Petr Paulczyňski: homepage

Umoří Miloš Zeman ze své výplaty státní dluh?

President ve své volební kampani slíbil odevzdávat část svého platu, by tímto heroickým činem pomohl poddaným splatit státní dluh, který se navyšuje rychlostí kolem 3500,- Kč za jedinou vteřinu.

 Ve včerejším Hydeparku tuto částku specifikoval na 60 tisíc měsíčně. Miloš Zeman nám tak každý měsíc koupí plných 17 vteřin klidu před bankrotovou bouří. Jak státnické, jak statečné, jak moudré! Volejme Hosana a oslavujme moudrého vůdce na výšinách Pražského hradu! 

Ovšem nic nejde tak jednoduše jak to vypadá. President Zeman asi neumí ani se svojí partou poradců najít cestu k účtu příslušného finančního úřadu či Kalouskova ministerstva. Ke své dobročinné show tak nutně potřebuje založit Nadaci s hodně velkým N. Neny penyz, neny laska – neny nadace, neny dobrá skutek!

Miloš Zeman, president ČR, vrchní představitel státu, se diví … Jaká nechutná státní byrokracie tady v Banánistánu panuje?! Jak dlouho to všechno trvá, kolik úředníků mu hází klacky pod nohy v jeho bohulibé činnosti?! Co všechno musí sepsat, kolik lejster vyplnit, kolik razítek získat?! Nedaří se první měsíc, druhý měsíc, třetí měsíc! A Miloš tolik chce svůj národ zachránit …

Mezitím malinko pozapomněl ve výplatní den Hradu koruny odkládat, ale bude! Bude, hned jak se mu podaří přemoci byrokratickou hydru! Pak jak blanický rytíř vyjede z hradní brány a obtěžkán plným měšcem, podepřen statečnými muži z ochranky, bez ohledu na bolavý palec, teplotu i virózu přiveze do sídla své nadace dar na záchranu české ekonomiky.

Ba co víc, svým mužným činem jistě inspiruje mnoho stejně odhodlaných bojovníků, nejlepších synů národa, ke stejně ušlechtilému gestu. Ti pak budou pozváni do jeho zakouřené kanceláře, pochváleni a vyfoceni před rozvinutou vlajkou Eurovalu, pardon Eurounie. Presidentská nadace na umoření státního dluhu rozkvete do nebývalé krásy a finanční síly. Obyčejný člověk může v klidu spát. Pan president se o něj postará.

Jen mám trochu strach, aby náklady na provoz Nadace nebyly vyšší než její příjmy.

http://pravyprostor.cz/umori-milos-zeman-ze-sve-vyplaty-statni-dluh/

 


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2837x, známka: 2.8
Kategorie: Komentáře odjinud
online: 43
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist