Petr Paulczyňski: homepage

Viděli jste cigána v knihovně? Vtipy a řešení.

Čtení knih vyžaduje jistou inteligenci (dědičné) a další vlohy (soustavnost, pracovitost, vše dědičné). Laskavý čtenář si snadno domyslí proč se „inteligence“ cigánů nezměnila za 400 let co se tu potulují: je to dědičné.

 Dědičnost inteligence/hlouposti je známa z běžné zkušenosti i dokázána vědeckými studiemi.
Četl jsem o studii která porovnala inteligenci cigánských dětí s bílými, jenže výsledky byly cenzurovány protože neodpovídaly multi-kulti lži, v zájmu dávek pro Cenzurováno zlikvidovali toho vědce.
Nechci dopadnout stejně, už by jste se nic nedozvěděli ani náznakem, tak vám výsledky sdělit nemohu.
Jen konstatuji, že "případná" nízká inteligence 10-letých cigánů nemohla být „způsobena diskriminujícím školstvím“ podle propagandy multi-kulti (zvlášť legrační je „diskriminace školou“ u těch cigánů co do školy nechodí).

Výsledky testů inteligence cigánů nemohlo ovlivnit naše školství, protože ve stejném školství žluté děti prospívají normálně, tam jde o normální populaci.
Zastávám se našeho školství, neboť v žádném případě není „diskriminující“.
Výsledky žlutých dětí v našem školství přesně odrážejí jejich normální inteligenci (samozřejmě s rozptylem jednotlivců nahoru i dolů od průměrných 100 bodů).

Výsledky Cigánských děcek přesně odrážejí jejich nROMální inteligenci (samozřejmě s rozptylem jednotlivců nahoru i dolů od průměrných CENZUROVÁNO bodů). Umístění velkého procenta cigánů do zvláštních škol není „důkaz vadnosti našeho školství“ (což prohlašovala ujetá moderátorka ČTv), propadání množství cigánů do zvláštních škol je odrazem reality cigánského etnika (napsáno velmi zaobaleně), snahou naučit je aspoň písmena, tempem odpovídajícím jejich CENZUROVÁNO "inteligenci" a "rychlosti" chápání.

Média hřímala ovace když jeden hnědý dodělal úpadkovou fakultu – na takové žvanírně stačí zamumlat o problematice sociálních dávek a dostává z Rasových ohledů diplom, odpovídající směšnému titulu RSDr. přidělovanému funkcionářům totality za odžvanění politických sloganů, dnes se to zavedlo znovu, „RaSově DoktoR“ pro pár jedinců dosahujících průměru bílé populace.
Kolik jste viděli cigánských profesorů? Žádného. Kde je chyba když cigánů je 200 000 a nic?
Kolik jste viděli cigánských lékařů? Žádného. Tam to doufám neokecají nikdy, skalpel do ruky snad nikdo nedostane za žvanění o diskriminaci.
Kolik jste viděli cigánských vynálezců a konstruktérů? Žádného.
          V Ý Z V A ! ! !
Vyzývám všechny romské profesory, romské lékaře, vynálezce,...
Ukažte se! Sraz v telefonní budce. :-)

Realita a empirická znalost lidu se odráží ve vtipech:
Povídá jedna druhé „Móje décko přijály do zvlášny škóla!“
A druhá na to „No ať studůje, když na to má!“

Když jedu přes město pro materiál (na kole abych šetřil životní prostředí), uhnaný jedu z práce do práce, stejně jako mí přátelé v zaměstnání, zatímco ulicemi se procházejí cigánské famílie, v pravé poledne, klídek, tabáček, za naše peníze, z naší práce, když běháme okolo nich aby jsme postavili domy které oni ničí, aby jsme zaplatili jejich nájmy, jejich jídlo, ošacení, lékaře, a pak ještě svoje nájemné, jídlo, zdravotnictví, školy... Davy cigánů se promenují po městech kdysi našich, která jsme postavili – a oni přesto ječí o diskriminaci, chtějí ještě více našich peněz aby namnožili jejich „inteligenci a sklony k práci a pravdomluvnosti“, :-D
Každá táhne 5 faganů, šestého v břuchu a přitom cigáro v hubě. Tak jim ubíhá den...

Celý den, kdykoli se podívám na ulici, tam postávají cigáni na dávkách, zatímco okolo nich kmitají bílí. Proč cikáni postávají celý den na ulicích? Jejich advokáti skučí že „je nikdo nezaměstná“. Protože nic neumí a nehnou prstem aby se změnili.
Jediné, co je diskriminuje, jsou oni sami.
Flákají se, místo aby četli jak se klade cihla na cihlu.
Knihovna je zadarmo, cigánští soudruzi. V životě jsem v knihovně neviděl cigána.
Kohokoli jsem se zeptal „viděl's v knihovně cigána?“ vyprsknul smíchy nad cenzurováno odporujícím zkušenosti.

Vzorově jsem propůjčil hnědému chatu, sad, vinohrad, aby je užíval a bral si výnosy, jen za posekání trávy – okradl mne o 60 000 Kč které jsem musel zaplatit za něj, cigána.
Já jsem již "obohacen", o mínus 60 000 Kč.
Udělám hodně, aby stejnou chybu neudělala celá naše společnost s cigány.
Přepadli i pobodali vícero mých známých, pokusili se znásilnit kamarádku, v okolí jsou domy zdevastované cigány, naše daně jdou na jejich povalování.
My už jsme cikánskou mentalitu pochopili přesně, proto žádáme aby nás nechala na pokoji. Zažili jsme několik loupeží od cigánů na vlastní kůži propíchlou ostřím nožů multi-kulti, přitom na začátku by jsme se pro ně rozkrájeli.

Jak to zamlží multikulti? Jako vždy útokem, vytvářením pocitu viny ve vás: „Chyba je ve vás, v majoritní společnosti, protože nechápete romskou mentalitu a nepřizpůsobili jste se jí, jste nevykořenitelní rasisté...“

Proč bychom se měli přizpůsobovat Cenzurováno přístupu ke světu? To je konec civilizace i základních lidských hledisek, jak se zformovaly miliony let vývoje, konec základních pravidel života jednotlivce i skupiny: jiného neokradeš a nezapíchneš, bez práce nejsou koláče, až se zima zeptá co jsi dělal v létě, aneb kdo se nepostaral (protože nemá geny) ten je hlady, tak je to normální a v pořádku.

Jestli se to cikánům nelíbí, když kvílí jak „jsme na ně oškliví“ protože se odmítáme nechat se obrat, tak můžou svobodně kočovat zpátky odkud přišli nebo kamkoli jinam - jenže oni přišli sem protože tady se jim daří nejlépe vůbec (ačkoli lžou opak).
Všude kudy cigáni prošli už vědí co jsou zač, cikáni sami zpívají že je nikde neměli rádi. Pročpak je nikde neměli rádi? Všude kam přitáhli "někdo" začal krást slepice i prasata, v místě a okamžiku kdy přitáhli cigáni, a zlodějina přestala jakmile odtáhli k další vesnici. Jsou o tom hory důkazů v policejních spisech. Hned první zápis ve středověkých českých kronikách o příchodu cigánů (vystavený v Romském muzeu) zní: „Toho léta krajem táhli cikáni a mámili (podváděli) lidi.“

Na problematice cigánů se živí skupina ukřičených bílých parazitů z agentur, jedna krev s jistou moderátorkou ČTv a cenzory na webu, kteří zařídí že každý, kdo proti zlodějině adresně zaprotestuje, je tiše zlikvidován.
Nám, naší české společnosti, lživě spílají do "utlačovatelské a diskriminující" Komárek se Steigerwaldem z jejich osobního komplexu. Jenže žlutého šikmookého pana Okamuru přijímá naše společnost lépe než žlutí Japonci, dokonce z něj udělala senátora, naše společnost přijímá černochy (protože zatím sem přicházely špičky schopné práce).
Naše společnost jen nesnáší zlodějinu, a jestli ji budou dál krýt Komárek se Steigerwaldem, zvětší propast mezi nimi a normální společností. Bílé většinové myšlení budou dál prohlašovat za "odpudivé" a vřískat o "obohacování" cikány...

Pozorně vnímám že je několik hnědých, kteří se ohání krumpáčem místo mačetou. Pokud nevykrádají sociální systém přes dávky na 8 faganů a 30 000 Kč na bydlení každý měsíc, tak jsou mi fuk. Ale klidně bychom se bez nich obešli, nejsou žádný přínos a s nimi přišlo 400 000 imigrantů – platíme 400 000 nezaměstnaných.

Peníze na dávky, které prožírají systematičtí parazité, chybí na vytváření pracovních míst pro naše lidi kteří pracovat chtějí, na investice a výrobu.

Cikáni se vymlouvají na „rasýzmuz“, že je nikdo nezaměstná - to je něčí povinnost? Není. Každý má právo se svobodně rozhodnout, s kým uzavře smlouvu.
Cigáni ubytovaní v našem baráku se váleli celé dny, ač měli jít do práce a školy – kdepak.
Jít každé ráno do práce se jim nechtělo, říkali že na to nejsou stavění, sami se tím chlubí jako „etnickou špecifíkou“, že nemají geny starat se co bude zítra.
Vykradli sousední dům hned druhý den co se nastěhovali.
Nakonec okradli i hlupáka bytného který si myslel že se s nimi šábne o lup ze sociálních dávek.
Že by se sami zaměstnali, sami začali pracovat na sebe jako bílí, nebo se naučili omítat aby byli něčím užiteční? Nic.
Co udělali sami aby se jim vedlo lépe? Nic.
Není důvod aby jsme na to dopláceli my.

Zaměstnavatelé konstatují "imigranti nejsou schopni pochopit obsah prosté věty (v jakémkoli jazyce), takže se těm primitivům nedá vysvětlit ani co mají dělat, jsou nezaměstnatelní."
Zkušenosti podnikatelů říkají jasně jaká je realita: "když jim svěříte lopatu tak ji ukradnou a víckrát nepřijdou." Je přirozené, že když totéž udělá 95% hnědých imigrantů, že už jim nikdo lopatu nepůjčí. Není žádný důvod (krom řevu parazitických advokátů v médiích).

Ať se cigáni o sebe postarají sami, jako bílí.
Jestli to neumí, jestli nemají geny – jejich problém. Jenže ho množí = nutí nás to platit.

Nemají zájem hnout prstem, zato do kamer kňourají že je nikdo "nezaměstná", v jejich požadavcích Nasype peníze za nic.
Dávky za nic nacpali do cigánů multi-pomatenci, naučili je požadovat stále víc a kvílet jak jsou utiskovaní. Problém se množí za naše peníze.
Válí se a v ČT spílají ostatním že na ně málo dřou, rasýsty.

Nemáme chuť platit berňáku na chyby zkorumpovaného establishmentu, zničující vůči civilizaci a pracujícím. Vůči nám a vám, jejichž geny pracovitosti, inteligence a starání o zítřek se staly nevýhodou...
Požadujeme aby se přestalo postupovat ofenzívně vůči nám, pracujícím, aby jsme přestali být okrádáni přes berně, na dávky sypané na množení problému Cenzurováno.
Opatření omezujeme na nás: od svého těla odtrhneme parazitické sosáky, už se nenecháme okrádat, přestaneme jim platit.
Necháme každého ať se svobodně živí přesně jako my: prací (uvidí se jestli oni na to mají děděné normální vlohy jako my, že ;-)   ).

Řešení existuje, přirozené:
Na naše peníze, dávky, nemají žádný nárok imigranti. Tím jejich příliv ustane.
Zbude omezit lumpárny těch kteří už se tu zaháčkovali,
pravidly platnými pro všechny bez ohledu na barvu kůže:
KDO ŠKODÍ SPOLEČNOSTI, NEMÁ NÁROK NA JEJÍ PODPORU.
Kdo bude dělat bordel – nedáme mu dávky. To naučí rychle i nejprimitivnější.
Sčítání trestů za vícenásobné delikty. 3 přestupky = trestný čin a zavřít.
Sociální dávky, naše pojištění pro případ nouze (které my máme předplaceno odvody z výdělků z naší práce), mají konečný objem a dostanou strop, který zabrání zneužívání systému parazitizmem. Problém systematického parazitizmu vyřeší zastropování dávek.
Omezení coby repelent na ztvrdlé kůži odpudí savý hmyz, který odpadne a další nepřileze.
Množení savého hmyzu zastaví zrušení dávek na čtvrté, páté, osmé potomky, to povede k utlumení dnešního explozivního množení problému, jeho zředění, rozptýlení a nakonec vymizení.
Rozpuštění ubytoven a ghett, hnízd kriminality, zajistí snížení dávek na bydlení na nejmenší nájem v zemi: když je dobrý pro pracující bílé tak bude víc než dostatečný i pro válející se Cenzurováno.

Ušetřených 40 miliard korun přijde vhod na důchody pracujících, nová pracovní místa, investice do výroby a růstu hospodářství.

Zdeněk Procházka, zakladatel skupiny Pracující proti parazitům

http://zdenekprochazka.blog.idnes.cz/c/342407/Videli-jste-cigana-v-knihovne-Vtipy-a-reseni.html

 


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2656x, známka: 2.8
Kategorie: Komentáře odjinud
online: 24
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist