Petr Paulczyňski: homepage

Hlody páteční aneb miluji naše média

Tak nám skončilo zase jedno parlamentní divadlo. Přímo komedie. V okamžicích kdy ožili komouši jako stalinista Grebeníček či estébák Falmer to byl dokonce horror. Nejlepší byl ovšem komediant Pavka Bémů.


 Akorát že když se zamyslíte nad jeho projevem,  humor vás přejde. Pavka zdálo by se , mluvil jen o sobě. Ve skutečnosti poodhrnul roušku nad stavem, v němž se nacházíme. Vzhledem k tomu, že jde o chlapa, který už si prošel peklem skandalisací jak nikdo jiný, nemá co ztratit. Muž který byl už dávno mediálně odstřelen na kauze Janoušek-Bém v akci, kde hrály roli uniklé policejní odposlechy, které se "záhadně" dostaly do rukou médií nám popsal mechanismus jak to funguje, když se jeden dostane do hledáčku prokurátorsko-policejního mechanismu. A při čtení tohoto "žertovného" příběhu vás humor přejde. Kdo to neslyšel, najdete ho ZDE. Korunu této prokurátorské anabázi nasadil pan prezident svým setkáním s panem Ištvanem. Se skřípěním zubů jsem ten přenos přestál, celé to trapné martyrium a nestačil jsem se divit, co všechno se může dostat do parlamentu. Chtělo by to nějakého Olivera Cromwella, který by ho rozprášil. Dovolím si ocitovat jeho řeč z 20.dubna 1653 po níž se svými muži parlament rozprášil. "Je nejvyšší čas ukončit vaše zasedání, jež jste zostudili opovrhováním vším dobrým a poskvrnili všemi neřestmi. Nejste než sebranka a odpůrci blahodárné zprávy. Nejste než nájemní ničemové. Svou zemi byste prodali za kus bídného žvance jako Ezau, svého Boha zradili pro pár drobných jako Jidáš. Je ve vás vůbec něco dobrého? Existuje nějaká hanebnost, jež by vám nebyla vlastní? Věřící nejste o nic víc, než můj kůň. Zlato je vaším Bohem. Kdo z vás neumlčel své svědomí za úplatek? Je mezi vámi alespoň jeden, jenž by sebenepatrněji hájil zájmy Commonwealthu? Vy mrzké děvky! Což jste svým nestoudným pletichařením a podlostmi neznesvětili toto posvátné místo a z Božího stánku neučinili doupě lotrovské? Jak hnusně odporní jste celému národu, jenž vás pověřil k napravování křivd! Tak tedy! Seberte si své saky paky, zamkněte za sebou a ve jménu Boha, jděte!“ A nyní na pár titulků
 

  • Kvůli krizi bude euro nejdříve v roce 2014, soudí Sobotka na Novinkách. Špatný stav veřejných rozpočtů způsobený hospodářskou krizí podle Bohuslava Sobotky umožní přijmout euro nejdříve v roce 2014. Euro tak podle něj nebude přijímat vláda, která vzejde z říjnových předčasných voleb, ale až ta další sestavená po volbách v roce 2014.
    Může mi někdo z ČSSD rozumně vysvětlit proč se nechává vést takovým idiotem ? To jim skutečně nedochází, že jen to, že nemáme EURO nás zatím chrání před totálním zotročením ?
  • Události, komentáře ČT už jen s Martinem Veselovským a Lukášem Dolanským, informují nás na wbu ČT. Daniela Drtinová se od září přesune k moderování podvečerního Interview ČT 24, Bohumil Klepetko posílí tým moderátorů Hyde Parku. Personální rošády na postech moderátorů zpravodajského kanálu ČT 24 chystá na září Česká televize.  Dva ze tří současných moderátorů ji opustí. Daniela Drtinová zamíří do podvečerního Interview ČT 24, Bohumil Klepetko mezi moderátory večerního interaktivního pořadu Hyde Park. Z původní trojice tak zůstane Martin Veselovský, který se bude nově střídat s Lukášem Dolanským.
    No sláva. Tak tuhle dámu, která mi svými vystoupeními připomíná spíš uštěkanou domovnici skákající lidem do řeči když nemluví jak ona chce, než uměřenou redaktorku zpravodajské relace už stáhli. Teď by mohli ještě udělat něco z namyšleným panem Václavem, který prý určuje o čem se bude mluvit. Symptomatické je, že proti stažení Drtinové už protestují televizní odboráři. Myslím, že by si měl Ruml nachystat spacák.
  • Kvůli urážlivým projevům nechtějí dát Zemanovi najíst!, dočetl jsem se na EuroZprávy.cz .  Prezident Miloš Zeman se bude účastnit první svatovavřinecké pouti a už teď má problémy. Ty mu nezpůsobuje zdravotní stav na rozdíl od jeho projevů. Penzion Modřín Zemanovi nic neuvaří.  Zeman se tak bude muset s dalšími sedmdesáti poutníky najíst někde jinde.
    Já myslím, že v rámci nařízené diety to Milošovi přijde vhod. A pro dodržení pitného režimu mu určitě ochranka vezme 6 x 2 dcl vína a tři panáky, což je podle ministra zdravotnictví ta správná porce tekutin.
  • Šťastný: ODS by teď měla požádat Klause o návrat, aby ji zachránil. Vedení ODS by mělo požádat bývalého prezidenta Václava Klause o návrat do strany, řekl iDNES.cz poslanec Boris Šťastný. S Klausem už dlouho mluví o jeho možném podílu na záchraně české pravice a ODS. "Určitě jsem měl vždy z jeho postojů pocit, že má zájem pomoci, že ho situace v ODS velmi trápí," uvedl Šťastný.
    Tak to teda sorry. Jestli zrovna Boris hodlá zachraňovat ODS, tak to to s ní je dost špatný. Neměl by mu někdo říct ať někam zaleze, protože s ódéeskou už je to tak dost nahnutý?
  • A zde jeden titulek, který nepotřebuje komentář.
     
  • A trocha bulváru: Iveta nikde, Rychtář nikde, Macura nikde, už to vypadá že bulvár v horku umřel. Ještěže jsem se dočetl důležitou informaci, že sex bez alkoholu je už pro mnoho párů tabu. Podle nejnovějšího britského průzkumu alkohol u mnohých párů zvyšuje sexuální touhu a někteří lidé se již bez něj vůbec nemilují. Alkohol prý pomáhá odhazovat zábrany. Tak to se teda vědátoři překonali. Já bych řekl, že nejenom zábrany. Alkohol pomáhá odhazovat dokonce podprsenku a kalhotky. Taky zjistili, že opilost může mít u muže za následek nedostatečnou erekci a neschopnost ejakulace. Že já se nedal na vědátora. Ono jako zkoumat, jestli mi to půjde když mi upadne po chlastu tělo je úctyhodný výzkum.

A zprávy o počasí: Povídal sklípkan, že mám vypnout klimošku. Jednak prý z toho dostal kašel, druhak prý dneska bude chcát. Jak se tak koukám na oblohu, vypadá to, že má pravdu. A já se chystal, že vyzvu mamuš na výlet do nového aquaparku. Ne že bych toužil po nějakých tobogánech, ale očekával jsem, že bych mohl babám očumovat zadky. Podle radaru to vypadá ovšem, že bych  spíš měl jít zavřít podkrovní okna.

A z mého života: Dnes jsem měl jít k zubaři. Protože jsem však včera absolvoval jeden narozeninový večírek na němž jsme požívali alkohol tak, že to ani pan prezident nedokáže, nenašel jsem k tomu odvahu. Hrozilo totiž, že bych mohl svým dechem způsobit lékařovu smrt. Kromě toho jsem si sedl na brýle. Ale myslím, že jim to nevadí. Ty už totiž viděly horší věci. No nic, jdu se léčit minerálkou. Nechtěl bych slyšet, co tomu řeknou překvapený játra.

A na Fejsbůku napsali:

  • Kalousek jako zachránce demokracie, to je asi stejně uvěřitelné, jako kdyby hrál Popelku Dolph Lundgren.
  • K vystoupení Víta Bárty po zasedání parlamentu: Tak si to ještě chvilku užij ty heliový kreténe.
  • Fischera nemusím, ale je fajn, když ministr napravo od řečníka konečně nechrápe.
  • Chápu lišácký plán levice v parlamentu: žvanit tak dlouho, než Schwarzenberg usne, Benda s Kortem odejdou na večerní mši, Nečasovi skončej vycházky od Nagyové a Kalousek začne vylejvat hlavu v kantýně. Pak se sníží kvórum a tu důvěru prohlasujou
  • Agent Falmer hovoří o úctě k právu a důvěře.
  • Tak prý prezidentský systém ? Ale kdež. Dnes jsme se dozvěděli, že skutečným vládcem této země je zjevně pan státní zástupce (chce se mi říci prokurátor) Ivo Ištvan. I pan prezident uctivě počká s druhým vládním pokusem, až pan Ištvan v klidu dokončí svá vyšetřování, aby ho snad někdo nevyrušil.
  •  Prezident tady v podstatě řekl toto: 'Ištvanku, kamaráde, přines na ty pravicové politiky už rychle něco pořádného, nebo mi nezbude nic jiného, než někoho od nich pověřit sestavením vlády a pak se asi ty sám za tyhle machinace ve svém křesílku dlouho neudržíš.'...
  • Existuje pojem Pravidlo Mossové, pojmenovaný podle slavné topmodelky Kate Mossové. Ta dala v životě i přes svoji masovou popularitu jen velmi málo rozhovorů, vědoma si toho, že její předností je její vizáž. A tu nemá smysl podrývat nějakými pokusy komentovat něco, čemu nerozumí, což by její popularitu jen podrývalo. Kate Mossová tedy skoro nemluví a všichni ji pořád obdivujeme za to, jak skvěle vypadá a PŘEDSTAVUJEME si, co by asi řekla, kdyby to řekla... Nevím, proč jsem si na to vzpomněl, když jsem slyšel mluvit Kateřinu Klasnovou. Fakt nevím.
  • Státní dluh připadající na jednoho občana činí 183.552.- Kč. Copak se dá bandě takto nezodpovědných občanů vládnout?
  • Tři nejčastěji užívaná slova na světě nejsou "I love you", ale "Made in China".
  • Dvořáková zas na obrazovce. Kdyby ji znal Erben, nenapsal by o dědovi vševědovi, ale o bábě vševědce.
  • Z falešného profilu @schwarzenbergk: Zvažuji, zda jít do dalších voleb, respektive Kalousek zvažuje, že mě zase nalepí na plakáty.

A na konec něco veselého:
 

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2933x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 46
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist