Žádné hrubé urážky tak jak bývá na internetu zvykem, jen slušnou formou mne upozornil, že jsem úplný blb a to co se líbí mně mu je naprosto u pr*ele.

Rozhoduje přece on - umělec.

Trochu mi také asi lhal, protože podle informací českého tisku (ovšem český tisk mohl také jako obvykle lhát, ale tady ho nepodezřívám protože i chlapce z redakcí mohla hnát závist jak se kluci napakovali a nic jim na talíři nenechali), patří chlapec do čtyřky recesistů, kteří se nabalili na té "kráse" pro Brusel, kde už je ten král dokonce stažen i z kůže.

Pobavilo by mne jak by se asi tvářili, kdybych jako řádný daňový poplatník na ně podal trestní oznámení pro podvod (co jiného je informace o 27 výtvarnících z celé Evropy, kteří se podíleli na honoráři?) možná by chlapci skončili v Kuřimi, Hošna tam má na cele určitě místečko.

Ovšem to by tak asi neskončilo,  táborité seskupení Pravdy a lásky by vytvořili určitě obranou vozovou hradbu a na hranici bych spíš v plamenech skončil já.

Tak se raději budeme bavit copak nám naši velcí umělci ještě připraví za radovánky. Oni zas nějaký blob za státní peníze vymyslí.

P.S. Dnes jsem se dozvěděl, že pan David Černý za Entropu vrátí státu peníze. To jsem zvědav, kdo pohlídá zda je vrátí. Pan Vondra? Ten už jednou ukázal jak se to dělá.

Navazující články:

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/66383/Ani-vagina-ani-vulva-Mandorla.html

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/66300/David-Cerny-na-Expo-Bojim-bojim.html#t2