Petr Paulczyňski: homepage

Hlody páteční aneb miluji naše média

Tak prý bude ten konec světa.  KSČM na svých oficiálních webových stránkách hlásá toto, cituji: "Komunisté pokládají za nedůstojné, aby tajili své názory a úmysly.

  • Prohlašují otevřeně, že jejich cílů lze dosáhnout jen násilným svržením celého dosavadního společenského řádu." Takže už vím, jak by takový konec světa mohl vypadat. Co mě na tom konci světa stolicuje je, že jsem nestihl vypít ta archívní vína co mám ve vinotéce U Svatého Urbana.
  • To nám ten konec světa pěkně začíná. Peake odvolali po 8 dnech ve funkci. A celé čtvrteční odpoledne spekuloval každý kdo má díru do zadnice. Nejvíce se asi přiblížil Vítek Bárta: "Důvodem může být to, že Peake údajně chodila na Omnipol nikoli na kávu, ale natvrdo pro instrukce. Jsem velmi zvědav, jak se zachová ministr Kalousek, když už se mu podařilo zaháčkovat Bartákova muže Aleše Klepka. Média spekulovala, že by prvním náměstkem mohl být lidovec Karel Kühnl nebo šéf odštěpeného závodu Leteckých opraven Malešice Václav Irovský, to se asi Nečasovi nelíbilo." Ja dodávám, že maně si vybavuji někdejší TV soutěž "Neslabší máte padáka. "
  • Lidé dřou za málo a živíme cizinu, napsal Valtr Komárek. A vyvolal zděšení u socanů. Rady hvězdy sametové revoluce zní jako z jiného světa.„Byl jsem poděšen, co náš čestný předseda píše,“ přiznal ParlamentnímListům.cz Mládek.„Skutečnost, že drtivá většina našeho průmyslu a 80 procent vývozu je soustředěna v rukou zahraničních investorů, začíná působit již velmi negativně,“ píše Komárek. No on ten bohémsky rozcuchaný socan kecal blbosti už v době kdy prorokoval marku za tři.
  • Čeští studenti z gymnázia Open Gate navrhují na Nobelovu cenu sira Nicholase Wintona.  Sepsali proto petici a chtějí se spojit s dalšími iniciativami, aby mohli nominaci zachránce židovských dětí z druhé světové války předat včas Nobelovu výboru. No myslím, že jim to jistě pravda a láska vytmaví, protože teď je na řadě určitě někdo úplně jiný. Protože po kalhotořečení už může přijít jenom nobelovka.
  • Vadí vám zakouřené restaurace? Podepište se pod petici, píší Lidovky.  Občanská iniciativa Česko bez kouře pořádá ve středu před ministerstvem zdravotnictví happening za úplný zákaz kouření v restauracích a dalších veřejných prostorách. Bohamojho, já myslel, že do hospody se chodí na škopek a cigáro. Pokud přijdu do hospody a je tam zákaz kouření, tak prostě jdu o podnik dál, kde mi moji kratochvíli dovolí... Podepisovat kvůli tomu petici je srandovní...V Rakousku to tak nějak mají, a hlavně k tomu mají občanské hlídky složené z militantních nekuřáků, které udávají hostinské u nichž došlo k porušení zákazu.Takže host si zapálí, hostinský dostane pokutu. No a pak následují stížnosti a petice, jakto že zavřel jedinou hospodu ve vsi.
  • V návrhu chce Hegerův úřad však zakázat nejen kouření v hospodách a restauracích, ale také v okolí dětských hřišť, kojeneckých ústavů a na dalších místech a sportovištích, kde se pohybují děti. Pan ministr se rozhodl, že socialistickými kroky předežene Evropu formou výroby dobra zákazem zla.
  • Kníže: Vím, že i Kalousek sháněl funkce rebelům ODS. Bylo to nutné. Kníže tak poprvé oficiálně připustil, že vláda uchystala „trafiky“ pro trojlístek neposlušných poslanců ODS. Kníže prý věděl o tom, že se jedná o daň za jejich loajalitu. Dokonce v té souvislosti mluvil o vydírání. Jenže v politice prý člověk občas takovou „ropuchu“ musí spolknout. Ropuchu? Pane kníže tu žábu hledejte ve svém nejbližším okolí. To není až tak překvapivé. Třeba pan Fuksa měl ke Kalouskovi (a jeho zastřelenému švagru Kašákovi), blízko ještě v dobách působení na příbramské radnici. Fuksu mnozí vnímají jako Kalouskovu hlavní spojku v ODS. Takže s tou ropuchou bych brzdil.
  • A pro milovníky bulváru. Moderátorka a herečka Ester Janečková (40) si nadělila předčasný dárek k Vánocům a zároveň ke svým nedávným narozeninám. Prozradila, že je těhotná a s manželem Zdeňkem Janečkem tedy čeká už čtvrtého potomka. Nevím kdo je Ester Janečková, ale podívám-li se na ten model myslím, že nepůjde o dárek ale o nehodu. A prý si můžeme koupit kalendář nahé Verešové. Dejte pokoj. Já si jednou donesl originál fotky Jana Saudka a málem mě vyhodili z domu i se Saudkem. A Rihanna ukázala bradavky. Má kliku, že to neudělala na fejsbůku, protože by jí zablokovali profil protože FB musí být bradevekprostý.

Když jsem ráno vstal, TMA. Už je to tady, řekl jsem si. Pak jsem kouknul na budík a zase jsem si lehl. Počasí vidím  na silně zataženo. Za to že nevyšlo sluníčko dle fejsbůku Zdendy Škromachů může Nečas , Kalousek a Peake. Taky je pěkná kosa, protože i vrány chodí pěšky. V televizi hlásili, že nebude-li pršet nezmoknem. P.S. Ten Škromach při čekání na konec světa se teda pěkně sjel. Co on asi bere za matroš?

Doma mne postihlo neštěstí. Manželka si udělala něco s ramenem v důsledku čehož mi byl přidělen úkol umýt okna, což mne vyděsilo. Naštěstí jsem zakoupil jakýsi chytrý strojek od Karcherů, s nímž to šlo samo i přes hustou močku z dehtu a nikotinu vzniklou faktem, že žena hulí jak nezbedný kamna. Také jsem musel porcovat jakýhosi krocana. Při této činnosti jsem nabyl dojem, že to musel být ten pták co chtěl v Kanadě unést dítě. Po skončení úkonu jsem si přepočítal prsty. Naštěstí zůstaly všechny takže moje potence pro pozdní věk zůstává zachována. Horoskop mi prorokuje, že budu mít nedostatek vnitřní rovnováhy a nepřeje mému milostnému životu. Tak to budu muset dát pozor abych neupadl na nějakou ženskou. Jo a konec světa v ČR u nás nebude, protože my jsme o 30 let pozadu.

A na Fejsbůku napsali:

  • Ti, kteří vyřvávají: "Všechnu moc do rukou lidu!", tím obvykle myslí: "Všechnu moc do rukou těch, kteří vyřvávají 'Všechnu moc do rukou lidu!'"
  • The Zeitung: "Kalousek: Všichni mě chtějí zabít. A asi se jim to povede." Všichni ne, řekl Duka.
  • Kdo využívá Smetanu k dosažení svých cílů zatím jenom tušíme, zřejme to bude mít další vývoj. Táňa co dobrem zničí vše i soukromé vlastnictví se určite ještě s megafonem přihlásí. 
  • Sankce za chybějící energetické štítky na budovách budou majitelům nemovitostí hrozit již od dubna 2013. Jaké idioty si to platíme ?
  • Upřímně nechápu, jak někdo můžu věnovat tolik času takový efemérní kravině jako je odvolání Mrs. Peake, když se dneska losovalo další kolo Evropský ligy.
  • Na vyslovení nedůvěry potřebuje ČSSD 101 hlas a sázím, že hlavy vychladnou a na Nečasově straně se vždy najde dost konstruktivních poslanců (ať už ze strany Lidem nebo z VV), kteří si uvědomí, že mají hypotéku, a budou se před hlasováním včas klidit ze sálu.

A na konec něco veselého:

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2607x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 62
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist