Petr Paulczyňski: homepage

Kde jste to pane Zlatuško vzal?

Zlatuška se na svém blogu rozepsal. Zveřejnil přepisy záznamu rozhovoru Sehnal-Veselý. Ponechám stranou přepisy, které se mne netýkají.

Tady je přepis toho, co se týkalo mne. A pan Zlatuška tomu dal svůj nadpis.
Ptám se pane Zlatuško, z čeho jste dovodil ten nadpis? Poptám se právníka, jestli Vás zase nezažaluji. Já vidím jasnou zprávu, že jsem řekl, že jinak to nemůžu dělat. A to jinak to nemůžu dělat znamená, že se soutěží i o takové prkotiny jako tam byly. A tu soutěž organizuje management . Žádná zakázka se nedávala z ruky i když to bylo stotisícové.
Tak si laskavě pane senátore nechte od cesty svoje úvahy, že TSB něco někam odváděly. To tam prostě není

Na oplátku mám pro Vás sdělení, které jsem zslechl,že jeden podnikatel, který chtěl zakázku v kampusu prý se od příslušného kvestoa dozvěděl, že jestli nemá 3 mega nachystáno, že si to musí projednat s Vámi. Není to ze stejné bečky?

Část 15: Technické sítě pod Paulczyňskim odvádějí také

Veselý: Dělám si svoji rekapitulaci za období 1-12 a nemůže se mi stát, když si řeknu, že Olomouc komunikace nebo támhle chodník Bayerova nebo Technické sítě města Brna. To je další věc, tam jsme se bavili s Petrem Paulczyňskim, on to naprosto čitelně říkal, jinak to nemůže dělat, to jsou sice zakázky 100 tisíc, 200 tisíc, ale za rok je to třeba 1,5 milionu, což je úplný hovno, 1,5 krát nula celá ... Když mi někdo řekne, abych mu odnesl támhle 25 tisíc, ... mě to teda nezajímá, ale ten Petr mi říkal, že bude muset být nějaká územní změna a já to beru, protože dřív Technické sítě města Brna fungovaly tím způsobem, že to šlo někam do hajan, tam byl nějaký Chmelař.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2269x, známka: 2.9
Kategorie: Z mého života
online: 18
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist