Petr Paulczyňski: homepage

Diskuzní forum

Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.

Zaslat dotaz do diskuze

NEJSTE NÁHODOU RASISTA?

Jméno: DFG

Dotaz:
PROČ TI VADÍ,ŽE MALÍ CIKÁNŠTÍ DĚTI,DOSTANOU PENÍZE NA ŠKOLNÍ POTŘEBY?,KDYBY TY PRACHY MĚLI BÝT PRO TVÉ BÍLÉ SOUKMENOVCE,ATK BY JSI TADY NENAPSAL TAKOVÉ HOVADINY.KDYŽ SE PODÍVÁM NA TVŮJ KSICHT,TAK SE MĚ Z NĚJ DĚLÁ ŠPATNÉ.DIVÍM SE,ŽE TI JEŠTĚ NIKDO NEROZMLÁTIL TU RASISTICKOU HLAVU,PROTŽE TO CO JSI TADY NAPSAL,JE VELKÁ PRASEČINA.NEJSEM CIKÁN,ALE VADÍ MĚ TY VAŠE RASISTICKÉ KECY.JEDNOU SE TO OTOČÍ I PROTI VÁM...DĚTI ZA NIC NEMŮŽOU,A JESTLI VY DĚTI NEMÁTE,TAK SI TEN VZTEK NA CIKÁNSKÉ DĚTI,BĚŽTE NĚKAM VYLEJT.FAKT SRAŠNEJ ČLOVĚK A TAKY TENHLE WEB.
Odpověď:

Ty vole, tak si přečti kdo to napsal, než začneš kdákat voloviny. A kdybys mně chtěl rozmlátit hlavu, upozorňuj na starý vtip. Někteří volové vytahují nože tam, kde se bude střílet.

12.3. 2009

To se nám to cestuje ...

Jméno: Eva

Dotaz:
Všimla jsem si, že rád cestujete.
Nebylo by vhodné zaslat poděkování sponzorům Vašich cest,vděčným daňovým poplatníkům města Brna?
Odpověď:

Vážená závistivá. Představte si, že cestuji za své. Od roku 1992 podnikám v několika oborech. Zaměstnávám bratru 150 lidiček. S mým působením ve městě to nemá nic společného. Dokonce temíny svých cest přizpůsobují mí kamarádi co s nimi cestuji mému kalendáři, protože na zastupitelstvu nesmím chybět. Pro Vaši informaci, můj příjem z činnosti na radnici činí asi 6800 Kč brutto, z toho bych si odcestoval tak do Jedovnic k rybníku. Nekouřím (kromě občasného doutníčku), nechlastám, všechny volné zdroje věnuji do svých cest.


Jestli s tím máte problém babo závistivá, tak ať Vám praskne žluč. Posílám Vám k Vašemu vvzteku fotku z poslední cesty.


10.3. 2009

Ratingová agentura : článek hodnocen AAA

Jméno: Karel

Dotaz:
Trefný článek. Nechť se gayové a lesbičky scházejí, jenom se nesmí olizovat na veřejnosti !
Odpověď:

Mluvíte mi z duše. POpsal jste přesně můj pohled na věc. V mailové poště jsem našel tento názor:


Děkuji za ten článek o manifestaci teplých v Brně :-)


za chvilku budeme nenormální my......(doposud normální)


v Chorvatsku už visí bilboardy- I HOMOFOBI SU LJUDI !!!!

9.3. 2009

Prosím o seznam literatury,

Jméno: Karel

Dotaz:
kde jste čerpal, že G.W.Bush je úspěšný prezident USA. Pravděpodobně jej hodnotíte dle navýšení dluhů ZSA a dle toho, že v Iraqu našel ZHN !
Odpověď:

Vy buď neumíte číst, nebo jste zaslepen. Asi ale oboje.

6.3. 2009

kojení na veřejnosti

Jméno: P

Dotaz:
Také souhlasím, že kojící dáma v letadle nemá co dělat. V případě, že mimino má za letu hlad měla by okamžitě vystoupit!!
Odpověď:

Vtipálku. Myslím, že i v letadle se dá najít koutek, kde je dáma se svým výsostným soukromím a neexhibuje se svým mateřetvím. My měli dvě děti, mám tři vnoučata. Ani jedna z domácích dam ovšem se svými intimnostmi nelezla na veřejnost. To pane nepatří k euroatlantické kultuře.

30.1. 2009

K tomu národnímu..

Jméno: lagorio

Dotaz:
Ježišmarja, já bych tak rád odtajnil svou identitu! Jenže bych pak přišel o práci. Nemůžete pane Paulczynski, někde přecejen zalobbovat a poslat do toho molochu třeba NKÚ? Já myslím (co myslím!..vím!!), že by se objevily takové věci o kterých se nám ani nezdá. Požár národního hadra.Zkuste někam zavolat, přecejen jste blíže k páčce.
díky lagorio
Odpověď:

Doufejte v Boží mlýny. Mně se na neznámé území nechce.

30.1. 2009

ZMB on line

Jméno: Norbert

Dotaz:
Dobrý den.
Pane Ing.Sledoval jsem Váš záznam ze ZMB a čekal,že padnou některé interpelace,na téma ND Brno,jak jste na fóru psal.A nejenom na moje disk.příspěvky.
Vidím,že pan Mgr.Reisnner byl uklizen bez konkurzu na vyšší post ředitele muzea.Pan Hanus svým amaterismem udělal v opeře svinčík a bez náhrady škody a bez ostudy a studu dává svůj post šéfa opery v plén,aby v tichosti odešel.Pan Dvořák veřejně v médiích říká,že na provoz nemá čas.Umělecký zázrak se nekoná.Po divadle běhá kriminálka.
Což to nejsou otázky na odpovědi?!
Nebo už krajská koala hraje své..?!
Či síla lidová..?!
Pane Ing.Pořád ve Vás věřím a věřím,že Vaš web není jen pro to,aby se tady něco jen tak blábolilo na uklidnění a nic.

Váš Norbert
Odpověď:

Milý pane Norberte. Nemám jinou indicii kromě Vašeho sdělení, že by se něco nekalého dělo. A také nejsem orgán činný v trestním řízení i když mnozí říkají, že orgán jsem, ale asi mají na mysli jiný. A kromě toho, musím se také živit, takže investigativní pátrání nechám profíkům. Jak státním, tak novinářským.  Krajská koala s tím nemá nic  společného. Ale slibuji Vám, jak něco zavětřím, hnedle hodím pár slovíček. Ale pátrat na vlastní pěst, na to nemám čas ani chuť.

27.1. 2009

13. důchod

Jméno: Vladislav

Dotaz:
Pravicoví populisté pořád básní o tzv.
"projídání".
Nejdříve se musí řešit krátkodobá spotřeba, jinak i tzv. investice jsou
k ničemu!
Poraní-li se člověk, je třeba ihned přemýšlet o tetanu,
a ne špekulovat o tom, zda za 10let
půjde třeba na žlučník či na endoprotézu.
Problémy ekonomiky pramení z větší části z toho, že většina občanů má
nižší a to zřetelně příjmy, než vytváří hodnoty.
Odpověď:

Říkáte populisté? Na to, abych tu vedl disputaci na odborná ekonomická témata nemám čas ani chuť. Holt zůstaneme při tpm, že Vy a já máme jiné vidění světa. Vášemu zdravotnickému příměru nerozumím, asi si stojím na kabelu. A k poslední větě  bych se zeptal, jak jsou změřitelné vytvořené hodnoty, které porovnáváte s příjmem jednotlivce. Ale teoreticky máte určitě pravdu. Přece hodně si musí nechat stát. Problém je o tom, že pravičáci jednotlivci nechávají víc, než levičáci.

27.1. 2009

Otázka č.1: Proč "vyspělejší" Češí pořád volí komunisty víc než "zaostalejší" Slováci.

Jméno: Jiří

Dotaz:
Pane inženýre, vidím, že máte ve věcech lidské existence, společnosti Homo sapiens i chodu světa jasno, řekl bych že máte nejednou i dojem, že máte crystal clear jasno. Ikdyž se mi NELÍBÍ, že se v blogu na iDnes tak bolestínsky rozepisujete o vulgaritách, kterými jste - z nějakého důvodu možná i disporoporčně hodně? - cestou reakcí na své články zasahován, ikdyž i já považuji nález a rozhodnutí oné soudkyně o urážce na diskusi blogu v nejednom ohledu za úsměvnou a neradostně typickou pro naší, oproti Západu (díky komunismu) několikanásobně ZFEMINIZOVANOU, justici, dovolím si, v zájmu noblesse obligé a zvýšení kultury veřejné rozpravy několik dotazů, v očekávání iluminujících odpovědí a vysvětlení. Za to předem děkuji.

Tedy otázka č. 1: Čím si, jako znalec lidského nitra, vysvětlujete, že Slováci, slovanští bratři, na které my, Češi, po mnoho generací, od TGM přes KG až po VK, tak či onak a statisticky zásadně významně pohlížíme zpatra, už minimálně po 60 let (1946 - 2006) volí komunisty, dokonce i ty své, oproti našim zreformované, mnohem méně, než my, údajně národ "vyspělejší“, údajně „s delšími a hlubšími demokratickými tradicemi"?

A tak třeba zatímco náš hrdý kmen v roce 2002 do PSP ČR poslal z neuvěřitelných 18% komunisty, v roce 2006 pak stále ze 13% (a v říjnu m.r. pak do "vlád" krajů, k nemalému povyku části pravice), ti námi opovrhovaní Slováci své dokonce reformované Weisovce už dávno v SNR nepustili?

A byli jsme to zase my, Češi, hrdý kmen Klause, ne Slováci, kteří se za let totalitní ČSR a ČSSR zasloužili o to, že Československo mělo na hlavu 8-krát více členů komunistické strany než bašta světového komunismu, SSSR.

Abych toto porovnávání dokončil a nastínil, že konzistentně větší podpora komunistického vidění věcí u Čechů než u Slováků je, zdá se, logicky doprovázená menší ochotou ke skutečně pravicovým reformám, doplňující otázka:

Čím si, jako člověk, který uvádí věci na PRAVOU (pravicovou?) míru, vysvětlujete, že zase ti Slováci, které Klaus, státnicky a v zájmu "urychlení reforem, které Slováci zpomalovali", rozbil dílo TGM a MRS, kterému se obětovali legionáři, odbojáři atd., dokázali, nejen bez nás, "vyspělejších" starších bratrů ale hlavně bez pravicového guru, echte liberála, dokonce snad i thatcherity, kterého nám, nejen podle Zlaté slavice Zaňákové "svět závidí", zavést razantní pravicové reformy o léta dříve než my, "vyspělejší" kmen a s Klausem stále tak či onak na špici a hlavně po ruce? A že to byly razantní reformy, víme: viz bouře tamních cikánů a rabování obchodů na straně jedné, naopak pochvala "nástroje kapitalisty", prestižního hospodářského měsíčníku FORBES, který jako iluzi v srpnu 1997 vyhodnoti „pravicovost“ a „vyrovnané rozpočty Klausových vlád v článku vybízející investory a kapitalisty světa „Je na čase to v Česku sbalit“ (Time to Czech Out, Aug. 1997) který Slovensko vyhlásil "rájem investorů" na straně druhé. Tedy, jak to ti Slováci, bez nás a hlavně bez Klause, razantněji a o léta dříve sami dokázali?

Děkuji a těším se, v zájmu osvěty a zvýšení kvality občanské diskuse na Vaše zasvěcené a problematiku lépe vysvětlující odpovědi.
Odpověď:

Vy jste se teda pane Formánku rozepsal. Myslím ovšem, že skutečné odpovědi neočekáváte, protože jste položil otázku způsobem,  který je svým způsobem i částečnou odpovědí. Nevím, jak jste přišel na to, že bych mohl být znalcem slovenské národní letory tak, abych Vámi položenou otázku uspokojivě odpověděl.


Ale abych Vás nezklamal,zkusím to z druhé strany. Jestli to nebude čecháčkovstvím, které jistý Pehe popsal jako ze zbabělosti, vypočítavosti, švejkování, lavírování, oportunismu, prostě „čecháčkovství“. Já bych k tomu přidal kondelíkovskou letoru klid v hospůdce, chatička, poplivat snaživého souseda co má víc a vůbec, za komanče bylo líp, nikdo po mně nechtěl abych se snažil sám.


Trošku jste to zkomplikoval Klausem a Bílou a cigánským rabováním, což jsem nepochopil, protože primárně jste chtěl odpověď na otázku, proč Slováci udělali větší pokrok v reformách než my a proč má komanč u nás stále tak vysokou podporu. Neměl jste při psaní tohoto dotazu v druhém plánu( nebo podprahově) v úmyslu vnutit mi myšlenku, že za všechno může Klaus?


Otázku menší podpory pravicových reforem položte prosím ne mně, ale panu Paroubkovi, před jehož stylem vedení kampaní smekám. Na druhé straně , to by mohla být odpověď na Vaši otázku. Fico sice zrušil řadu reformních kroků, ale na pilíře nešáhl. Takže Fico není Paroubek, i když je ze stejného hnízda. Takže v nějaké rozdílné letoře Čecha Slováka jak implikujete v úvodu bych to nehledal.


Jistou ironii které jste se dopustil ponechávám bez povšimnutí.

23.1. 2009

Změny v ČSSD...

Jméno: Norbert

Dotaz:
Milý pane Ing. :-)
Víte vůbec kolik modrejch kluků tyto stránky díky Norbertovi navštěvuje?
A zvyšuje jejich návštěvnost?
Dyk já to dělám kvůli nim,aby byla legranda... :-)))
A že je z čeho čerpat,však?! :-)))
Odpověď:

No nedávno mi jeden napsal, že nebýt Vás, tak tady chcípl pes. Chvílemi to tak vypadá. Klidně pište. Nedělá mi to problém, i když nškteří blbečci si myslí, že to cenzuruji.

14.1. 2009

Změny v ČSSD Brno-střed

Jméno: Norbert

Dotaz:
Změny v klubu ČSSD Brno-střed.
Včerejší večer přinesl změny na postu předsedy klubu ČSSD na Brno-střed.Za "demokratického"přispění uklizeček,trempa,pomrtvičného,automechanika anika a zadrhávajícího byla DEMOKRATICKY odvolána Ing.,která svou úspěšnou prací a odborností přispěla k zdárnému chodu klubu.Toto vše se dělo pod hlavičkou a ochranou PRÁVNÍ POSLANECKÉ INTELIGENCE.
Vše toto na základě výboru ČSSD stejného složení a pod stejnou právní poslaneckou ochranou.

VIVA DEMOCRÁTIO ! ! !
Odpověď:

A co já Norberte s tímto fantem. Jednak o tom vím prd, jednak je mi šumafuk co si pečou ve svém kadlubu oranžisti. My modří ptáci máme svých starostí dost. Ale se znalostí mechanizmů, že ona nechtěla někoho poslouchat, co?


A ten profesní výčet jímž naznačujete osoby a obsazení, to je normální, ne? Strany nepozůstávají jen z akademických vzdělanců. A ti stejně nebývají poslušní, protože mívají vlastní myšlení.


A úplně nakonec. nejlepší by bylo, kdybyste se rozhádali jak pavlačové štěkny.

14.1. 2009

Tak jsem tady

Jméno: Blbec

Dotaz:
Riť = "ORANŽOVÁ" na křižovatce...
Odpověď:

Aha, tak to jsem si stál na kabelu.

11.1. 2009

S tebo zadne pokec neni?

Jméno: Petr

Dotaz:
Ty Pitre, pamatujes?
Stara rola jeste stoji? Dneska zadne velkej hantec,je to vazna vec. Na tvym webu to stoji dost za prd a to uz je po novym roce. To je same Norbert pak nic a zase ten Norbert a jakasi Marus. To se te chcu taky zeptat. Ty si zrusil ten pokec na diskuzi na idnesu,kterej taky cteme s kamosema v hokne.Nic tam? To neni richtig, kamosi rikaji ze ses posera a pako. Tak podle me pako urcite ne,ale ferovy to neni. To sou jini koreni a na diskuzi to frci o sto sest. A ty jedinej mas z toho fedry? Pak z tebe ma fura borcu akorat lochec, to si pis. Kdyz i ten Klaus kdesi cosi psal a diskuzi mel. Taky tam do neho nekteri varili a nezatrhl jim to. A to je prezident ne? Tos hodil do novyho roku zpatecku nebo co? Tak co na to na to hlasis kemo?
Zdarec, Pitr.
Odpověď:

Nebojím se pokecu vo tým co sem tam nahodil. Ale aby  tam chodili duševně onanovat a léčit si na mně své pošramocené ego jakýsi vylízaný paka, tak na to hážu kakáč. Melou furt dokola aví vo mně kulovku. To není zbabělost. To je duševní hygiena. Protože poslat je do dža, je málo. Ať vylouzou šulini z anonymity a můžeme se hádat až do zblbnutí.


Ostatně důvody jsem už uvedl mockrát. Tak ještě jednou :


http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/62683/Vylezte-vy-anonymni-hrdinove-z-diskuzi.html


http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/61464/Panove-hrajte-si-s-kacerem-nebo-s-cim-chcete.html


 


Jo a posílám ti PF ku

9.1. 2009

dotaz na blogy v Idnes.cz

Jméno: Marie

Dotaz:
Dobrý den, jen se chci zeptat, proč nemáte na blogu Idnes.cz povolené diskuze k článku, vím, že diskuze bývají někdy drsné, ale vadí mi, když se čtenář nemůže k článku vyjádřit, kdy já například souhlasím s panem Kůlou ( korespondence ohledně plagiátu fotografie ). Nic ve zlém, ale píšete tam něco o cenzuře, ale diskuzi tam blokujete. Děkuji
Odpověď:

Důvody jsou zde.


http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/62683/Vylezte-vy-anonymni-hrdinove-z-diskuzi.html


K oné inkriminované fotce jsem pověsil na iDnessamostatný článek

9.1. 2009

Změny..? Tak zas nic!

Jméno: Norbert

Dotaz:
Opět se vracím ke svému konstatování,které se objevuje v mnohých mých dotazech: KDY UŽ S VÁMI(ODS),PŘESTANE TATO STRANEČKA MÁVAT.
Copak si neuvědomujete,že v podstatě docílila víc než ODS i tady v Brně?! A nakonec Vás kopne do riti?!
Ať je tady pravice nebo levice,procentuálně výrazná a tato podlá,hadovitá stranečka,která to pekla i za social.-Pace in terris- Strana lidová se svými 5%,která vás všechny drží v šachu,ať odpadne.Stanovte vyšší proc.hranici do parlamentu a je to.
No,já vím,představuji si to jak Hurvajs válku,ale to mě míchne a Vás by to mělo taky. :-)
Odpověď:

Mně míchá pane věcí, však o tom je můj web a jeho filiálka na iDnes.. Ale vyplakat se na papír, vlastně do virtuálního prostoru není celkem k ničemu. Jestli víte, jak nastolit většinový systém, sem s tím. Protože o je jediné řešení. Asi to ale neví nikdo. Dokud se nedokážou ty dvěš největší strany dohodnout.


A za tohoto personálního složení na obou stranách to asi ani nepůjde.

5.1. 2009

< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
online: 36
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist