Petr Paulczyňski: homepage

Hlody páteční aneb miluji naše média

Tak jsem v noci narazil na přenos ze senátu, kde sáhodlouze hovořili o poplatcích za psy, což je v podstatě daň z psího lejna. Chtěl bych být senátorem. Mohl bych za slušný peníze hodiny plácat o hovně.


Je neuvěřitelné, čím vším se naši zákonodárci zabývají. Když už někdo považuje za správné vypisovat i poplatky z psích hovínek, měl by rozhodování o tom kolik, komu a proč napařit nějaké blbé parafiskální daně, ponechat na obecních zastupitelstvech. Mimochodem, z mé vlastní zkušenosti vím, že vybrané peníze stejně mizí v temné díře obecního rozpočtu. A majitelé psů si pak zhusta myslí, že protože mají zaplaceno, nemusí výsledky metaformosy poživatin svého miláčka po sobě sbírat. Při venčení našeho psa totiž vidím, kolik chytráků se neobtěžuje tento výsledek, lidově hovno, pro intelektuály exkrement, po svém miláčkovi sebrat a od místa činu prchají. Našinec který nadává na všechno "nahoře" tak činí i tam, kde osvícení radní vrátili vybrané poplatky v podobě speciálních košů se sáčky. Vzpomínám si, že jsem kdysi chtěje napravovat nesprávnosti, upozornil jednoho takového "nesbírače", přičemž se mi dostalo reakce, že si mám vysrat voko. Protože se jednalo o hrdinu zhruba o 30cm a 30 kg slabšího, přemýšlel jsem, že bych mu jednu mohl ubalit. Zvýšené hlasy přiměly k pozornosti mého čtyřicetikilového drobka k pozornosti. Přestal očuchávat trávník a přišel očuchávat hrdinovo lejtko. A protože pes pozná, když se ho bojíte, přidal ještě temné vrčení. Psa jsem odvolal a hrdinu jsem poslal utrhnout si sáček a sebrat po svém ratlíkoví hovno. Poslechli oba. Můj pes i silák. A poučení? Porovnáním slovních exkrementů v senátu a chování svého psa jsem dospěl k závěru, že moudřejší jeden vrčící pes co se zasloužil o sebrání lejna, než 75 magorů co řeší hodinu poplatky ze psího hovna, přičemž vyřeší hovno, protože nakonec ten blábol co řešili neschválili. A pak by někdo řekl blbej pes. A pojďme na titulky.

  • Šéf KSČM Filip: O vydávání majetku církvím budeme chtít referendum. Komunisté jasně pojmenovali první věc, kterou budou po volbách chtít, pokud by spolupracovaly levicové strany. Referendum k již schválenému zákonu, podle nějž se má vydat majetek církvím. "Ve společnosti po přijetí toho zákona i po verdiktu Ústavního soudu zůstala pachuť," řekl v rozhovoru pro iDNES.cz předseda KSČM Vojtěch Filip.
    A co na to veřejnost? Zde pár postřehů.Ta rudá sebranka opět sází na lidskou závist a nepřejícnost!!! A teď mi řekněte - opravdu jsme v situaci, kdy můžou mít komunisti tu drzost říkat co budou chtít?  Za sebe říkám - Falmer a celá jeho parta ať jde do hajzlu. Měli bychom všichni zbystřit. Dnes agent Falmer vznesl požadavek na referendum ohledně církevních restitucí s tím, že se mu nelíbí nález Ustavniho soudu a chce jít referendem přes Ústavní soud. Uvidíme, kolik blbců této squadře hodí hlas.
  • Kvůli kauze exposlanců ODS jsem ztratil důvěru v Nejvyšší soud, řekl Zeman. Vadí mu verdikt Nejvyššího soudu, kvůli kterému bylo zastaveno trestní stíhání tří exposlanců ODS, Petra Tluchoře, Marka Šnajdra a Ivana Fuksy. Zemanova kritika udivila předsedkyni Nejvyššího soudu Ivu Brožovou.
    Po tomto vystoupení prezidenta, jsem ztratil důvěru v tuto instituci i v jejího představitele. Zcela jasně je zde naznačen směr, kterým se budou ubírat další čistky a že soudy budou po volbách pravděpodobně zbytečné. Rozsudky budou tvořit jiní...
  • Adrian Sarbu rezignoval, matka Novy hledá nového šéfa. V tiskové zprávě o tom informovala mediální skupina. Důvody jeho odchodu však neuvedla. Sarbu měl přitom čerstvě podepsanou smlouvu do roku 2016.
    Ani se nedivím. Když večer žádný ze 105 kanálů mi není dost dobrej, je NOVA vždycky úplně poslední. Ostatně už dávno má na Twitteru kanál @TVHovna.
  • Mluví se o provizi 40 miliónů pro Haška, udeřil Jančura. Podle majitele žlutých autobusů a vlaků se hovoří o tom, že šéf kraje nebo jeho domovská soc. dem. má obdržet provizi 40 miliónů korun od výrobce vlaků, které mají na jižní Moravě nasadit ČD. Jančura taky obvinil Haška, že svůj region ročně připravuje o 150 miliónů kvůli tomu, že uzavřel místo se Student Agency desetiletou smlouvu o provozování železniční dopravy s ČD. Za dobu trvání kontraktu tak podle podnikatele bude jižní Morava tratit 1,5 miliardy.
    Tak kdyby toto se mělo potvrdit, tak to je teda Rath úplnej břídil. Akorát nevím, jak by se to mělo prokázat. Ale jestli je vše jak má být, on  už si s tím pan Ištván poradí. Nebo ne?
  • ČSSD chce zvýšit daně firmám, bankám, drobným živnostníkům i bohatým zaměstnancům. Progresivní zdanění, kdy příjmy nad 100 tisíc budou daněny sazbou 38 %. Vyšší daně pro firmy, ještě víc zaplatí mobilní operátoři, finanční instituce nebo energetické firmy. Vyšší daně ale zaplatí i drobní živnostníci. DPH se snižovat nebude. To jsou daňové plány ČSSD.
    Tak tenhle program je jak by řekl Werich tak blbej, že se bude líbit. Akorát ti co na to skočí netuší, že když se zvednou daně, že se zvednou i ceny či sníží mzdy. Volič těchto lidumilů asi nepochopí, že v konečném důsledku na tuto politiku doplatí  taky.
  • Policie chce obžalovat deset lidí za podvody se solárními elektrárnami včetně šéfky ERÚ Vitáskové. Obvinění se týká případu dvou fotovoltaických elektráren Zdeněk Sun a Saša Sun, které za podivných okolností dostaly licenci těsně před koncem roku 2010, kdy ještě platily vysoké výkupní ceny. Vitásková však jakoukoli vinu odmítá. Vitásková podle žalobce kryla svou podřízenou Michaelu Schneiderovou, která zastavila prověřování platnosti udělených licencí.
    Známý publicista Štěpán Kotrba k tomu pravil: Vitásková je pod policejní ochranou, přesto ji Policie chce obžalovat? No to mě poser . Nešéfuje ministr vnitra náhodou bordelu?
    Já k tomu pravím: Nebo je to pomsta solárníků? Něco jako když aktér causy CASA Daňhel znásilnil čtrnáctku?
  • A něco z ciziny. Roger Waters pokračuje v kampani proti Izraeli. Napsal dopis rockerům. Bývalý frontman hudební skupiny Pink Floyd Roger Waters vyzval v otevřeném dopise rockové hvězdy z celého světa ke kulturnímu bojkotu Izraele.
    Je to jen ukázka toho, že i hudební genius může být politický hlupák. Možná by měl místo těchto apelů napsat nějakou The Wall II.
  • Vandalové v Egyptě vyplenili muzeum a spálili mumie. Přežilo 5 procent exponátů. Vápencová socha stará 3500 let, šperky i sarkofágy zmizely z egyptského muzea, které vyplenili vandalové.  Útočníci navíc spálili či zničili to, co si nemohli vzít s sebou.  Kromě toho při vloupání zemřelo několik hlídačů a prodavač lístků, kteří se vandalům snažili postavit na odpor.
    Líbí se mi to decentní označení "vandalové". Kdo to byl, totiž vyplývá z toho, co řekla archeoložka Monica Hanna. "Řekla jsem jim, že nemohou zničit něco, co přísluší egyptskému lidu. Vůbec mě ale neposlouchali, jenom jim vadilo, že nejsem zahalená," tvrdí. A jsme doma. Vandalové byli pomatení islamisté.
  • A taky trochu sportu. Abraham změní motorku. Příští rok bude závodit s Hondou. Je velmi pravděpodobné, že po dvou letech u Ducati a letošní sezoně u ART Abraham znovu změní stroj. Ten má vycházet z tovární Hondy, se kterou Marc Márquez momentálně vede šampionát MotoGP.
    Tak to je teda zpráva. Jakoby nebylo jedno, z čeho bude padat.
  • A trocha bulváru: S koncem prázdnin se bulvární scéna vrací k normálu. O čem se mluví, jak by řekl moudrý Vašík: Tak třeba o Džambulce kterou prý chtěli prodat na maso. Prý je to pravděpodobné Na jihu Evropy zuří zlá ekonomická krize a restauratéři se snaží ušetřit, kde můžou. Proto by se jim nákup vyplatil, neboť Džambulka je okamžitě po nakrájení použitelná jako hovězí na víně. Taky se vynořila nová kauza Štika bizár family. Monika měla infarkt ze dvou penisů u hlavy! Nějaký Kazma si do své One Man Show pozval Moniku pod záminkou rozhovoru. Jenže z něj ve finále zůstalo po sestříhání jen několik nejapných vteřin. Poté moderátor Monice oznámil, že musí podstoupit matkotest, při kterém musí se zakrytýma očima uhádnout, jaké ovoce jí. Zatímco Monika ochutnávala ovoce, postavil vedle ní na každou stranu naháče. Poté si ale sundala škrabošku z očí a nestačila se divit. Vedle ní byli nazí dva muži. Tak takovéhle perly se píší v našem nejčtenějším deníku. To se pak ani člověk nediví těm volebním preferencím.

A zprávy o počasí: Když jsem ráno vzbudil sklípkana abych zjistil jaké počasí očekává, zaskočil mne požadavkem na koupi válenek. Prý přijde krutá zima. Měl pravdu, jak jsem později zjistil ve zprávách. Po letošním extrémně horkém létě prý nás čeká dlouhá a enormně chladná zima. Prý bude arktická oscilace. Vysvětlil jsem pavoukovi, že se nebudeme s válenkami ukvapovat, protože jestli to bude jak s předpovědí na letošní studené léto, tak očekávám na vánoce 20 stupňů a opalovačku. Urazil se a šel si vyhrabávat zemljanku.

A z mého života: Fejsbůček na mne vyjukl s nabídkou: Napíšeš mi? Jitka je od Vás pouze 15 km a poslala Vám zprávu. Tak to jsem opatrný. Jednou mi napsala jakási Helena Karnga Abraham 24 let věku z republiky v Súdánu. Prý viděl jsem můj e-mailovou adresu a si uvědomit, že bych mohli být milý člověk. Taky prý mi posílá své fotografie. Žádný tam nebyly. Ta musela být tak ošklivá, že je asi odchytil antivir.

A na Fejsbůku napsali:

  • Úřad práce je místo, kde lidé, kteří ve skutečnosti nic nehledají, navštěvují lidi, kteří jim ve skutečnosti nemají co nabídnout.
  • Vůbec mne netrápí, jestli nějaký pitomec volá věštci a platí za to neskutečnou sumu nebo si vezme úvěr se stupidním úrokem, který není schopen zaplatit či se dnes dožaduje odletu na dovolenou do Egypta. Jsou to jejich životy a ať si s nimi naloží po svém. Horší je skutečnost, že tihle dementi svým volebním právem nakládají i s mým životem a životem mých blízkých. Procento zastoupení těchto kreténů v populaci je jasně patrné z volebních preferencí některých stran.
  • Zemanovci vyrukovali s populismem hrubého zrna. Hlásají "stop zlodějům", ke kamenování určili Kalouska a slibují, že zloději budou muset ukradený majetek vrátit. To je opravdu skvělý program, u piva a bůčku si vyslouží potlesk a hlasy.
  • Pozitivní je, že se smradlavé vody hnuly. Přijdou nejspíš ještě smradlavější, ale aspoň budou jiné. Což asi je hluboký princip a smysl demokratického režimu. Ano, pitomí a zkorumpovaní politici budou vystřídáni jinými, mnohdy ještě pitomějšími a zkorumpovanějšími. Ale budou vystřídáni.
  • Víte proč si Nečas nechal narůst vousy? Chce být novou tváří ODS.
  • Když sleduju snahy o předvolební kampaň Martina Komárka, říkám si: zlatej John!
  • Tywoe, senát Sváčka neschválil. To se bude Aligátor zlobit.
  • Zeman se obrátil k Putnovi zády. To by se mu mohlo vymstít.
  • Takže odbory schválily první místo kandidátky ČSSD v Praze.
  • Stalinistka Semelová povede kandidátku bolševiků v Praze. Nic o této straně nevypovídá lépe.
  • Jaroslav Kubera o politice a polticích:"Já si myslím, že méně slibovat je více. Nemontovat se lidem do života, nechat je žít, nehlasovat pro žádné zákony, které zvyšují byrokracii."
  • Říkal Zavadil že bude zastupovat i tělesně postižené. Jak na něj koukám, tak spíš duševně postižené.

A na konec něco veselého:

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2759x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 39
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist