Petr Paulczyňski: homepage

Hlody středeční aneb miluji naše média

 Tak jsem si v neděli v poledne po dlouhé době, ani nevím proč, zase pustil toho pána co si myslí, že určuje o čem se bude příští týden mluvit. Ještě si mistr světa nevšiml, že to není pravda ani náhodou. To že se jako obvykle netrefil se už takhle při středě projevuje.

 A bylo teda na co koukat. V pořadu vystupovala osoba v podivném oděvu s podivně mimózními názory. Titulky říkaly, že je to naše ministryně. To teda pánbůh s námi a zlé pryč. Pan Václav jí kladl otázky, řadu otázek a tato dáma na otázky jak hodlá řešit to či ono, odpovídala s milým a bezelstným úsměvem naprosto konsistentně jak zaseklá gramofonová deska:  "Budu pracovat s lidmi."
Co budou dělat stovky nových zaměstnanců kterými byly posíleny úřady práce? "Budou pracovat s lidmi."
Co bude s navýšeným rozpočtem dělat Program Aktivní politiky zaměstnanosti (není to ten program, který zavedl ještě blahé paměti ministr Škromach a kterému se říká "Program aktivní nezaměstnanosti)?  Ano, "bude pracovat s lidmi."
To je báječné. Stovky nových úředníků pracující s nezaměstanými, není to nádherná představa?
Jak pravil můj vzácný přítel TH:  Myslel jsem si, že úřady práce jsou tu od toho, aby našly lidem práci.  Ne jsou tu od toho, aby s nimi pracovaly.  A jsou tím úspěšnější, s čím více lidmi pracují. 
Tak se mi vtírá na mysl otázka. To už na post ministra většího idiota nenašli? A nádavkem. Lekce z marksismu-tominismu: penze se nezvyšují proto, aby si senioři udrželi životní úroveň, ale aby to hezky vypadalo - ať je inflace, nebo deflace, bude to za 200...
No a dáme obvyklých pár titulků.
 
  • ODS dostala milionový dar od kadeřnice. Strana se rozhodla ho vrátit. A mainstream má svou porci do sračkometu. Pravda, je podivné, že dar dává 22letá dívčina na mateřské. Ale nevidím v tom nic protizákonného. Takže nechápu, proč jí to ODS vrací. A je-li na tom daru něco divného, tak po někdejší kauze Lájos Bács by měla ODS umět takové utajené dary utnout. Chápu, že leckterý dárce nechce být viděn. Ovšem napsat dar na dívčinu na mateřské je ukázková blbost. Chudák modrý pták. Asi netuší, že za blbost se jak známo platí. BTW: To, že si v devítičlenném Úsvitu stahuje jeho předseda mega měsíčně, přitom jaksi zapadlo. Teda až na Reflex. A proč všichni ti "protikorupční" bojovníci mlčí jako pěny? Tak to je jasný. Počítají Nečasové kabelky.   obr2pták
  • Stropnický zakázal vojákům zahrát na Hradě hymnu. Zakázal to na Reprezentačním plese armády. A nádavkem přidal trapnou scénku. Kdo z vojáků přestál ticho místo hymny, musel si klepat na čelo, když se u řečnického pultu objevil ministr Stropnický. Rozpomněl se na to, co jako herec umí nejlépe, a výstup zahájil scénkou. "Vojáci čekali projev svého nadřízeného, ale přišlo faux pas v podobě jakési etudy," hodnotil výkon jeden z hostů. A jak pravili na fejsu. Každý by se měl živit tím, co dělá nejlépe. S komediantem v čele se do války táhne těžko. Možná mohl v rámci skeče veselý ministr představit i veselé armádní vozidlo.
  • A trochu toho socialengineeringu.
    Senátor Bublan chce zakázat o svátcích práci v supermarketech. Senátor František Bublan (nestraník, který je v horní komoře parlamentu členem klubu ČSSD) opětovně předkládá návrh zákona, podle kterého by hrozila pokuta supermarketům, které by měly otevřeno o svátcích. Dnes mohou mít supermarkety svobodně otevřeno, kdy chtějí. Bublan argumentuje tím, že když se zakáže tento prodej, lidé budou mít více času na své rodiny a koníčky. Proč má ale stát určovat lidem, kdy mají odpočívat a kdy trávit čas s rodinou? A ákon hned zapleveluje výčtem výjímek. Zákaz se nemá vztahovat na benzínové pumpy, na obchody na letištích a nádražích, na obchody s plochou do 200 metrů čtverečních. Vznikají tak jen další nespravedlnosti. 
    Hlas lidu k tomu pravil. Debil. Když důsledně, tak ve všem. Zavřít pumpy, lékárny, hraniční přechody, restaurace, bufety, hrady, zámky, zastavit vlaky, letadla, autobusy....Přál bych mu, aby mu ve svátek praskl vodovod a řemeslník mu odpověděl - svátek, zákaz práce...Po tomto výkonu bych pana Bublana zařadil do téhle party správňáků. 
  • Palestinského velvyslance zabil semtex ukrytý v knize. Prý byl ze 70. let a jde nyní o jedinou vyšetřovací verzi, se kterou policie pracuje. Anonymní kriminalista to sdělil MFD natajnačku. ( Už zase nějaké úniky z otevřeného spisu? ) Ani falešná kniha se semtexem, která velvyslance podle MF Dnes zabila, nebyla jediná. Do nového sídla ambasády byla přestěhována ještě jedna, řekl zdroj listu. Smějící se bestie k tomu pravily: Navrhuji zahájit pod záštitou UNICEF dobročinnou akci: "Knihu do každé arabské rodiny". Rád přispěji. A jiný dokonce zaveršoval: Palestinský velvyslanec
    Raději jsem neměl já ten román,
    raději jsem neměl já ho číst,
    snad ani list.
    Hrdina byl v tom románu schován,
    miluji ho, jmenuje se Swist,
    Semtexu Swist
    Ostatně, práci se zbraněmi mají plastelinci tak nějak v krvi. 
  • A trocha bulváru: Žena nafackovala muži, který ji štípal do zadku. Soud potrestal ji. Švédka z východní části své vlasti si nenechala líbit sexuálně motivované fyzické obtěžování od muže. Když ji štípl do zadku, naštvala se a pořádně ho zlískala. Jenže muž to nenechal jen tak a ženu udal policii, která věc prošetřila a předala soudu v Norrköpingu. Ten potrestal ženu a napařil jí pokutu tisíc švédských korun za to, že způsobila dotyčnému muži fyzickou bolest v oblasti tváře. Vše je o to bizarnější, že muž byl podle deníku Norrköping Tidning čerstvým partnerem ženy. A tak je to správné. Štípat a plácat ženy po zadku musí být povoleno beztrestně. Jinak by svět ztratil své základy.   
 
A zprávy o počasí: Žene se aprílové počasí: Teploty spadnou až o 9 stupňů, mohlo by i sněžit. Prý k nám ale přijde studená fronta a teploty výrazně spadnou. Kam spadnou neříkají. Povídal jsem pavoukovi, že už se  málem objevily kočičly. Ptal se, co jsou to kočičky. Musel jsem mu je vygooglit. 
 

A z mého života:  Dočetl jsem se, že kandidátka Úsvitu do EU Klára Samkovánemá ani kapku cikánské krve. Informoval nás o tom předseda Úsvitu Tomio. Nevím koho to teda zajímá, ale v den kdy se slaví Mezinárodní den Romů je taková zpráva mimořádně zajímavá. Mimochodem, je-li Mezinárodní den Romů, neměl by taky být mezinárodní den bílých kůží, aby to bylo tak nějak multikulti vyrovnané? Cítím se diskriminován. Žádám ministra pro cikánskou otázku aby to napravil. A těm klukům co mají ten svátek posílám malý dárek. 
 
A na Fejsbůku napsali:
 
  • Skvělá zpráva o stavu zdravotnictví. Pacient na nadstandardu si má přinést vlastní toaletní papír. Ještěže nechtějí aby si dovalil svý cétéčko.
  • Já jsem si myslel, že - slušně řečeno - nejjednodušším bude ten pan Mládek. Ale mám dojem, že ho paní Tominová daleko předbíhá a v téhle soutěži vítězí.
  • Tak hurá .. máme právo na bydlení! Prodáme všichni domy a byty na hypotéky a dostaneme je od Šabatové!!!!
  • Být premiérem nebo ministrem vlády, za podrazácké vyjednávání Andreje Babiše o OKD a dole Paskov za zády vlády a bez jejího pověření, bych jej rituálně setnul s tím, že mne každá rozumná porota nutně osvobodí. Neboť za takovou sviňárnu, kterou navíc Komplexně Geniální Babiš bude vydávat za svůj grandiózní úspěch a tupci mu ještě budou tleskat, je každý jiný trest nedostatečný. 
  • Tak prý černé skřiňky nebo velryby nebo atomová ponorka. Z toho zpravodajství by se jeden podělal.
  • A tohle má také volební právo.
 
A něco veselého nakonec od aTea: 
Koaliční duel. Jestli to takhle půjde dál, tak momentálně zaostalej Bohouš po žních půjde k Turkovi....
 
A fór na konec: Den po svatbě manžel povídá manželce:"Miláčku, musíme si určit nějaká pravidla, aby mezi námi nevznikaly krizové situace a měli jsme se stále rádi." "Povídej, drahý." "Miláčku, přijdu-li a budu mít kšilt čepice dopředu, je všechno v pořádku, miluji tě, v posteli všechno bude, prostě jsem O.K. Ovšem budu-li mít kšilt dozadu, nemluv na mě, v posteli nic nebude, prostě mě až do rána ignoruj. Rozumíš?" "Ano, drahý a teď jenom já doplním pár věcí za sebe. Budu-li stát s rukama založenýma na prsou, je všechno v pořádku, teplou večeři dostaneš, v posteli všechno bude, prostě tě miluju. Ale budu-li stát s rukama v bok, tak je mi úplně u prdele, na který straně máš kšilt!"
 
A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3009x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 43
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist