Petr Paulczyňski: homepage

Hraje Roman Onderka extraligu?

Že je brněnský primátor Roman Onderka fanoušek hokejové Komety je všeobecně známo. Že však zakoupení extraligové licence od Znojma a následné působení brněnského týmu v nejvyšší hokejové soutěži bude jedním ze dvou hesel na banneru,  který na webu idnes.cz propaguje  primátora, respektive jeho sociální demokracii

v předvolební kampani do komunálních voleb, je velmi zvláštní. Tedy alespoň na první pohled.  Při bližším zkoumání ale to heslo „Hrajeme extraligu“, kterým Onderka a jeho tým zneužil extraligové sportovce pro vlastní kampaň, dává smysl.

Moc věcí, kterými by se mohla ČSSD pochválit    za ty čtyři roky, kdy vedla radnici v Brně neexistuje.  Slibovaná sportoviště zůstala jen na papíře, vyřešení dopravních problémů s R43 a R52 se neposunulo ani o píď  a  parkovací domy, podobně jako stadiony, existují jen ve studiích.

Projekty, které se během uplynulých let v Brně dokončily byly nastartovány minulou politickou reprezentací a tak volebnímu manažeru brněnských sociálních demokratů Jaroslavu Tvrdíkovi mnoho pozitivních témat, která by ukazovala na kompetentnost   týmu kolem Romana Onderky nezbývá.

http://vitblaha.blog.idnes.cz/c/153169/Hraje-Roman-Onderka-extraligu.html

 


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3406x, známka: 2.8
Kategorie: Z brněnské radnice
online: 38
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist