pomoci. Věci, které mě netrápí a netýkají se mě chápu. Je to v dnešní době normální?
A ještě jeden,
Váš web považuji za velmi dobrou knížku, ve které rád a často listuji. Mám to do Brna daleko, ale s Vámi bych si rád skočil minimálně na jedno. Je to možné?
Přeji Vám jen dobré. Zdeněk Pražák
Přemyslova 1048
Kralupy nad Vlt.
Odpověď:

Já sice velký pivař nejsem, neb cukrovka mne nutí pít pouze pivo pro diabetiky, ale mohu suché víno. Střídmě. Tak až se budete posunovat Brnem, dejte vědět. Třeba sladíme kalendáře. Přeji pěkný den.

7.8. 2009

Fakt?

Jméno: Tom

Dotaz:
Zajímalo by mne , na kolik se řídíte heslem Moudra dne zde na Vašich stránkách ...? Sedí to na Vás , ale naopak .
Vy jste ten kdo poučuje o těch , kteří tvoří ...a ještě k tomu aniž by jste o nich cokoliv věděl. Zamyslete se nad sebou prosím ..
Odpověď:

Přiznám se, možná je to tím horkem, ale Vaš příspěvek je tak složitě formulován, že se nějak nemohu zorientovat, co jste tím chtěl řící. To myslím vážně, nikoliv ironicky.

3.8. 2009

Odpověď prosím!!!!

Jméno: Nehrající

Dotaz:
Ale proč mi píšete jakési holajduša? Proč mi nenapíšete odpovědi na mé otázky kolem krize? A kolem situace s potlačováním kultury jako takové. Nepoužil jsem moc vulgarismů, tak by ste mohl moje otázky brát vážněji. A mimo jiné sám za sebe vám řeknu, že ilegal party jsem v životě neudělal. pokud jsem neměl povolení jednoduše jsem ji zrušil, ačkoliv jsem pár lidí naštval.
Odpověď:

Komunálnímu politikovi kladete otázky, které neumí odpovědět ekonomické kapacity. Ani nevím, co mají společného s tématem mého článku. Potlačování kultury nějak nevidím. Kromě toho, že Zelení chtěli v Brně zakázat Landovo představení v Národním. A jestli říkáte potlačení kultury hon na ilegální technopárty, pak odpovídám, ano souhlasím s tím. Ale nevidím v tom potlačování kultury. Kdo Vám brání, najmout si nějaký kulturák a tam uspořádat koncert té hudby, která Vás oslovuje?


P.S. Za můj blog na téma Jak se nám rozpadl Majkl jsem si taky schytal pěkné srosťárny.

1.8. 2009

Tekno scéna

Jméno: Nehrající

Dotaz:
Dobrý den pane pavouku. Víte nemám potřebu vám psát nadávky a kletby. Ale je vám jasné, že svými názory jen lejete olej do ohně? Před lety jsem hrával s těmi tolik proklínanými soundsystemy. V průběhu mediálních záležitostí jako cztk2005. Se tato kultura a náhled na ni začal měnit. Dnes se již ani nevyplatí ptát se na úřadu jestli by jim nevadilo poskytnout pozemek na techno párty. Všichni totiž řeknou jasně ne! Vedlo mě to až k tomu, že mé desky leží v rohu místnosti a já si je maximálně nostalgicky poslechnu doma. Ale tím to nekončí... Lidé jako vy dali impuls k tomu aby se na kteréhokoliv člověka s této kultury pohlíželo jako na smažku (jak vy s oblibou říkáte, aniž by ste měl potuchy, co to slovo znamená) A s tímto cejchem jsem teď také přišel o práci. A jen díky lidem jako jste vy a ostatní lidé kteří si nevidí ani na špičku nosu, není možné sehnat práci už jen díky tomu, že dotyčný člověk má buďto náušnici v nose, nebo dreadlocks. Takže se vás tedy ptám. Má cenu shánět vůbec dnes práci? Má cenu vůbec se snažit udělat akci a zahrát tu hudbu, která hýbe s lidmi jako jsem já? Má vůbec cenu se věnovat čemukoliv , co není popkulturní mainstream? A pokud jsem něčemu podobnému zasvětil již půlku života, má pro mne tedy ještě život mít smysl? Obdivujete rolling stones... A vidíte také jak jim heroin zničil všem obličeje? V poslední době zemřel Michal Džeksnojc a doopravdy jsem se musel smát jak celý svět plakal pro homosexuální pedofilní trosku, které se rozpadal obličej. Nikdo nevidí ty lidi, kteří jsou za teknopárty, každý díky vám vidí jen ta prasata, která na tyto akce jezdí jen díky velké reklamě médií. Prodávají na akcích pervitin, ale vás ani nenapadne se zeptat jednoho z pořadatelů na jeho názor na to. Kdybyste se totiž zeptal, zjistil by ste, že pořadatelé většinou tyto pŕíživníčky i zmlátí a vyženou. A ještě maličkost... Ta vaše anketa stojí (bez pardonu)za prd. Jen si z toho děláte legraci, ale zeptejte se jak bylo lidem z plastic people of the universe, když museli přihlížet politické situaci. A bát se každého koncertu. Mohl by ste prosím naznačit jak se tato situace bude vyvíjet dál? A jak se bude v tomto státě vyvíjet situace s prací a krizí? Opravdu moc by mne zajímal názor politika.
Odpověď:

Ale proboha ať se svíjí kdo chce, kde chce. Ať u toho bere extázi nebo hulí trávu. To je jeho problém. Ale ať tgo dělá v souladu s předpisy. Ať si najme prostor, zaplatí za to, získá potřebná povolení a pak holajduša šavle hore. O tom jsem psal.

1.8. 2009

... zase to techno a okurková sezóna

Jméno: Jirka

Dotaz:
Moudro dne:
Schopný tvoří, neschopný poučuje.

Krásně nás poučujete o těch technoparties, jde vidět, že jste jenom další ze samozvaných rádoby odborníků, kteří si vyberou jenom to kontroverzní, vytáhnou pár fotek na ty nejvyjetější trosky jak se válí po zemi (nejlépe co nejšpinavější) a pěkně populisticky to odsoudí. Ty kecy na nyxu skutečně berete všechny vážně? Tak naivní snad nikdo není - nebo si snad myslíte, že se podobné akce dělají kvůli tomu, aby si vydělalo pár dealerů? Tím že víte o pár lidech, kteří se tím živí, bych se jako politik moc nechlubil, ale řekněte mi, co to má společného s parties? Já na takové akce jezdím už dost dlouho, znám spoustu lidí okolo a člověka, který by se tím živil neznám ani jednoho. Víte co, já kdybych náhodou nechtěl za humny ten každoroční třídenní festival (kde se dějí stejná zvěrstva jako všude jinde, až na to, že to mají oplocené) tak mě taky nikdo neposlouchá... no nic, navážet se do vás nechci, ale chtělo by to trošku nadhledu místo té hysterie...
Odpověď:

Milý přispěvateli. Je mi jedno, jaký druh hudby se produkuje. Já psal o otom, co se tam děje a o tom, proč vlastně pořadatelé mají zájem o utajení a ilegalizu. není to zvláštní?

31.7. 2009

Zajímavé

Jméno: Martin

Dotaz:
Dobrý den, musím, ačkoliv to většinou nedělám, reagovat na Váš článek. Řečeno jazykem mladých: "To je hustý". Chápu, že máte nutkání, jako politik se zabývat tématy, které se ve společnosti diskutují, ale proč se vyjadřujete ve věcech, o kterých zjevně nic nevíte a navíc úmyslně uvádíte nepravdy?? Navíc Vaše reakce na dotazy čtenářů?? Myslíte si, že jako politik je správné se vyjadřovat vulgárně?? Chápu, že některé komentáře k tomu vybízejí, ale jako akademicky vzdělaný človek by jste se k tomu neměl snižovat. Doufám, že lidí jako Vy, bude na politické scéně ubývat. Přeji Vám neúspěch v dalším politickém životě. S přátelským pozdravem Macháček
Odpověď:

Milý pane Macháčku. Věřte, že na veřejnosti byste ode mne nic takového neuslyšel. Ale tady je mé soukromí. A otec mi vždy říkal. Nauč se chovat tak, abys obstál i v Buckinghamském paláci i v londýnské přístavní krčmě. A některé vzkazy čtenářů jsou spíš z toho druhého. Nebo to mám mazat a neodpovídat. Nebo odpovídat akakdemickým jaZYKEM. tI CO MI PÍŠÍ TAKOVÉ VZKAZY JINÉMU JAZYKU NEROZUMÍ. tAK S NIMI MLUVÍM JAKO SE SVÝMI.

31.7. 2009

Ochrana obyvatelstva

Jméno: Michal

Dotaz:
Jsem opravdu rád, že na regionální scéně působí politik jako vy. Politik, který i přes svůj vysoký věk dobře rozumí zájmům dnešní mládeže a má pro ni pochopení. Také všem Vašim příznivcům doporučuji nepřehlédnout skutečnost, že jste se nenechal svést možností si na akci Czechtek populisticky přiživit svou popularitu.
Jakožto tradiční volič ODS věřím, že v příštích volbách jistě obdržíte nejen můj hlas ale hlas i dalších mladých příznivců progresivní zábavy.

Michal Bartoněk
Odpověď:

Představte si, že znám spoustu mladých, kteří holdují i jiné kultuře než je tupé svíjení se před řvoucími bednami za účasti lehkých(a možná i těžkých drog). Prostě to tak vidím. A jestli Vás to baví, já Vám to neberu. Ale komentovat to můžu. Nebo už zase néé?

31.7. 2009

< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >
online: 37
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist