Petr Paulczyňski: homepage

Hlody pondělní aneb miluji naše média

Když vyjedu z naší boční uličky na městský okruh, koukají na mne vlevo, vpravo billboardy. Ale ten první, ten mne vždy vyděsí. Nabízí mi na něm pravici sám velký Bohouš a něco slibuje.


Buď jsou to pečení holubi rovnou do huby, nebo hodinky s vodotryskem, nebo nějaká taková krávovina. Protože socani používají pro své ovce stále stejný model. Zrušení zrušení poplatků ve zdravotnictví, snížení DPH na léky na nulu, přídavky na děti což některým skupinám silně zvýší životní úroveň. Už chybí jen 13., 14. a 15 důchody, pastelkovné, novomanželské půjčky. Prostě slibů plná bečka, od blbečka pro blbečka. A platit to bude státní banka kterou založí. Nebo oholí ČEZ a boháče, kteří navíc budou odhazovat chřestící šperky do kádí na náměstí. A první tři dny nemocenské budou placeny trojnásobkem, aby si každý mohl natřít na chatě plot a nasbírat dost hub. ČSSD si pronajme  letiště Vaška Havla, aby pečení holubi které slibují měli odkud startovat. Jakobych měl nějaké deja vu. Všechno už tu několikrát slibovali. Zřejmě vědí jak působit na druhou signální českého voliče. Pavlovovský reflex. Zazvoní sliby a volič slintá. To, že zvýší všem firmám a parazitům daně je sice hezká představa, ale firmy si peníze netisknou, a tak budou tyto peníze muset někde uspořit. A kde budou firmy hledat úspory? V zaměstnancích. Propuštění zaměstnanci pak budou stát stát mnohem více, než kolik se vybere na daních od firem. Stát musí nezaměstnanému vyplácet podporu a ještě přichází o daně, které by odváděl.  Jo a taky to spraví registrační pokladny s loterií. To, že se nikde neosvědčily nevadí. Ale ten byznys okolo nich určitě budou řídit osvědčení soudruzi. Jo a taky se zruší II. důchodový pilíř. V Polsku už si s tím soudruzi poradili. Vrcholem kreativity je zaměstnání nezaměstnaných jako služebnictva. Tak vzhůru do voleb. Myšlenky marxismu-leninismu žijí. A my koukneme na titulky.

  • Plán ČSSD: Nezaměstnaný vám uklidí a vypere, zaplatíte mu poukázkami. Sociální demokraté před nadcházejícími volbami představí překvapivý recept na snížení nezaměstnanosti. Lidi, kteří dlouhodobě nemohou sehnat práci, chtějí posílat lidem na výpomoc v domácnosti. Vyžehlit prádlo, posekat trávu, vymalovat byt či pohlídat děti. Právě tak by mohli podle představ ČSSD rodinám pomoci lidé, kteří nemohou sehnat práci. Už v pátek strana oficiálně představí nový recept na snížení nezaměstnanosti. Plán počítá se vznikem speciálních agentur, které by domácí výpomoc od nezaměstnaných zprostředkovaly.
    Teda nevím jak vy, ale já si do baráku nikoho cizího nepustím. Pěkně reagovali jako první ve spolku Hlavu vzhůru: Poslední pochybný recept ČSSD na snížení nezaměstnanosti, kterým chtějí socialisté udělat z nezaměstnaných sluhy v domácnostech za jakési poukázky, je plivnutím do tváře slušným lidem a rozšíření další byrokracie v podobě rádoby zprostředkovatelských agentur. Volební blok HLAVU VZHŮRU si nedokáže představit, jak učitel, policista, dělník, doktor či zdravotní sestra, kteří přijdou ne vlastní vinou o práci, nastoupí na doporučení Sobotkova socialistického státu do rodin jako pradleny, uklízeči, nebo údržbáři trávníků. Nezaměstnaní nejsou sluhové ani služky. Proč mlčí ODS nevím.
  • Jako v Kyrgyzstánu, láteřila Petra Paroubková u soudu s Rathem. Manželka někdejšího premiéra a bývalého předsedy ČSSD Jiřího Paroubka Petra se po dvou hodinách strávených u čtvrtečního hlavního líčení s poslancem Davidem Rathem pustila do ostré kritiky soudu. Průběh jednání považuje za absurdní a skandální, přirovnala ho dokonce k procesům v Kyrgyzstánu. Samotného Ratha prý přišla osobně podpořit a chvíli s ním dokonce hovořila. Rovněž připomněla, že je vydavatelkou jeho knihy o celé kauze, kterou nyní opět pošle na pulty českých knihkupectví. „Mně stačily ty dvě hodiny na to, abych viděla, že tohle není normální. Například tam nebyla přepsána část odposlechů,“ konstatovala Paroubková s tím, že jde tedy o zmanipulovaný proces, který neprobíhá standardně.
    Tak prosím. To je pane manželka. Po sexymozku už ani pes neštěkne, tak je potřeba před volbami tatu zviditelnit.
  • A další krasavice inteligentní: Peake: Rok budu doma, pak zkusím volby. A prosadím prodej rohlíků v centru Prahy. Karolína Peake by ráda zůstala v politice. Příští rok proto plánuje kandidovat v pražských komunálních volbách. A už má i program. Přeje si, aby metropole nebyla jen kulisou pro turisty. Chce například prosadit, aby se i na Malé Straně dalo koupit pečivo.
    K tomu pravil přítel: Může někdo, kdo bydlí v okolí, jí každý ráno koupit rohlíky, ať dá pokoj? Děkuji uctivě.
  • A další skvělá žena. Právnička Samková pomáhá pražských radním obviněným v kauze Opencard. Pražští radní obvinění kvůli projektu Opencard zpochybňují postup policie při jejich stíhání. Do svého týmu povolali právničku Kláru Samkovou. Podle ní zřejmě dochází k obcházení trestního zákona. Zároveň radní spustili web nazvaný Bémova karta, který detailně mapuje historii projektu a ukazuje dostupné dokumenty.  Podle jejích slov schází kauze přehlednost a systémové uchopení. Proto si nechala zpracovat právní audit celého případu. "Z hlediska trestně-právního mě udivilo, že se vůbec nějaké trestní oznámení objevilo a že probíhá trestní stíhání. Nevím, zda orgány činné v trestním řízení jsou zcela pitomé nebo podplacené," řekla Samková na mimořádné tiskové konferenci.
    Už se těším, až si ji zase vychutná advokátní komora. Nebo dokonce pan Ištvan. Jedno však paní doktorka umí dobře. Zviditelňovat se. Ovšem jestli je to role advokáta, to teda nevím. Hotová matka Tereza.
  • A jedna z předvolebního boje z pera ABB: Velmi podezřelá úmrtí v okolí Andreje Babiše.  Tak třeba o bývalé mluvčí Špidlovy vlády a blízké spolupracovnici Andreje Babiše Anně Veverkové, která se pak s Babišem rozešla, když nesouhlasila s jeho stranicko-politickými ambicemi. Veverkovou pár dní před Ištvanovým pučem porazilo auto na přechodu pro chodce a do několika dní v nemocnici na následky zranění zemřela. Anebo  Tomáše Kejlu, manažera, lobbistu, který se zamotal do kauzy „pět na stole v českých“. Jednou měl Kejla podivnou nehodu na motocyklu. Do příkopu ho vytlačila v protisměru jedoucí dodávka, která v zatáčce najela na druhou stranu silnice. Policii při vyšetřování nehody prý zarazilo, že auto nenechalo na místě činu žádné brzdné stopy, uvedla MF DNES. Tehdy ale Kejla nehodu přežil, o pár měsíců později ale takové štěstí už neměl. Našli ho mrtvého v bytě – prý kombinace antidepresiv a alkoholu.
    Tedy ne že bych byl příznivcem spikleneckých teorií pana ABB, ale něco tady nehraje. Být panem Babišem, dostal bych strach, když se v mém okolí dějí takové věci.
  • Václav Láska, Právo s Láskou, kandidující náhle za Zelené,  na Republikové radě  přiznal, že studoval plzeňský práva. Asi to není novinka, asi jsem to i věděl, ale už jsem to v tej záplavě jmen zapomněl. Řekl, že je studoval 5,5 roku a že všechny doklady má. Zažil ale své kolegy (policisty/vyšetřovatele), kteří přišli na plzeňský práva po něm a odešli po dvou/třech letech s titulem, zatím co on studoval dál. Dostal otázku,  proč tedy nezapískal na píšťalku a neoznámil studium svých kolegů vysokých policejních vyšetřovatelů svým nadřízeným, PČR, veřejně. Václav Láska odpověděl, že v té době ještě nebyl vyspělej a jako policista od 18 let držel basu a alespoň sám nevyužil té možnosti. Otevřeně řekl, že se emancipoval a vyspěl až po odchodu od Policie.
    Tak hlavně že teď už vyspělej je.
  • Lidé si stěžují na reportáž ČT o protiromských pochodech. Několik stovek intelektuálů, studentů a akademiků si stěžuje Radě České televize (ČT) na reportáž o srpnovém protiromském pochodu v Ostravě. Podle nich se v ní televize postavila na stranu radikálů. Stížnost na generálního ředitele ČT podal radě i její člen Radek Mezuláník.
    Stěžují si na sociologa, který pravil."Když slyšíte takové ty politicky korektní řeči Kocába .a spol, že prostě to je nefér, když se jich zeptáte, kdo z nich by bydlel v panelovém domě, který je obydlen romskými obyvateli, tak bych chtěl vědět, kdo by to ve skutečnosti udělal," řekl Siostrzonek.
    Ale prd, jací "lidé" si stěžují?  Věční petenti - pravdoláskařská sekta, která si v roce 2000 vystávkovala ČT pro sebe, opět zasahuje proti svobodě slova. V naší ČT přece nesmí zaznívat jiné, než námi schválené politicky korektní názory! A vyjadřovat se takto o Kocábovi? - to už si ředitel Dvořák dovolil trochu moc! Že?
  • A trocha bulváru: Muž dostal od soudu nařízeno nosit ceduli, že je idiot. Soudci Pinkey Carrovi z amerického Clevelandu zřejmě brzy dojdou cedule říkající o jejich držiteli, že je idiot. Carr má totiž evidentně oblíbený trest, který v budoucnu jistě ještě někoho stihne. Muži, který vyhrožoval policistům na nouzové lince zabitím, udělil potupný trest - musí u služebny stát s cedulí, na níž se omlouvá a uznává, že je idiot. A není to první podobný verdikt téhož soudce. Tak tenhle soudce se mi líbí. Jenom nevím, jestli kdyby se tohle zavedlo u nás by nebylo pro samou cedulli na krku kam šlápnout.

A zprávy o počasí: Musím to říct. Dnes bude hnusně, Výška, tlak, teplota, rosný bod se zcela zbláznily a nahrnuly mraky. Sklípkan požadoval rozsvítit světlo, protože prý kvůli mrakům nevidí kde má žrádlo. Raději jsem mu nevyhověl, protože žádný nemá. Když držím dietu já, bude taky. Jo a taky bude chcát, což je jisté, protože už chčije. Pro ty, kteří přesto vyrazí na jednostopém vozidle mám malý zlepšováček.
                                                                                                                                                                                                               
A z mého života: Jistý zdravotní problém mne přikurtoval o víkendu ke gauči. Ještěže byla telka plná sportu. Efjedničky, Vuelta, voliš, basket a tenis. Od rána až do noci. Teda u toho tenisu se zastavím. Noční finále Wiliams-Azarenka mne zaujalo hned dvakrát. Jednak, že ženskou dvouhru může hrát i kus chlapa, druhak, že Azarenka způsobí, že u toho nočního tenisu neusnete i kdybyste chtěli, protože si nejste jisti, jestli to není porno. A taky jsem zjistil, že není pravda to co říkají někteří, že se na ženský tenis nedá dívat.

A na Fejsbůku napsali:

  • už od pondělí mě pije krev držka Sobotky,vystavená na oranžových bilboardech lemujicich mou cestu do práce tam i zpět,která hlásá poselství...Prosadime dobře fungující stát ...což v překladu znamená, že mě, OSVČ,zvedne daňě a výšku sociálních odvodů,aby mohli dobře fungovat ti,co se flákají a zneužívají sociální a jiné dávky.Sobotka je takovej novodobej Jánošík...ten taky úspěšným bral a chudým dával..což jsem už jako dítě nechápala, jak si to může dovolit a proč je za to oslavován.
  • K zprave, ze v Praze povede kandidatku ANO Babis: myslim, ze iDnes nema pravdu, ze "se postavi Nemcove." "A Schwarzenbergovi" uz asi taky ne…
  • Tak vzhledem k tomu, že Němcová je poslední opravdový chlap v ODS je to myslím možné. Jistě pravděpodobnější než u Karla.
  • B.Sobotka: chceme mit DPH na lecich 0% tedy ze soucasnych 15% bychom DPH snizovali a to smerem dolu. Je videt ze zna svoji cilovou skupinu a jeji schopnost chápat.
  • EU jde zvolna do řiti a Brusel se zabývá zákazem Startek bez filtru. Jejich starosti a Rotschildovy prachy.
  • Babiš má volební reklamu fakt všude. Když jsem v TESCO zíral na složení sojáčkových párků a na rohlíky gumáčky, hned jsem si na něj vzpomněl...
  • Bezdomovec našel v koši v centru Prahy lebku s evidenčním číslem. co všechno lidi nevyhodí...
  • ....se domnívám, že by kauza Janoušek měla být soudu odebrána a měl by rozhodnout jediný spravedlivý - lidový tribunál
  • Není Rittig se svými halíři z jízdenky břídil proti dotacím na soláry nebo řepku?
  • Nová pohádka: "Jak kníže Karel přišel o Jiřinu Šiklovou, aneb pražská kavárna má nového favorita." Tímto se LESu neposmívám- naopak. Přeji mu 4,9%!
  • A něco o volebním heslu KSČM

A na konec něco veselého:
 

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2897x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 54
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist